- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Çoook teşekkür ederim kuzmmFL değerini 7 ile çarpıyorsun yaklaşık sonucu veriyor .65,76 x 7
Allah beternden saklasn kzum bu saatte kimsede gelmz napacaksnz? Dikkatli olun lütfenGece gece kombi borusu patladı ne olduğunu da anlayamadım ilkten sesi duyunca ödüm koptuincecik Bi delikten tanzikli akan su
Vanayı kapattı eşimi uyandırdım Allahtan gece vardiyasında değil onun da musluğunu çalmışlar zar zor kapattıAllah beternden saklasn kzum bu saatte kimsede gelmz napacaksnz? Dikkatli olun lütfen
Kayıpların için çok üzüldüm, dediğin gibi almanyada sağlık gerçekten çok garip bir garipliği söylemeyi unuttun ben söyleyeyim bir doktora başladığın zaman ona 3 ay takibe gitmek zorundasın ay ben bunu sevmedim başka doktora gideyim olayı şak diye olmuyor demişti yengemBenim riskli gebelikti bide.5 tane kaybım var son gebeliğimi kaybettim sezaryenliyim üstelik mart ayında olmuştum.düşünün daha 1 yıllık sezaryenim bile yok bana bile hala sezaryen olacaksın demedilerdoğumdan 1 ay önce doktorla görüşmeye gideceğim sanırım orada söylerler.bana ne ikili ne üçlü test yapılmadı burada.ayrıca şeker testi de türkiyeden farklı bir şekilde yapılıyor.Bi de burada özel devlet ayrımı yok herkes eşit.Yani paranla bile bir yerlere gidip kendini gösteremiyosun
Evet Hollanda da yaşayan arkadaşım da ebe ye gidiyor cırt pırt doktor kontrolu Yok ,doğum mecburi normal , ultrason neredeyse yok denecek kadar nadirmis
Normalde de sağlık konusunda çok rahatlar çocuğun bebeğin ateşi 40 a çıksa bile gönderiyorlarmis vücut Kendi savassin diye vs
Evet canım gayet normal . Haftası ile uyumlu zaten .tahmini değerlere bakılıncaÇoook teşekkür ederim kuzmmanladım İyimi peki Haftasına göre boyu ve kilosu sizce??
Normal doğumda bir hafta mı zorlandınız ben sezeryanda bir gün zorlanmıştım tüh!!!neden ısrarla sezeryan olacakları korkutuyorsunuz. Benimki hatta zorunlu değil istekli sezeryandı. Daha önce de çok konuşuldu lütfen sezeryan ah vah demeyin artık ilk kez doğum yapacak arkadaşları etkilemeyin lütfen.Şu Eylül Öztürk fenomen oğlunu yurt dışında doğurdu zor bı doğum oldu ama normal mesela.
Kızını 40haftaya kadar gelemedi diye suni bile vermeden sezeryan yaptılar.
Sezeryan olan arkadaşlara yüce rabbim.iki kat kuvvet versin normal doğum en fazla1 hafta zorlanıyorsun ....
Avusturyada doğum yaptı kuzenim 10 gün hastahanede kaldı refakatçi diye bişey yok emzirme bakma konusunda eğitim veriyorlarmış refakatçi hariç güzel benceMerhaba ben 7 aydır almanyada yaşıyorum 30.haftama gireceğim gebelikte de.Burada herşey o kadar farklı ki bizden.evet pusetsiz hastaneden çıkarmıyorlar bildiğim kadarıyla normal doğum 3 sezaryende 5 gün kalınıyor.Öyle oda süsleme vs burada yok.çocuğa genelde onlar kıyafet veriyor hastanede kaldığı sürece.mesela ben türkiyede istediğim zaman hastaneye özel doktora vs gidip ultrasonla baktırabiliyordum burada öyle birşey yok.Kontroller aylık oluyor.Canınız istedi diye gidemiyosunuz gününüz gelmeden.bi de değişik olan bir durum daha var.Ebeyle anlaşıp 3 ay boyunca her hafta evinize gelip bebeğin kilosuna bakıyor onu yıkamanıza,emzirmenize yardım ediyor,sizin dikişiniz vs varsa onun bakımına bakıp gidiyor.Ve ebenin masrafını sigortanız karşılıyor.daha bir sürü şey var.Sizin dediğiniz fenomenin adı neydi?
Vanayı kapattı eşimi uyandırdım Allahtan gece vardiyasında değil onun da musluğunu çalmışlar zar zor kapattı
Şu Eylül Öztürk fenomen oğlunu yurt dışında doğurdu zor bı doğum oldu ama normal mesela.
