Canım konuştuk doktorumla. Normal bir akıntı olduğunu söyledi. Ama içim rahat etsin, kafama takmayayım diye evimin yanındaki özel hastaneye gönderdi. Suyuna baksınlar dedi. Gittim, şükür herşey yolundaymış. Suyuda normal. Gittiğim doktorda normal bir akıntı olduğunu söyledi. Rahatladım sağol canım
ya benim boynumda kırmızı ben (örümcek anjioma-spider angioma diye geçiyor) vardı hamilelik öncesinden,
hamilelik boyunca -biraz da benim oynamam nedeniyle- büyüdükçe büyüdü.cildiye doktoruna sordum doğum sonrası lazerle aldır dedi. vücudunda bu tarz ben sorunu yaşayan oldu mu?veya benleri artan, et beni çıkan vs?
Selam canım, benimde sağ göğsümün üst tarafında var kırmızı et beni. Yıllardır vardı ama hamilelikte biraz büyüdü. Doktorum etbenlerini hiç önemsemiyor. Boynumda ilk 4-5 ayda birsürü çıktı ve düştü. Normalmiş büyümesi, düşmesi falan.
Dunde benimki gelr gelmez hemen tvyi acti gs maci var die
Bende yarin oglanin okuluna gidicektm karne almaya ogretmenimz birde hediye hazirlamis herkese 3 5 arkadas gorucektik ne guzel oglen aradilar mobilyalar geliyormus yarin gidemiycez yine kapandm eve yarn bgn temizlik is guc yarn mobilya temzle yerlestir hafta sonu yasak keske biran once normale donebilsek
Canım konuştuk doktorumla. Normal bir akıntı olduğunu söyledi. Ama içim rahat etsin, kafama takmayayım diye evimin yanındaki özel hastaneye gönderdi. Suyuna baksınlar dedi. Gittim, şükür herşey yolundaymış. Suyuda normal. Gittiğim doktorda normal bir akıntı olduğunu söyledi. Rahatladım sağol canım
Çok geçmiş olsun benimde 9 çıktı halsizlik sebebiyle gittim doktora ama ilaç kullanma rağmen artmiyor da sağlık ocağında ki doktorum önemsiyor kadın doğumcu pek oralı olmadı benimde takviye ye gerek var mıdır endişe ettim şimdi doğuma az.kaldı allah korusun
Kizlarrr kafam cok karisti bana biraz yardim edin nolurrr
Cevremde cogu kisi devlet hastanesinde cok basarili olan bi doktora dogumunu yaptirdi doktor normale bile giriyor isterseniz 15 senedir burdaki hastanede ben oglumda baska bir hastanenin doktoruna ameliyat oldum hemsireler cok acimasizdi ve cok korktum devlette asla dogrmam dedm
Simdi gittigim ozelin doktorunu hic tanimiyrum cok yakin arkadasim 2 sezrryani onda oldu ve cok memnun kaldi dogum suan orda 5 bin tl 1 gce yatisli, demin bi komsumuz geldi kapidan ugradi gelini benm gttigim.ozele gidip dogum yapmis kizin gece suyu geliyor 2 cm aclma var normal cok ugrastirir diye kizi sezrfyana almislar hemsireler cok suratsiz hic memnun kalmadik sende gidip orda olma parana yazik gelen cicekleri bile odaya cikarmamislar kaybolmus akrabalari biz cicek gondefdik almadnz m diye sorunca haberm yok fln demisler birde apartmanda bir komsumuz dha ayni doktora ayni hastaneye sezeryan olmus oda cok pisman.oldum demis kafam cok karisti hatta kadn bana sende pisman olursun o parayla koluna bilezik yap dedi devletteki doktor gercekten cok iyi herkes memnun ama ben oglumda cok korktm