2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hiç sorma sebep kişinin de dünya umrunda değil ona yanıyorum

Benim anladığım kişinin nicki senin gerçek isminin basharfinin noktasiz haliyle başlıyor
Ay yeminle adımı unutturdun bana
Kim acaba kız benim aklıma gelemsi dur tek tek bakcam

Yasak elmadan daha aksiyonlu değil miyiz ama

Bilemedim ki valla. Aktif olup kim yazdı kim yazmadı o anlık sinirle bakmadım hiç dikkat etmedim
Canım ben sabah tek tek okudum öyle farkettim. Ayy inşallah günah almıyorumdur ya. Sonuçta hepimiz hamileyiz böyle şeylere gerek yok.

Bu olay nerelere geldi ya kızlara yazık oldu . Bu banlanma olayı uzun mu sürüyor girip yazamayacaklar mı şimdi

Ay yeminle adımı unutturdun bana
Kim acaba kız benim aklıma gelemsi dur tek tek bakcam
Ay sero yaa güldürdün beni suan hepimiz ayni kişiden mi bahsediyoz bilemiyorum ki bir ara yine gerginlik olmustu orda yazan biri vardı benim aklıma başka hesap olabilir vs denilince o geldi Umarim günah almiyoruzdur.

Ay sero yaa güldürdün beni suan hepimiz ayni kişiden mi bahsediyoz bilemiyorum ki bir ara yine gerginlik olmustu orda yazan biri vardı benim aklıma başka hesap olabilir vs denilince o geldi Umarim günah almiyoruzdur.
Sen benim adımı nerden biliyon peki
Cano bnm dediğim kişi olabılır.
Uok kuzu s ile başlıyormuş
Bende anlamadım, listeye bakıyorum ama yok
Bende bulamadım

Bence çok kavga dövüşe katılan kişiler olmadıkları için 24 saat sürer diye düşünüyorum
İnşallah çok uzun sürmez Ya daha biz eskilere katılacağız bundan 2-3 sene sonra da girip yazacağız haberleşeceğiz poff böyle olmasın bir daha inşallah .

İnşallah çok uzun sürmez Ya daha biz eskilere katılacağız bundan 2-3 sene sonra da girip yazacağız haberleşeceğiz poff böyle olmasın bir daha inşallah .
Neyse en azından rahatsızlık veren belli oldu topikten gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…