2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cevap vermemekle en iysini yapmışsın. anlatsanda anlamıcak tipler.. banada aynısı oldu son uykuların bunlar, doğdu iyi günlerin bunlar ayaklansın gör, ayaklandı daha ne sıkıntıları başlıcak okuludur vs gibi.. sürekli sürekli bitmek bilmeyen döngüler.. ikinci çocuk baskısı.. yaparsın sanki onlar için doğuruyorum yine akıl verme timi.. zerre takmıyorum.. cevap da vermiyorum dediğin gibi çünkü bişi değişmicek.. insanların mutsuzluğuyla mutlu olan çok kişi var çevrede.. herkese aklı çok geliyo başkalarına satmaya bayılıyolar..

her geçen gün daha çok geriliyorum.. 32de işe başladım 1 haftadır .çalışıyorum uykusuz bi halde.. resmen 3te güne başlıyorum.. kafaya takmaktan.. 19unda kotrolüm var.. zerre kontrole gitmek istemiyorum.. burda yazıyosunuz ya 2 hafta bize uzun geliyo görmek istiyoruz.. ne güzel diyorum.. usg görüntüleri doktor yorumları beni çok yordu.. geceleri aklıma gelip bi uyanıyorum.. tamam güne başladım demektir. e evdede bi bıcır beni bekliyor. ne kadar güçlü kalınabilirse o dereceyim. inş herşey güzel olur hepimizin sabrına değer sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza minikleri.

İşi bırakman gerekirken niye işe başladın ki

Artık dakika tutma vakti geldi. Düzenli mi düzensiz mi anlamak için şart. Benim kasılma dakikaları düzenli ama aralıkları farklı olduğu için biliyorum yalancı sancı oluyor ama böyle giderse 38 haftalarda sancıyla gidebilirim

Canim geçmiş olsun kasılmalar düzenli aralıklarla olmadigi surece sorun yok diye biliyorum. Dakika olarak takip edebildin mi?
Devami gelmedi canim oyuzden takip edemedm uzaninca duzeldi
İnşallah dün bende biraz geçsin diye bekledim geçmedi usta da var evde girdim yattım ne yapayım en sonunda öyle geçti dinleme ile geçiyorsa sorun yok diye biliyorum
Evet ama korktm baya bi anda kaskati kesildi karnim sonra uzandim gecti. Panikledim bebek geliyo diye

Aynen öyle hayırlı evlat nasip etsin allah insallah
Kıza bisey demezler merak etme erkek analarına aciyorlar
Oh maşallah ultrason sonuclari yanilabiliyo inşallah sağlıkla doğsunlar doktoruna güveniyorsan ona bırak doğum seklini
Kaynanalık içgüdüsel gelişiyor. Endişelenme benim ki normalde melek gibi bir insan çok şükür. Amma oğlu söz konusu olunca Allah muhafaza
Deme yaa bende mi kaynana olcam simdi

Ayy canım senın kv daha patavatsız mış ya kız aboww denir mi öyle die?? Parayla sanki pazardan meyve sebze aldın der gibi..

Kızlar doğum şekli geçmiş ama herkesin doğumu kendine özel. Herkesin farklı farklı. komsum normal doğurdu 6 7 cm acıklıkla gitmiş hastaneye ama zordu dio bidaha ki doğumu sezaryen olcam dio. 3 kardeşim sezaryen oldu imkanın olursa normal ol diyorlar bana. Ben geçen gün de dedim doğum şekillerini hiç araştırmadım. Şuan çok şükür etkilenmiyorum duyduklarımdan. Dr ne derse onu yaparım bebeğim ve ben saglıklı olalım da normal yada sezaryen önemli deil. Sadece sezaryen ve normal neye göre belirlenio geçen onu merak etmiştim saolsun jelibon01 aydınlattı

Ben iyi kaynana olurum diye umuyorum

Amin canım . En hayırlısı hangisi ise o şekilde olsun inşallah

Tızlar bunu da ben yaptım acemi işi oldu biraz ama kendim yapmak istedim Şu kasnak vidasının olduğu yere ne yapsam bilemedim
Kurdele ile kapat onu canım az yukarı al hallolur bende doğum panosu yapıyorum etaminden adını yazdım az kaldı gerisi doğduktan sonra artık ama kapı süsü başka bakıyorum daha bulamadım hoşuma giden bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…