2.doz da yapıldı mı?
Şu pandemi sürecinde savsakladılar biraz. Bizim de doktor gitti yenisi geldi falan derken hiç arayıp soran yok. Aşımı bile kendim takip ederek gittim.
Bu arada arkadaşlar aşılarınızı takip edip 5 doza tamamlarsanız bir sonraki gebeliklerde veya kaza durumunda vs tekrar aşı olmanıza gerek kalmaz. Ben ilk doğumdan sonra unuttum ve bunda tekrar olmak zorunda kaldım. Ağrısı gerçekten çok sıkıntı. Şimdi takip edip tamamlayacağım. Tabi toplamda 2 yılı buluyor 5 doz.
Günaydın herkese
Ya beni hiç arayıp sormuyorlar sağlık ocağından tetanozlari yaptılar bir daha da aramadilar. Sizi arıyorlar mi? Ne yapıyorlar gidince?
Selam kizlar smdi geldim eve devletteki doktora gttim guzel ilgilendi kan idrar istedi onlari verdim 2.500 grm olmus benim minik kizim bas asgi halaa acaba normal gelirmi kasintilarmida soyledim ogleden sonra tekrar gidicem hem sonuclar icin hemde nstye baglanicam ogle yemegi molasina denk geldi sezeryan icinde hersey yolunda giderse tam 38 de alicaz dedi ultrosonda 35 hafta cikti suan 34+2 yim birde suyun cok az fazla dedi ilknde zaten su ikiziydi oglum yadirgamadm
Günaydın kızlar. İzmir hergün bir felakete uyanıyor allah beterinden korusun izmirli arkadaşlar dışarı çıkmayın, öğleden sonra çok daha kötü olacakmış yağış. Şuan bile çoğu yol kapalı,araçlar yüzerek ilerliyor. Bu arada e-bebekte göğüs ucu gümüş kapak indirimde. Almayı düşünenler bakabilir
Gözün aydın canim.
benim annemde yurrume mesafesinde max 10 dk ama gelmiyor dün temizlik yapmış bugünde işleri yetişmemiş babam maça gelecekmiş annem evde tuhaf bir annem var
Gözün aydın canim.
benim annemde yurrume mesafesinde max 10 dk ama gelmiyor dün temizlik yapmış bugünde işleri yetişmemiş babam maça gelecekmiş annem evde tuhaf bir annem var
Selam kizlar smdi geldim eve devletteki doktora gttim guzel ilgilendi kan idrar istedi onlari verdim 2.500 grm olmus benim minik kizim bas asgi halaa acaba normal gelirmi kasintilarmida soyledim ogleden sonra tekrar gidicem hem sonuclar icin hemde nstye baglanicam ogle yemegi molasina denk geldi sezeryan icinde hersey yolunda giderse tam 38 de alicaz dedi ultrosonda 35 hafta cikti suan 34+2 yim birde suyun cok az fazla dedi ilknde zaten su ikiziydi oglum yadirgamadm