Kızını 40haftaya kadar gelemedi diye suni bile vermeden sezeryan yaptılar.
Sezeryan olan arkadaşlara yüce rabbim.iki kat kuvvet versin normal doğum en fazla1 hafta zorlanıyorsun ....
Yok hayır herşeyi normal ama yine de bir detaylı daha yapıyorlarmış.Bi sorun mu çıktı ki detsylı
Normal doğumda bir hafta mı zorlandınız ben sezeryanda bir gün zorlanmıştım tüh!!!neden ısrarla sezeryan olacakları korkutuyorsunuz. Benimki hatta zorunlu değil istekli sezeryandı. Daha önce de çok konuşuldu lütfen sezeryan ah vah demeyin artık ilk kez doğum yapacak arkadaşları etkilemeyin lütfen.
Ben erkenden fark ettim ya ama uyuyo olsaydım evi mutlaka su basardı sesde öyle şiddetli ki banyoyu yaptırdık daha çıkan küveti atmadık balkona koymuştuk anlayamadım da nerden geldiğini ödüm koptu gider varya su çok sorun olmadı da çek çekle halletti sanki biri iğne batırmış oraya ufacık delikAy canım b enimde oğluma hamileyken gece bı uyandık yere basıyoruz su musluk altındaki tipalardan biri patlamış oda mutfaktan yatak odası antre su olmuş halılar yuzuyordu bende hamileyim eşim temizledi heryeri gecenin bı yarısı
Çok üzüldüm!nasılda istediğiniz yerden istediğiniz gibi algılamış siniz yazdıklarımı beni burda taniyann taniyor size cevap vermeyeceğim .
Ben de isteğe bağlı sezeryan oldum ama 3.gun kulak testine gittim yürüyerek yani bünyeye bağli normalin de dikiş çoksa iyileşmesi zor , doğumun hepsi zor Allah hepimize nasıl olacaksa olsun hayırlısını versin
Evet ultrason sayılı ama benim sigortam tammış sanırım eşimin işinden dolayı.Her ay bakılıyor.Evet doktor değiştirmek zor çünkü kolay kolay randevu da bulamıyorsun diğer doktorlara.Hiç endişe etmesin ben biraz çat pat ingilizceyle hallediyorum basit yerlerde.Ama inan her yerde bir türk bulunuyor.hemşire ebe illaki bi tane türk denk geliyor.O yüzden korkmasın.Ben mesela hastaneye doğum için kaydımı yaptırdım kaydımı yapan bile türktü.Umarım doğumda da bir tane denk gelir.neysol ayse vera Snmmrt
Kızlar kontrollerinizin güzel geçmesine sevindim maşallahSağlıkla gelsinler minikler.❤
Kayıpların için çok üzüldüm, dediğin gibi almanyada sağlık gerçekten çok garip bir garipliği söylemeyi unuttun ben söyleyeyim bir doktora başladığın zaman ona 3 ay takibe gitmek zorundasın ay ben bunu sevmedim başka doktora gideyim olayı şak diye olmuyor demişti yengemultrason hakkı 3 kere var başka yok. Eğer ekstra istersen sigorta karşılamıyor 25 euro demişti. O da hamile şimdi 2 hafta geride benden. Şimdi türk doktora gidiyor ama doğum için azıcık endişeli dil bilmediğinden
Ben erkenden fark ettim ya ama uyuyo olsaydım evi mutlaka su basardı sesde öyle şiddetli ki banyoyu yaptırdık daha çıkan küveti atmadık balkona koymuştuk anlayamadım da nerden geldiğini ödüm koptu gider varya su çok sorun olmadı da çek çekle halletti sanki biri iğne batırmış oraya ufacık delik
Evet bize de söylendi.Yanında kimse kalamıyormuş ama geceye kadar eşe izin var.zaten onlar sana iş bırakmıyormuş çocuğun herşeyiyle ilgileniyorlarmış yani senin kalkıp bakmana bile gerek kalmıyormuş.Avusturyada doğum yaptı kuzenim 10 gün hastahanede kaldı refakatçi diye bişey yok emzirme bakma konusunda eğitim veriyorlarmış refakatçi hariç güzel bencetoparlanır çıkarsın ohh ben doğumdan sonra olacaklardan korkuyorum mesela hiç değilse bahane olur kimse gelip öyle yap böyle yap diye karışamaz
nasılda istediğiniz yerden istediğiniz gibi algılamış siniz yazdıklarımı beni burda taniyann taniyor size cevap vermeyeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?