2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İki doz yaptılar bı daha da aramadilar aman ne yapayım doktorum takip ediyor zaten

Günaydın herkese
Ya beni hiç arayıp sormuyorlar sağlık ocağından tetanozlari yaptılar bir daha da aramadilar. Sizi arıyorlar mi? Ne yapıyorlar gidince?
Benimde arayan yok 21 aralıkta 2. Dozu oldum onla kaldı

Bana saglık ocagı bi kart vermişti hangi tarihlerde gitcem tek tek yazmıştı hepsine gittim bitti benim saglık ocagıyla Bebis gelene kadar işim

Selam kizlar smdi geldim eve devletteki doktora gttim guzel ilgilendi kan idrar istedi onlari verdim 2.500 grm olmus benim minik kizim bas asgi halaa acaba normal gelirmi kasintilarmida soyledim ogleden sonra tekrar gidicem hem sonuclar icin hemde nstye baglanicam ogle yemegi molasina denk geldi sezeryan icinde hersey yolunda giderse tam 38 de alicaz dedi ultrosonda 35 hafta cikti suan 34+2 yim birde suyun cok az fazla dedi ilknde zaten su ikiziydi oglum yadirgamadm

Fırına bitti kuvvetli yağış geldi. Allah dışarda isi olanların, sokakta kalanlarin yardımcısı olsun .

Gözün aydın canim.
benim annemde yurrume mesafesinde max 10 dk ama gelmiyor dün temizlik yapmış bugünde işleri yetişmemiş babam maça gelecekmiş annem evde tuhaf bir annem var
Öyle yakın olsa eminim gelir annem tuhafmış hakikaten

Peki banlananlar girip forumlara topiklere bakabiliyolar mı çok uzağım sırf merakımdan bi gün banlanacam
Evet bakıyorlar ama yorum yapamıyorlar
Senin ilki sezeryan mıydı kız

Masallah kuzuya saglıkla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…