2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ama sikayet ve rapor olursa inceliyorlar. Kendi kendilerine tüm mesajlari okumalari imkansiz.
Karşılıklı şikayet mi oldu acaba bende yazdım hoş Bi daha gelmem dedikten sonra yazmıştım bilmiyorum gördü mü

K KurkmantoluS cano sen de mi gittin burda mısın ses ver
Burdayım canım ama girmemiştim şimdi gördüm şok oldum
Tartışmadan dolayı topikte sorumlu kişi yapmis olabilir cnm
Yok canım şikayet olmadan yapmazlar
Grubun kurucusu K KurkmantoluS onun da haberi olduğunu sanmıyorum ki hepsi sevdiğimiz arkadaşlar neden yapsın

Başkandan bahsediyorsan daha öncede gerginlikler oldu, K KurkmantoluS ne düşünüyorsa burada yazdı. Ona ters gelen birsey olsaydı uyarisini ya da hassasiyetini yazardi.

K KurkmantoluS başganım bi gel aydinlat bizi
Muneye mesaj atayım bende merak ettim

Burdayım canım ama girmemiştim şimdi gördüm şok oldum

Yok canım şikayet olmadan yapmazlar

Muneye mesaj atayım bende merak ettim
Valla hepimiz cezalarının kalkmasını istiyoruz muhtemelen ısrarla şikayet eden bir iki kişi oldu. Zorlarına gittiyse onlar uzak dursunlar bizden bizim arkadaşlardan şikayetimiz yok ki.. Hepimizin adına konuştular çok da haklıydılar bizce

Evet tatlım ama bizim isteğimizle ceza kalkmaz. Büyük ihtimalle polemikten gittiler. Gerçi bende girdim polemiğe ama beni niye şikayet etmediler acaba

İyi akşamlar kızlar şuan 32. Haftadayım sizde benim gibi çok kasık ağrıları çekiyor musunuz birde batma şeklinde ağrılar oluyor bele vuran

İyi akşamlar kızlar şuan 32. Haftadayım sizde benim gibi çok kasık ağrıları çekiyor musunuz birde batma şeklinde ağrılar oluyor bele vuran
Yorulduğum zaman oluyor benim. Ama öyle sürekli de değil canım

Belki mavi sikayet etmiştir kizlar sonra incelerken maviden de kaynaklandığını görüp onu da engellemiş olabilirler mi burda da çok tecrübeli değilim bilemiyorum ki. Eger onun dışında birisi rahatsız olup yaptıysa açsın özel bi grup alsin maviyi her gün aynı şeyleri konuşup konuşup dursunlar.

İsim vermem ama bi kişi var aklımda .Günahını da almak istemem ama nedense yüksek ihtimal o gibi geliyor bana.
Bence artık kimse onu korumaz yanında olmaz bunca şeyden sonra ben öyle düşünüyorum kendisi belki gözüne çarpanı şikayet etmiştir benim aklıma gözardı etmek geldi yazdıklarını görmemek için bende öyle yaptım şikayet etmek gelmedi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…