Bana iyi geliyodu bu aralar çok fenayım ama kime desem saçlanıyo diyoIlaç bi işe yaramiyo ki ya ben çok zorda kalmazsam içmiyorum icince de 1 saat anca rahatlatiyo
Bana gelmiyo içerken kusasim geliyo zaten tadida kıvamı da çok iğrençBana iyi geliyodu bu aralar çok fenayım ama kime desem saçlanıyo diyo
Benim annemde çok uzak değil ama bana gelmezGözün aydın canim.
benim annemde yurrume mesafesinde max 10 dk ama gelmiyor dün temizlik yapmış bugünde işleri yetişmemiş babam maça gelecekmiş annem evde tuhaf bir annem var
Ben aylardır bu durumdayım, binlerce günlük ped kullandım, rossmana gidip 10 kutu günlük ped aldım geçen hafta herkes tuhaf tuhaf bana bakıyoduKizlar sabahtan beri çok fazla akintim var iç camasirimdan da cikiyo tayt var altımda o bile nasıl ıslanmış 3 kere felan böyle geldi galiba belimde ağrıyo enfeksiyon mu oldu acaba bi anda çoğalır mı akıntı böyle ara ara oluyodu ama arka arkaya o kadar çok geldi ki tuvalete kostum hatta cis yapıyorum sandım akintiymis
Benim bi ara midem çok yanıyordu, evden çalışmaya başlayınca geçti. Bu arada benim bebemin de yaldır yaldır saçı var. Ultrasonda yüzünü hiç göstermedi ama kafasını görüyoruz bol bolBana iyi geliyodu bu aralar çok fenayım ama kime desem saçlanıyo diyo
Enfeksiyon olanlar yapmasın demişti canımKızlar ya dün kiminle konuşmuştuk perine masajını.
ben bugün deneyim dedim öyle uzun da değil 2 dk belki yaptım yapmadım Hindistan cevizli yağı ile. Ama aşırı yanma oldu ya. Bende enfeksiyon ve rahimde yara var ondan mı kaynaklı bilmiyorum yada yanması normal mi onu da bilmiyorum. Ama bi daha yapmayı düşünmüyorum
Ay ilk defa bu kadar akıntı duyuyorum paket paket kullanacak kadar şaşırdım valla enfeksiyon yok değil miBen aylardır bu durumdayım, binlerce günlük ped kullandım, rossmana gidip 10 kutu günlük ped aldım geçen hafta herkes tuhaf tuhaf bana bakıyoduhatta bi ara uzun günlük pedlerden alıyodum, aşırı bir masraf kalemi olmaya başladı evde de tuvalet kağıdı koyuyorum. Enfeksiyon yok, bebeğin suyu iyi, akıntı sular seller gibi...
Benim bi ara midem çok yanıyordu, evden çalışmaya başlayınca geçti. Bu arada benim bebemin de yaldır yaldır saçı var. Ultrasonda yüzünü hiç göstermedi ama kafasını görüyoruz bol bol
Yok göremiyorsun bir şeyPeki banlananlar girip forumlara topiklere bakabiliyolar mı çok uzağım sırf merakımdan bi gün banlanacam
Benimde var hep akıntı ama bugün masallahi varBen aylardır bu durumdayım, binlerce günlük ped kullandım, rossmana gidip 10 kutu günlük ped aldım geçen hafta herkes tuhaf tuhaf bana bakıyoduhatta bi ara uzun günlük pedlerden alıyodum, aşırı bir masraf kalemi olmaya başladı evde de tuvalet kağıdı koyuyorum. Enfeksiyon yok, bebeğin suyu iyi, akıntı sular seller gibi...
Benim bi ara midem çok yanıyordu, evden çalışmaya başlayınca geçti. Bu arada benim bebemin de yaldır yaldır saçı var. Ultrasonda yüzünü hiç göstermedi ama kafasını görüyoruz bol bol
Yok valla. Olsa sevinecek noktaya gelmiştim bi araAy ilk defa bu kadar akıntı duyuyorum paket paket kullanacak kadar şaşırdım valla enfeksiyon yok değil mi
Kuzum bende ikisi de yok, bugun basladim yapmaya ilk başlayınca acidi ama vazgeçmedim 5 dk kadar yaptım umarım her gecen gün daha da kolay olur. Enfeksiyon olunca onerilmiyor diye biliyorum. Sende o yüzden yanma olmuştur bence.Kızlar ya dün kiminle konuşmuştuk perine masajını.
ben bugün deneyim dedim öyle uzun da değil 2 dk belki yaptım yapmadım Hindistan cevizli yağı ile. Ama aşırı yanma oldu ya. Bende enfeksiyon ve rahimde yara var ondan mı kaynaklı bilmiyorum yada yanması normal mi onu da bilmiyorum. Ama bi daha yapmayı düşünmüyorum
Bebeğim enfeksiyon da genelde sarı yeşil kokulu oluyor akıntıBeyaz bi akıntı canım öyle çok çok koyuda değil su gibi de değil enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olmaz mı bi anda mı çoğalır akinti acaba
Sanırım yapmasam daha iyiKuzum bende ikisi de yok, bugun basladim yapmaya ilk başlayınca acidi ama vazgeçmedim 5 dk kadar yaptım umarım her gecen gün daha da kolay olur. Enfeksiyon olunca onerilmiyor diye biliyorum. Sende o yüzden yanma olmuştur bence.
Bence de sero ne olur ne olmaz doktorunla görüşmeden yapma.Bebeğim enfeksiyon da genelde sarı yeşil kokulu oluyor akıntı
Sanırım yapmasam daha iyi
Tamam çiçeğimBence de sero ne olur ne olmaz doktorunla görüşmeden yapma.
Yok canım sarı yeşil değil bugün fazla olacagi tutmusBebeğim enfeksiyon da genelde sarı yeşil kokulu oluyor akıntı
Sanırım yapmasam daha iyi
Anladım canımYok valla. Olsa sevinecek noktaya gelmiştim bi aratabi işin şakası inşallah olmaz enfeksiyon falan da. Başta çok az vardı enfeksiyon, donaxyl kullandım geçti. Sonra akıntı geçmeyince 1 kutu daha kullandım yine akıntı bitmedi, vagiflora kullandım ve yine bitmedi. Enfeksiyon yok hala.
Hormonlar coştu demekkiBenimde var hep akıntı ama bugün masallahi var
Bende annemde kalıcam ama biraz mecburenBenim annemde çok uzak değil ama bana gelmezbize gelin der. Doğumdan sonra yanımda kalır mı bilmem soramıyorum da ilkinde annemde kalmıştım 10 gün
Ee kafam karıştı şimdi sero okuyabiliyosun ama yazamıyosun dediYok göremiyorsun bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?