2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Manşallah kendimizi üzmeye hiç gerek yok işteee
Aynen canım
Bir zamanlar çukurovacilar iyice karıştı ortalık dimi ben bı ara bıraktım izlemeyi de yazık Züleyha nin kaderi de ölen hünkar hanım gibi olacak sanırım
Ben her seferinde kızıp bırakıcam izlemeyi diyorum ama yine devam ediyorum

Şekersiz yavan birşey oluyor. Bizim oralarda tuzlusunu yapıyolar hasta çorbası niyetine çok güzel oluyor deneyin derim, çorba kıvamında.

Belli baya dertli geldin karnın burnunda milletin derdiyle ne uğraşıyon kız bizde bir dert vardı evlerden ırak yeni kurtulduk
Hahaha, doktora kontrolr gittim pazartesi, ben çıkmadan içeri nstden çıkmış bir hastası geldi bebeğe nasıl kilo aldırabilirim ne yemeliyim filan demişti ondan da etkilendim sanırım doktor da bu saatten sonra birşey yapamazsın dedi.

Ben ce herkesin düşüncesi farklı. O belki kilolu doğurmak istio. Yada bebeği zayıf kilo alsın istio. Burda da kimse kimseye karışmaz kim ne yemek isterse yer. Daha kimse kimseye şunu neden yiyorsun dememiştir.

Arda şimdide yardım ediyo bugün bulaşıkları yıkamaya kalkmış kardesim yorulmasın anne sen otur diyo ama kıskançlık illa ki olur bence
Amin teyzesi hepimizin miniklerine

Sutlacla muz mu kacirir miyim okudum

Bebek.kilo muhabbeti ilk defa oldu burda o arkadaşımızın ikiz bebekleri olcak o yüzden daha iyi beslenmesi gerekiyo benimde sürekli midem yandigi için hıc bisey yiyemiyorum son çare bebeğe yarayan seyler yemekte buldum kilo konusunda gerçekten de işe yaramış kilolu doğan bebekte istenenebilir yanı tabiki ilk temennimiz sağlıklı olması
Şeker koymayınca şekersı oluyo‍♀
Hahaha yaa jelii

Arkdsın şekeri var canı cekmıs o yuzden sekersız yap dedım ayy bı de yazdıgımı acıklıyorum burdaa
Valla kusura bakmayın bende de şeker var, o sebeple sordum, yiyebileceğim alternatif şeyler arıyorum ben de. Neyse az kaldı zaten doğumdan sonra normal şekeriyle pirinciyle yapar yerim, macera aramiyim şimdi, teşekkür ederim

Ben ce herkesin düşüncesi farklı. O belki kilolu doğurmak istio. Yada bebeği zayıf kilo alsın istio. Burda da kimse kimseye karışmaz kim ne yemek isterse yer. Daha kimse kimseye şunu neden yiyorsun dememiştir.
Sıkıntı yok yeni geldim kızmayın hepimizin bebeği sağlıklı doğar inşallah.

Şeker yerine akçaağaç şurubu kullanılabilir belki

Anladım

Kızlar Bizim kontrolümüz güzel geçti. Sonunda nst ye girdik sanci çıkmadı, 3140 gram olmuş kızım. Kilosu önde tatlı yasak meyve günde 1 tane dedi. 19 şubat sezeryan tarihimiz. Haftaya tekrar çağırdı.
Bir benim doktorum kiloya bu kadar takıntılı sanırım. Hiç birinizin doktoru bu kadar takmıyor kiloya, diyet filan demiyor galiba. Bu arada bende öyle kilo almadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…