2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya dün kiminle konuşmuştuk perine masajını.
ben bugün deneyim dedim öyle uzun da değil 2 dk belki yaptım yapmadım Hindistan cevizli yağı ile. Ama aşırı yanma oldu ya. Bende enfeksiyon ve rahimde yara var ondan mı kaynaklı bilmiyorum yada yanması normal mi onu da bilmiyorum. Ama bi daha yapmayı düşünmüyorum

Bendim canım. Bende de var 2sinden cumartesi randevum var sorim bakim doktora

Gözün aydın canım benimde yarın randevum var bakalım bizimki.ne kadar oldu

Canım plates topu üstünde egzersizler yap 38den sonra hurma ye comel kalk ananas ye ben doğuma 4cm.aciklikla gittim tavsiyemdir bide cnm vakit bulabiliyorsan hergun 1yasin oku kolay ve sağlıklı doğum niyetine dünya dua üstüne kurulu yüce rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın

Kizlar sabahtan beri çok fazla akintim var iç camasirimdan da cikiyo tayt var altımda o bile nasıl ıslanmış 3 kere felan böyle geldi galiba belimde ağrıyo enfeksiyon mu oldu acaba bi anda çoğalır mı akıntı böyle ara ara oluyodu ama arka arkaya o kadar çok geldi ki tuvalete kostum hatta cis yapıyorum sandım akintiymis

Ilk ve sondu daha denemem mı diyosun

Hiç başıma gelmedi yarın sorarsın artık doktora bugün benim midem çok kötü yanıyo ilacım da bitmişti

Bendim canım. Bende de var 2sinden cumartesi randevum var sorim bakim doktora
Bi sor bakalım ne dicek sana. Ben sormadan deneyim dedm
Hurmayı aslında ben yiyorum plates topu alayım madem. Kuranı da okuyacağım inşallah canım çok teşekkür ederim
Akıntının kıvamı nasıl kuzu
Ilk ve sondu daha denemem mı diyosun
Aynen

Beyaz bi akıntı canım öyle çok çok koyuda değil su gibi de değil enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olmaz mı bi anda mı çoğalır akinti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…