Dün kontrolden çıktık, bir arkadaşımızla görüşelim dedik kısa süreli. Kendisi sezeryan doğum yapti.
Bana ilk dediği şey sezeryan günün gelmeden inşallah normal doğurursun.
Zaten erken gelirse diye korkuyorum. Aslinda doğumun her şeklinden korkuyorum ama yillardir hasret olduğum yavruma kavuşma anım olacağı için sadece ona odaklaniyorum.
Diyor zor günler başlayacak doğumdan sonra. Ya ben onun zor günler dediği günleri yaşamak için ne gözyaşı döktüm, ne işlemler geçirdim, ne ilaçlar kullandım, ne paralar döktüm. Gelde anlat bu insana, hiç ağzımı bile yormadım gerek yok anlatsam anlamayacak.
Ha belki ben alınganlık yaptım ama doğuma az zamani (2 haftası) kalmış birine de daha ılımlı yaklasilmali kesinlikle.
İşi bırakman gerekirken niye işe başladın kiher geçen gün daha çok geriliyorum.. 32de işe başladım 1 haftadır .çalışıyorum uykusuz bi halde.. resmen 3te güne başlıyorum.. kafaya takmaktan.. 19unda kotrolüm var.. zerre kontrole gitmek istemiyorum.. burda yazıyosunuz ya 2 hafta bize uzun geliyo görmek istiyoruz.. ne güzel diyorum.. usg görüntüleri doktor yorumları beni çok yordu.. geceleri aklıma gelip bi uyanıyorum.. tamam güne başladım demektir. e evdede bi bıcır beni bekliyor. ne kadar güçlü kalınabilirse o dereceyim. inş herşey güzel olur hepimizin sabrına değer sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza minikleri.
Artık dakika tutma vakti geldi. Düzenli mi düzensiz mi anlamak için şart. Benim kasılma dakikaları düzenli ama aralıkları farklı olduğu için biliyorum yalancı sancı oluyor ama böyle giderse 38 haftalarda sancıyla gidebilirimKuzum yeri çok daraldı, bazı hareketleri karnı yırtacak gibi olabiliyor. Uzan bebeğini okşa sev konuş, biraz faydası olur.
Ama karnin toplanıyor ve uzanınca geçmiyorsa ve aralıkları kısa ise doktoruna haber ver. Benim doktorum bu şekilde anlattı bana.
Inşallah ilk bahsettiğim şekilde sadece bebek hareketidir.
Devami gelmedi canim oyuzden takip edemedm uzaninca duzeldiCanim geçmiş olsun kasılmalar düzenli aralıklarla olmadigi surece sorun yok diye biliyorum. Dakika olarak takip edebildin mi?
Evet ama korktm baya bi anda kaskati kesildi karnim sonra uzandim gecti. Panikledim bebek geliyo diyeİnşallah dün bende biraz geçsin diye bekledim geçmedi usta da var evde girdim yattım ne yapayım en sonunda öyle geçti dinleme ile geçiyorsa sorun yok diye biliyorum
Aynen öyle hayırlı evlat nasip etsin allah insallahBenim dedem de alzaymır geçen sene yasaklar başlayınca da çok arttı aynı binada oturuyoruz hiç evini bırakmak istemedi babaannem yok vefat etti yıllar önce ben küçükken halam da karşısında oturuyo ikisi beraber kalıyorlar yanında sadece eve yemeğe kahvaltıya çıkıyo orda yatıyo çünkü ne yapacağı hiç belli olmuyo bazen tehlikeli şeyler yapıyo biraz uzakta Bi halam daha var oda torununa bakıyo hafta sonları da buraya geliyo babam yine evde duramıyor iniyo yanlarına emekli oldu abim evlenecek is teklifi geldi reddedi ben babama bakıyorum dedi ihtiyacıda vardı evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur noktaaaa
Kıza bisey demezler merak etme erkek analarına aciyorlarYok artık ya. Helal olsun iyi cevap vermişsin böyle anlarda zınk diye kalırım ben, cevap verebildigim nadirdir.gece yatarken aklıma gelir hep keşke böyle deseydim diye
Allahım allahımvalla bu millete laf olsun. Çatlayacaklar meraktan
Aynen öyle kuzucum..
