2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sütlaç, muz, kaşar abartılarak yenildiğinde hem anneye hem de bebeğe kilo yapar, fazladan yağ ve özellikle de şeker depolamış olursunuz yani çok da faydalı değil.
10 tane yiyim dien arkadaşın ikiz hemde öylesine şakasına söyledi onu. Herkes az çok biliyor neyin neye zararlı oldgunu. Ki yiyim deyince 10 kase yenmez zaten.
[/QUOTE]
Yemeyle ilgisi yok bence ya 9 ay kusan biri 4 kilo çocuk doğuruyorbenim gibi muz kaşar yiyen 2500 doğuruyor
[/QUOTE]
Bence hem beslenmeyle hemde annenin ve bebeğin genetiğiyle ilgili bence. Facede filan anne bebek gruplarında görüyorum ben muz kaşar yedim bebeğim kilo aldı şöyle böyle filan ben de hiç yiyemiyordum 5. Aya kadar mide bulantısından doğru düzgün beslenemedim çeyrek porsiyon yiyordum. Yemek yiyemediğim anlar oluyordu ama bebeğin kilosu iyi gidiyor çok şükür. Bebeğin kilosu vssinden çok doğumdan sonra kv min değil annemin bana bakmasını istiyorum bunu kafama takıyorum biraz. Kaynanama söyledi eşim senin gelip bakmana gerek yok görmeye geleceksen gel ama kayınvalidem bakacak doğumda ve sonrasında diye söyledi, şimdş kayınvalşdem normal doğum dediğimiz halde her seferinde kesin doğum tarihin ne zaman diye sorup duruyor sinir oluyorum.

Ben karışmadım canım istediğini yemekte özgür ben sadece genel olarak bahsettim, bazı insnlar çok abartıyor, kendi bebeğinin kilosunu başkalarıyla karıştırıp takıp, kendine boşuna stres sıkıntı yapıyor onun için fikrimi belirttim. Yoksa herkes istediğini yesin. Ben de yiyorum ama bebek kilo alsın amacıyla yemesine gerek yok diyorum.

Bu grup ne takıntılar ne takıntılılar ne banlanmalar gördü arkadaşlar bırakalım bu işleri son haftalar yiyen de kendi bilir yemeyen de isteyen normal doğursun isteyen sezaryen olmak için bahaneler arasın. Kilolu doğurmak istiyorsa onun problemi becerebiliyorsa 6 kilo doğursun burada kilonun aslında gereksiz olduğu yüzlerce kez konuşuldu herkes farkında müdahale etmeye gerek yok.. Artık yeni konu bulamadığımızdan mı hala muzda kaşara kaldık biz

Valla ben 4 kilo doğsun demiyorum ama en azından 2500 olsun diyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ama almayınca almıyor çocuklar
Herkes kilosu yerinde doğsun ister. Sağlıklı gelsinlerde. Benim karnım küçüktü 5. Ayda çıkmaya başlamıştı kv vs sanki bebeği iyi beslemiyormuşum gibi konuşuyordu. Onu da ye şunu da ye bunu da ye. Bebek kilo alsın vs, az yiyorsun, birşey yemedin ki diye sürekli konuşuyordu ben de yediklerime dikkat ediyorum. Şuan kg vs yerinde bende tek sıkıntı satla uyumlu gitmemesi, geç döllenme olmuş.
[/QUOTE]
2 haftaya kadar gerilik normal şuan kaç kilo bebek siz kaç kilo aldınız
[/QUOTE]
Benim sat 31 mayıs fakat ultrasona göre 15 hazirandan sonra gibi çıkıyor sat. 2 3 hafta geç döllenme olmuş gibi ama sıkıntı yok. 32+3 deyim şuanda 1888 gram 45 cm boy.

Ay alintilayamadim karismis yazilanlar kafam karisti alinti olmadan yazayim kizlar.
Bortecineee yazdiklarina cok sasirdim ben saka yaptim tabiki 10 kase sutlac yiyecek kadar ne midem var ne cahilim ne de kafayi yedim sadece ufak bir espri yaptim. Ayrica kilo ve kilo aldiran yiyecekler muhabbetti ilk kez oluyor o da esprisine zaten
Cok sukur hepimiz bilincindeyiz ki anne karninda bile olsa gelisim bireyseldir.

Sen grubun en ince en zarif hatunusun tatlım 20 kase de yesen bundan sonra bize yetişemezsin ki epri yaptığını hepimiz anladık arkadaş bilmiyor yeni geldi sanırım ben daha önce hiç görmedim

Şunda artık hemfikir olalım arkadaşlar bu grup akıl verici ve eğitici uslüplu konuşmaları kaldırmıyor ve polemiğe dönüşüyor.Burda herkes görmüş geçirmiş ve bilinçli insanlar.Hele ki son zamanlar tahammüller azaldı herkes bebeği için en iyisini bilir düşünür kafasına takılanıda zaten doktoruna sorar ve ondan öğrenir.Başa dönmesek iyi olacak gibi Doğuma az kaldı hepimizin grupça banlanmayalım lütfen

Sen grubun en ince en zarif hatunusun tatlım 20 kase de yesen bundan sonra bize yetişemezsin ki epri yaptığını hepimiz anladık arkadaş bilmiyor yeni geldi sanırım ben daha önce hiç görmedim
Agzin bal yesin beee
Kuzu bende magnorm kullaniuom ise yaramadi doktorun efermag verdi sonra cok iyi geldi bna nerdeyse hic kasilmam olmuuo gunde iki kez icince

Yaaa ben de degiseyim canim hic faydasi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…