Evet canim 41+4 te sezeryan oldumEvet bakıyorlar ama yorum yapamıyorlar
Senin ilki sezeryan mıydı kız
O zaman bunu 38 de doğur hakkındırEvet canim 41+4 te sezeryan oldum
He valla cocuk icimde 40lanmistiO zaman bunu 38 de doğur hakkındır
Amin canim hepimizinki saglikla gelsin insallahMasallah kuzuya saglıkla gelsin insallah
Hmm yeni yeni şeyler öğreniyorum sayende sağolasın kuzuEvet bakıyorlar ama yorum yapamıyorlar
Senin ilki sezeryan mıydı kız
Bendim canım. Bende de var 2sindenKızlar ya dün kiminle konuşmuştuk perine masajını.
ben bugün deneyim dedim öyle uzun da değil 2 dk belki yaptım yapmadım Hindistan cevizli yağı ile. Ama aşırı yanma oldu ya. Bende enfeksiyon ve rahimde yara var ondan mı kaynaklı bilmiyorum yada yanması normal mi onu da bilmiyorum. Ama bi daha yapmayı düşünmüyorum
Yaa o çok kötü asla kabul etmezler canımTemizlik hastasısın diyorum kabul.etmiyor 2 kişiler evde işi hic bitmez hic.
Dişi çıkıp gelecekmiş nerdeyseEvet canim 41+4 te sezeryan oldum
Gözün aydın canım benimde yarın randevum var bakalım bizimki.ne kadar olduSelam kizlar smdi geldim eve devletteki doktora gttim guzel ilgilendi kan idrar istedi onlari verdim 2.500 grm olmus benim minik kizim bas asgi halaaacaba normal gelirmi kasintilarmida soyledim ogleden sonra tekrar gidicem hem sonuclar icin hemde nstye baglanicam ogle yemegi molasina denk geldi sezeryan icinde hersey yolunda giderse tam 38 de alicaz dedi ultrosonda 35 hafta cikti suan 34+2 yim birde suyun cok az fazla dedi ilknde zaten su ikiziydi oglum yadirgamadm
Ayy bende çok merak ediyorum 4 hafta nasıl bekliyo muşumGözün aydın canım benimde yarın randevum var bakalım bizimki.ne kadar oldu
Kızlar ya dün kiminle konuşmuştuk perine masajını.
ben bugün deneyim dedim öyle uzun da değil 2 dk belki yaptım yapmadım Hindistan cevizli yağı ile. Ama aşırı yanma oldu ya. Bende enfeksiyon ve rahimde yara var ondan mı kaynaklı bilmiyorum yada yanması normal mi onu da bilmiyorum. Ama bi daha yapmayı düşünmüyorum
Benim 2 hafta olmadı yine erken aldım randevuyuAyy bende çok merak ediyorum 4 hafta nasıl bekliyo muşum
Ilk ve sondu daha denemem mı diyosunKızlar ya dün kiminle konuşmuştuk perine masajını.
Hiç başıma gelmedi yarın sorarsın artık doktoraKizlar sabahtan beri çok fazla akintim var iç camasirimdan da cikiyo tayt var altımda o bile nasıl ıslanmış 3 kere felan böyle geldi galiba belimde ağrıyo enfeksiyon mu oldu acaba bi anda çoğalır mı akıntı böyle ara ara oluyodu ama arka arkaya o kadar çok geldi ki tuvalete kostum hatta cis yapıyorum sandım akintiymis
Ilaç bi işe yaramiyo ki ya ben çok zorda kalmazsam içmiyorum icince de 1 saat anca rahatlatiyoHiç başıma gelmedi yarın sorarsın artık doktorabugün benim midem çok kötü yanıyo ilacım da bitmişti
Bi sor bakalım ne dicek sana. Ben sormadan deneyim dedmBendim canım. Bende de var 2sindencumartesi randevum var sorim bakim doktora
Hurmayı aslında ben yiyorumCanım plates topu üstünde egzersizler yap 38den sonra hurma ye comel kalk ananas ye ben doğuma 4cm.aciklikla gittim tavsiyemdirbide cnm vakit bulabiliyorsan hergun 1yasin oku kolay ve sağlıklı doğum niyetine dünya dua üstüne kurulu yüce rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Akıntının kıvamı nasıl kuzuKizlar sabahtan beri çok fazla akintim var iç camasirimdan da cikiyo tayt var altımda o bile nasıl ıslanmış 3 kere felan böyle geldi galiba belimde ağrıyo enfeksiyon mu oldu acaba bi anda çoğalır mı akıntı böyle ara ara oluyodu ama arka arkaya o kadar çok geldi ki tuvalete kostum hatta cis yapıyorum sandım akintiymis
AynenIlk ve sondu daha denemem mı diyosun
Beyaz bi akıntı canım öyle çok çok koyuda değil su gibi de değil enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olmaz mı bi anda mı çoğalır akinti acabaBi sor bakalım ne dicek sana. Ben sormadan deneyim dedm
Hurmayı aslında ben yiyorumplates topu alayım madem. Kuranı da okuyacağım inşallah canım çok teşekkür ederim
Akıntının kıvamı nasıl kuzu
Aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?