Sen yazarken yüz ifadeleri gözümde canlandıgörümcem 6. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı 33 yaşında aynen bu yazdığını yaşamış bana anlatıyordu da o aklıma geldi. Patavatsız insanlar
Şunlara bak valla çok sinir bozucu. Belki bu hayatta bir tane evladım olacak çok şükür Allah sağlıklı uzun ömür versin ama hep hayalimdir kızımın da bi kız kardeşi olması. Şimdi nasip olurda 2. Kız olursa millet bana böyle diyecek ben de sinir olacağım halbuki bu zaten hayalim
Oy maşallah annesi çok güzel ilerliyor❤❤ sağlıkla gelsin inşallah
Oh maşallah ultrason sonuclari yanilabiliyo inşallah sağlıkla doğsunlar doktoruna güveniyorsan ona bırak doğum sekliniKızlar muayeneden geldim . 36+0 dayım . Bizim minnoş 3265 kg olmuş .Doktor artık her hafta 200 gram alır, 4 kiloyu bulursa artık sen mi doğurursun ben mi doğururum bilmiyorum dediyani 1 hafta önde , dikkat edeyim diye söyledi böyle . Zaten diyet yapar gibi besleniyorum şeker yükselmesin diye .Önümüzdeki hafta cuma tam 37+0 da çatı muayenesine çağırdı ona göre karar verecek doğuma . Nst de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür . Allah hepimize güç versin. sağlıkla alalım inşallah kucağımıza minnoşları
Deme yaa bende mi kaynana olcam simdiKaynanalık içgüdüsel gelişiyor. Endişelenmebenim ki normalde melek gibi bir insan çok şükür . Amma oğlu söz konusu olunca Allah muhafaza
Ayy canım senın kv daha patavatsız mış ya kız abowwBenim kaynana da sen doğurmadın parayla karnından aldırdık dedimadem parayla oluyor parası neyse verelim bi tane de senim karnından alsınlar dedim şey gibi kaldı öyle hayır 9 ay acısını sancısını yorgunluğunu bulantısını yaşamışım şurada bir dışarı çıkmış sezaryen miymiş normal miymiş.. Ağzına yürkele vuracaksın o konuşanların
Yaa senin kaynanadan beterleri varmisAyy canım senın kv daha patavatsız mış ya kız abowwdenir mi öyle die?? Parayla sanki pazardan meyve sebze aldın der gibi..
Hahaha evet bnmki cocuk olsun da ister sezaryen ister normal okadar ayrım yapmaz. Maşallah diyim gıYaa senin kaynanadan beterleri varmisşimdi ara kaynanani napiyosun annecim de
Öyle oluyo canım alıştım artık benDevami gelmedi canim oyuzden takip edemedm uzaninca duzeldi
Evet ama korktm baya bi anda kaskati kesildi karnim sonra uzandim gecti. Panikledim bebek geliyo diye
Ben iyi kaynana olurum diye umuyorumAynen öyle hayırlı evlat nasip etsin allah insallah
Kıza bisey demezler merak etme erkek analarına aciyorlar
Oh maşallah ultrason sonuclari yanilabiliyo inşallah sağlıkla doğsunlar doktoruna güveniyorsan ona bırak doğum seklini
Deme yaa bende mi kaynana olcam simdi
Lulis söylerHahaha evet bnmki cocuk olsun da ister sezaryen ister normal okadar ayrım yapmaz. Maşallah diyim gıvalla luli iyi laf söylemiş oh ağzına sağlık
Yaa ben laf felan sokan bi tip olmam demeyim çünkü neyi kınasam başıma geliyo olmak istememBen iyi kaynana olurum diye umuyorum
Amin canım hepimizin inşallahMaşallah canım bebiş tontik olmuş❤ Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım . En hayırlısı hangisi ise o şekilde olsun inşallahAynen öyle hayırlı evlat nasip etsin allah insallah
Kıza bisey demezler merak etme erkek analarına aciyorlar
Oh maşallah ultrason sonuclari yanilabiliyo inşallah sağlıkla doğsunlar doktoruna güveniyorsan ona bırak doğum seklini
Deme yaa bende mi kaynana olcam simdi
Cok guzel olmus canimTızlar bunu da ben yaptım acemi işi oldu biraz ama kendim yapmak istedimŞu kasnak vidasının olduğu yere ne yapsam bilemedim
Ben kimsenin işine karışmam falan sevmem umarım huyum bozulmazLulis söyler
Yaa ben laf felan sokan bi tip olmam demeyim çünkü neyi kınasam başıma geliyo olmak istemem
Kurdele ile kapat onu canım az yukarı al hallolur bende doğum panosu yapıyorum etaminden adını yazdım az kaldı gerisi doğduktan sonra artık ama kapı süsü başka bakıyorum daha bulamadım hoşuma giden bişeyTızlar bunu da ben yaptım acemi işi oldu biraz ama kendim yapmak istedimŞu kasnak vidasının olduğu yere ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?