2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün de bizim buranın en güzel pazarı vardı eşimle günler öncesi planladık gideriz diye ama yine gözümüz yemedi Sakin sakin marketlerden hallettik alışverişleri
Diğer pazarlar beni cezb etmiyor birdahaki çarşamba denk gelirse gitmek istiyorum artık
Dikkat et kendine.❤

herkese selamlar,

ya benim boynumda kırmızı ben (örümcek anjioma-spider angioma diye geçiyor) vardı hamilelik öncesinden,
hamilelik boyunca -biraz da benim oynamam nedeniyle- büyüdükçe büyüdü.cildiye doktoruna sordum doğum sonrası lazerle aldır dedi. vücudunda bu tarz ben sorunu yaşayan oldu mu?veya benleri artan, et beni çıkan vs?

Ahahaha şu maç saatleri beni de sinir ediyor. Bu hafta hep erken geliyor eve her gün çıkıp gezeriz dedi anca pazara gidiyoruz ama ben okeyim yani razıyım
Ben bi markete gidip dolasinca bile mutlu oluyorum artik markete gitmek benim icin büyük bi aktivite haline geldi marketten çıkasım gelmiyo dolaşıp dolaşıp duruyorum

Evet komfer diye surup halini alıyorum ama etki etmiyor dedi doktor endişe etti doğuma az kaldı yukseltmemiz gerekli falan dedi
Ben şimdiye kadar kan ilacı kullanmadım en son 13 idi ama son zamanlarda çok düşmüş farketmemişiz. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi 8.9 a düşmüş.. Doktor çok önemsedi bu şekilde doğum yapamazsın dedi. Kadın doğumun verdiği ilaçları iptal edip kendisi çok etkili anemi de kullanılan kan ilacını yazdı mutlaka devamlı geleceksin 1 ay içinde düzeltmemiz lazım dedi. Bakalım inşallah fayda eder düzelir hepimizin canım

Gebelikte ben artması büyümesi normaldir canım hormonlardan dolayı. Şimdilik müdahale yapmazlar zaten doğumdan sonra gidersin

Benimde sabit inmiyo da cikmiyosa günde 2 tane içmeme rağmen 10da duruyo gecen hafta kan verdim biraz cıkmış.ama 10.9 olmus

Alt tarafı bi pazar ama duyan da tatile çıkıyoruz sanır sağlık olsun tatlım ya bebelerimiz ele avuca geldiğinde havalar iyice ısınmış olacak. O zaman bol bol gezeriz inşallah

Hangi bölüme gittiniz bizim ki rahat 11 çıksa yeterli çıkar doğuma kadar diyor benden bolume gideyim içime sinmedi halsizim de zaten

Alt tarafı bi pazar ama duyan da tatile çıkıyoruz sanır sağlık olsun tatlım ya bebelerimiz ele avuca geldiğinde havalar iyice ısınmış olacak. O zaman bol bol gezeriz inşallah
Bu gözümüz yemediği dediğim pazar iğne atsan yere düşmez cinsten kalabalık oluyor ondan şey ettik Ah evet en çok yazı iple çekiyorum ortam nasıl olacak bilmiyorum gezmek için ama ben bebeğimi sürekli mahalle turu bile olsa hava aldırmak istiyorum

Yeni ben çıkmadı ama var olan benlerimden bazıları büyüdü et beni gibi olmaya başladı yani nasıl olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…