- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
Benim yüzümden olduOf şu bozuk bağlantı sinirimi bozdu. Kimin ne yazdığı belli olmuo bile. Karıştı iice.
Aynen canımManşallah kendimizi üzmeye hiç gerek yok işteee
Ben her seferinde kızıp bırakıcam izlemeyi diyorum ama yine devam ediyorumBir zamanlar çukurovacilar iyice karıştı ortalık dimiben bı ara bıraktım izlemeyi de yazık Züleyha nin kaderi de ölen hünkar hanım gibi olacak sanırım
Şekersiz yavan birşey oluyor. Bizim oralarda tuzlusunu yapıyolar hasta çorbası niyetine çok güzel oluyor deneyin derim, çorba kıvamında.Burda yine az tartışma çıkıyor, happymom'a bakıyorum arada, orda kan gövdeyi götürüyor. Sezaryenciler&normal doğumcular, sigara içenler&sigara içmeyenler, kv düşmanları&kv dostları her dakka kavga çıkıyor, tuzlu fıstığımı alıp saatlerce okuyorum
Bu arada şekersiz sütlaç nasıl oluyor ciddengeçen azcık tatlandırıcıyla teff unuyla kek yaptım ama çok az koymuştum tatlandırıcıyı, saman gibi boş boş yedim tatsız tuzsuz
Hahaha, doktora kontrolr gittim pazartesi, ben çıkmadan içeri nstden çıkmış bir hastası geldi bebeğe nasıl kilo aldırabilirim ne yemeliyim filan demişti ondan da etkilendim sanırımBelli baya dertli geldinkarnın burnunda milletin derdiyle ne uğraşıyon kız bizde bir dert vardı evlerden ırak yeni kurtulduk
Hahaha derinden Bi kahkaha attımBelli baya dertli geldinkarnın burnunda milletin derdiyle ne uğraşıyon kız bizde bir dert vardı evlerden ırak yeni kurtulduk
Yazacaktım da senin yüzünden die.Benim yüzümden oldu
Ben ce herkesin düşüncesi farklı. O belki kilolu doğurmak istio. Yada bebeği zayıf kilo alsın istio. Burda da kimse kimseye karışmaz kim ne yemek isterse yer. Daha kimse kimseye şunu neden yiyorsun dememiştir.Hahaha, doktora kontrolr gittim pazartesi, ben çıkmadan içeri nstden çıkmış bir hastası geldi bebeğe nasıl kilo aldırabilirim ne yemeliyim filan demişti ondan da etkilendim sanırımdoktor da bu saatten sonra birşey yapamazsın dedi.
Yok yani tadı nasıl oluyor diye sormuştum. Yenilebilecek gibi güzel oluyor mu manasında.Şeker koymayınca şekersı oluyo♀
Arda şimdide yardım ediyo bugün bulaşıkları yıkamaya kalkmış kardesim yorulmasın anne sen otur diyo ama kıskançlık illa ki olur benceKız korkma arda belki abilik yapcak seni üzmez. Yardımcı bile olur belki. Bizim arkadsta ocakta doğurdu kızını. oğlu bebeği kıskanıyormus annesi devamlı emzirio bebekle ilgilenio tabi.ama onun oğlu çok şımarık büyüdü. Ve anneanne baktı hep arkads öğretmen.
Amin teyzesihepimizin miniklerine
Sutlacla muz mu kacirir miyim okudum
Bebek.kilo muhabbeti ilk defa oldu burda o arkadaşımızın ikiz bebekleri olcak o yüzden daha iyi beslenmesi gerekiyo benimde sürekli midem yandigi için hıc bisey yiyemiyorum son çare bebeğe yarayan seyler yemekte buldum kilo konusunda gerçekten de işe yaramış kilolu doğan bebekte istenenebilir yanı tabiki ilk temennimiz sağlıklı olmasıBen karışmadım canım istediğini yemekte özgür ben sadece genel olarak bahsettim, bazı insnlar çok abartıyor, kendi bebeğinin kilosunu başkalarıyla karıştırıp takıp, kendine boşuna stres sıkıntı yapıyor onun için fikrimi belirttim. Yoksa herkes istediğini yesin. Ben de yiyorumama bebek kilo alsın amacıyla yemesine gerek yok diyorum.
Hahaha yaa jeliiŞeker koymayınca şekersı oluyo♀
Benimde temizlik yapmam gerek yaM Melekogretmencnn haftaya cuma temizlik yapcam bak o güne saklayin polemiginizi en azından ban yersem girip vakit kaybetmem
Arkdsın şekeri var canı cekmıs o yuzden sekersız yap dedım ayy bı de yazdıgımı acıklıyorum burdaaYok yani tadı nasıl oluyor diye sormuştum. Yenilebilecek gibi güzel oluyor mu manasında.
Doğuran olursa haberimiz felan olmazBenimde temizlik yapmam gerek yaozamn hepimiz kararlaştıralım hep birlikte banlanalım
Valla kusura bakmayın bende de şeker var, o sebeple sordum, yiyebileceğim alternatif şeyler arıyorum ben de. Neyse az kaldı zaten doğumdan sonra normal şekeriyle pirinciyle yapar yerim, macera aramiyim şimdi, teşekkür ederimArkdsın şekeri var canı cekmıs o yuzden sekersız yap dedım ayy bı de yazdıgımı acıklıyorum burdaa
Sıkıntı yokBen ce herkesin düşüncesi farklı. O belki kilolu doğurmak istio. Yada bebeği zayıf kilo alsın istio. Burda da kimse kimseye karışmaz kim ne yemek isterse yer. Daha kimse kimseye şunu neden yiyorsun dememiştir.
Şeker yerine akçaağaç şurubu kullanılabilir belkiBurda yine az tartışma çıkıyor, happymom'a bakıyorum arada, orda kan gövdeyi götürüyor. Sezaryenciler&normal doğumcular, sigara içenler&sigara içmeyenler, kv düşmanları&kv dostları her dakka kavga çıkıyor, tuzlu fıstığımı alıp saatlerce okuyorum
Bu arada şekersiz sütlaç nasıl oluyor ciddengeçen azcık tatlandırıcıyla teff unuyla kek yaptım ama çok az koymuştum tatlandırıcıyı, saman gibi boş boş yedim tatsız tuzsuz
AnladımArda şimdide yardım ediyo bugün bulaşıkları yıkamaya kalkmış kardesim yorulmasın anne sen otur diyo ama kıskançlık illa ki olur bence
Bebek.kilo muhabbeti ilk defa oldu burda o arkadaşımızın ikiz bebekleri olcak o yüzden daha iyi beslenmesi gerekiyo benimde sürekli midem yandigi için hıc bisey yiyemiyorum son çare bebeğe yarayan seyler yemekte buldum kilo konusunda gerçekten de işe yaramış kilolu doğan bebekte istenenebilir yanı tabiki ilk temennimiz sağlıklı olması
Hahaha yaa jelii
Belli baya dertli geldinkarnın burnunda milletin derdiyle ne uğraşıyon kız bizde bir dert vardı evlerden ırak yeni kurtulduk
Birkaç tane de buçuk var ama idare ediyokSadece bir mı
Onu da araştırdım glisemik indeksi yüksekmiş yani onu da yiyemiyoruz. Doğal şekerler de arttırıyor şekeri malesef. Neyse bebek sağlıklı olsun da bikaç hafta daha dayanırız. Teşekkür ederim.Şeker yerine akçaağaç şurubu kullanılabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?