Başkandan bahsediyorsan daha öncede gerginlikler oldu, KKurkmantoluS
ne düşünüyorsa burada yazdı. Ona ters gelen birsey olsaydı uyarisini ya da hassasiyetini yazardi.
Valla hepimiz cezalarının kalkmasını istiyoruz muhtemelen ısrarla şikayet eden bir iki kişi oldu. Zorlarına gittiyse onlar uzak dursunlar bizden bizim arkadaşlardan şikayetimiz yok ki.. Hepimizin adına konuştular çok da haklıydılar bizce
Valla hepimiz cezalarının kalkmasını istiyoruz muhtemelen ısrarla şikayet eden bir iki kişi oldu. Zorlarına gittiyse onlar uzak dursunlar bizden bizim arkadaşlardan şikayetimiz yok ki.. Hepimizin adına konuştular çok da haklıydılar bizce
Belki mavi sikayet etmiştir kizlar sonra incelerken maviden de kaynaklandığını görüp onu da engellemiş olabilirler mi burda da çok tecrübeli değilim bilemiyorum ki. Eger onun dışında birisi rahatsız olup yaptıysa açsın özel bi grup alsin maviyi her gün aynı şeyleri konuşup konuşup dursunlar.
Bence artık kimse onu korumaz yanında olmaz bunca şeyden sonra ben öyle düşünüyorum kendisi belki gözüne çarpanı şikayet etmiştir benim aklıma gözardı etmek geldi yazdıklarını görmemek için bende öyle yaptım şikayet etmek gelmedi aklıma