2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ana kucağı alacak sanırım arkadaşın biride alıntı yapamamışim bende müzikli mi alsam düz model mi alsam kararsızım bir de işe yarıyor mu gerçekten memnun olan olmayan var mi

Kızlar özellikle akşam ve geceleri adet ağrısına benzer ağrı yaşıyorum benim gibi olan var mı normal mı bu durum
Benn. Mesela şuan adet olmuşum gibi karnım ve belim ağrıyor. Ama bence normal artık ya

Arkadaşlar bebişlerin isimleri ne durumda :) biz hala netleştiremedik. Aklımızda var ama tam oturmadı. Sizler isim koydunuz mu?
Canım belli olan çok kişi var ifşa olmamak için söylemezler. Yani en azından ben söylemem

Kizlaerrrrrrr ben geldim beni sikayet etmisler zorlarna gtti galiba ay uzak kaldim 1 gun sanki aylardir girmiyomus gbi hissettim ozledm valla nasilsinizz insallah iyisinizdir cok sayfa birikmis okuamadm dahaa banlann arkadaslarmada gecmsler olsun
Hoşgeldiniz kızlar, geçmiş olsun. Artık şurada huzurla doğumlarımızı bekleyelim hep birlikte Diğer arkadaşların bitmedi mi daha?

Benn. Mesela şuan adet olmuşum gibi karnım ve belim ağrıyor. Ama bence normal artık ya
Benim de bu hafta adet ağrısı gibi ağrılarım arttı. Karnimda toplanıyor kasiliyor arada ama düzenli değil. Aynen doğum yaklaştığı için normal sanki.

Benim de bu hafta adet ağrısı gibi ağrılarım arttı. Karnimda toplanıyor kasiliyor arada ama düzenli değil. Aynen doğum yaklaştığı için normal sanki.
Benim o sertleşme yürürsem oluyor normalde olmuyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…