2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canim.
benim annemde yurrume mesafesinde max 10 dk ama gelmiyor dün temizlik yapmış bugünde işleri yetişmemiş babam maça gelecekmiş annem evde tuhaf bir annem var
Benim annemde çok uzak değil ama bana gelmez bize gelin der. Doğumdan sonra yanımda kalır mı bilmem soramıyorum da ilkinde annemde kalmıştım 10 gün

Ben aylardır bu durumdayım, binlerce günlük ped kullandım, rossmana gidip 10 kutu günlük ped aldım geçen hafta herkes tuhaf tuhaf bana bakıyodu hatta bi ara uzun günlük pedlerden alıyodum, aşırı bir masraf kalemi olmaya başladı evde de tuvalet kağıdı koyuyorum. Enfeksiyon yok, bebeğin suyu iyi, akıntı sular seller gibi...
Bana iyi geliyodu bu aralar çok fenayım ama kime desem saçlanıyo diyo
Benim bi ara midem çok yanıyordu, evden çalışmaya başlayınca geçti. Bu arada benim bebemin de yaldır yaldır saçı var. Ultrasonda yüzünü hiç göstermedi ama kafasını görüyoruz bol bol

Enfeksiyon olanlar yapmasın demişti canım

Ay ilk defa bu kadar akıntı duyuyorum paket paket kullanacak kadar şaşırdım valla enfeksiyon yok değil mi

Benimde var hep akıntı ama bugün masallahi var

Ay ilk defa bu kadar akıntı duyuyorum paket paket kullanacak kadar şaşırdım valla enfeksiyon yok değil mi
Yok valla. Olsa sevinecek noktaya gelmiştim bi ara tabi işin şakası inşallah olmaz enfeksiyon falan da. Başta çok az vardı enfeksiyon, donaxyl kullandım geçti. Sonra akıntı geçmeyince 1 kutu daha kullandım yine akıntı bitmedi, vagiflora kullandım ve yine bitmedi. Enfeksiyon yok hala.

Kuzum bende ikisi de yok, bugun basladim yapmaya ilk başlayınca acidi ama vazgeçmedim 5 dk kadar yaptım umarım her gecen gün daha da kolay olur. Enfeksiyon olunca onerilmiyor diye biliyorum. Sende o yüzden yanma olmuştur bence.

Beyaz bi akıntı canım öyle çok çok koyuda değil su gibi de değil enfeksiyon olsa kaşıntı yanma olmaz mı bi anda mı çoğalır akinti acaba
Bebeğim enfeksiyon da genelde sarı yeşil kokulu oluyor akıntı
Sanırım yapmasam daha iyi

Hamilelikte akıntı vs çok normal diyor doktorum, hatta her türlü salgı normalmiş, ben de benzer sıkıntılar yaşıyorum, alıştım artık.

Bi de sağ bileğim ağrımaya başladı, hamilelikte karpal tünel sendromu olabiliyormuş ondan şüphelendim ama sanırım sağ kolumu yataktan aşağı sarkıtarak uyumaktan ağrıdı :/

Anladım canım

Ana kucağı düşünenler şuan çok uygun saatlik indirim

Eklentiler

• Screenshot_20210202_151705_com.instagram.android.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…