2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir zamanlar çukurovacilar iyice karıştı ortalık dimi ben bı ara bıraktım izlemeyi de yazık Züleyha nin kaderi de ölen hünkar hanım gibi olacak sanırım

Ben kızdırmak veya eleştirmek için söylemedim öyle anlaşıldığım için özür dilerim. Burada sütlaç kaşar muz yazısı görünce ve daha önce de başka sayfalarda, facede vs bebeğe kilo aldırıyor muz kaşar sütlaç vs ye diyenleri gördüğüm için burada da denk gelince sütlaça muza ondan yazdım birde ben hep bir derdim var da takılıyordum burada değil o yüzden tanımıyorum buradaki kimseyi.

Burda yine az tartışma çıkıyor, happymom'a bakıyorum arada, orda kan gövdeyi götürüyor. Sezaryenciler&normal doğumcular, sigara içenler&sigara içmeyenler, kv düşmanları&kv dostları her dakka kavga çıkıyor, tuzlu fıstığımı alıp saatlerce okuyorum

Bu arada şekersiz sütlaç nasıl oluyor cidden geçen azcık tatlandırıcıyla teff unuyla kek yaptım ama çok az koymuştum tatlandırıcıyı, saman gibi boş boş yedim tatsız tuzsuz

Şeker koymayınca şekersı oluyo‍♀

Kan görüyorum göz yaşı görüyorum Hee ne gerek var bea öyle şeylere herkezin aklı fikri var illakiii

Belli baya dertli geldin karnın burnunda milletin derdiyle ne uğraşıyon kız bizde bir dert vardı evlerden ırak yeni kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…