- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
AhahahAhhahaha geçen sene aynı böyle bir teyze taşındı binaya vallaha çok şükür ki duramadı memleketine döndü
Kaç yaşındasın
-31
Tek çocuğun mu var
-Evet teyze
Kaç senelik evlisin
-5 sene oldu
Hmm demek ki hemen çocuğun olmamış
.
.
.
Ev kira mı
-değil
Kaynananls mı oturuyorsun
-hayır
Kocan kaç kardeş
-5
Kaç kız kaç erkek
-eşim tek erkek
İyi o zaman ev size kalır
Bahçedeki kamelyada oturup her gün aynı şeyleri konuşuyorduk unutup unutup tekrar soruyordu. Bir de Ömer çok hareketli olduğu için bahçede oynayan tüm çocuklara baskı yapıyordu en çok onun sesi çıkıyordu.
Ömere - Allaaaahhh başa vermesin akrep diyordu
Zaten karekterini biliyorum, bir de artık kafaya takmamayi öğrendim diyelim hiç cevap bile vermeden geçiyorum.Boylesi insanlardan uzak durmak lazım, biz ne zorluklarla kavuştuk her negatif testte neler yaşadık, acaba hic mi olmayacak korkusu nasil bisey bilmiyorlar
Doğurmadan bi daha banlatcan kendini zorla haaYaaa ne boş beleş insansınız yaaa banlatin isterseniz normal dogurunca ana sezeryan olunca yarım ana mi brlki normalde korktu sezeryan oldu belki sağlık sorunu yüzünden sana veya size mi düştü iyi kötü demek ezikliginizi başkalarının üstüne basarak sindirmeye çalışmayın ilk baş insan olun sonra anne olursunuz mesela ben bu ayrımı yapana insan muamelesi yapamıyorum ne olcak normal dogursa ne değişecek
Aman valla çok zorlanıyorum ama iyi ki de öyle diyorum çocuğum için. Asla biri kandıramaz onu gözler cin gibiAhahahomere dediğine çok güldüm ardayı görende ben böyle çocuk görmedim allah yardımcın olsun diyo
Icimden neler geciyoda demek için diyemiyosn işte yabanciya
Aynen bide cok normal hatta guzel olan seylere "olsun" diye tepki vermeleri yok mu+İkiz miii
++Evet
+Ayy çok Zor ,ilk mı
++Yok bi kızım var
+Bunların cinsiyeti ne
++Kız
+Hiiii olsun evladın kızı erkeği Yok ahhfjffjldfh
Bunları kv görümce değil böyle hastanede yolda vs birileri söylüyor bide arka loplarimin kenarı ile gülüyorum ben de ki iyi niyetli kişiler de çok şanslı olduğumu söylüyor yaşayıp görücez
Acibademde diyorum sorularin ardi arkasi kesilmiyo doktor fiyat bilgisi e bunlarla kodurtmak kelimesini birlestirince de hic hos olmuyorHakkaten nerde kodurttun bebekleriay ben buna artık güler dururum
Aynen yaramaz çocuk büyüyünce akıllı olurmuş tek tesellimAman valla çok zorlanıyorum ama iyi ki de öyle diyorum çocuğum için. Asla biri kandıramaz onu gözler cin gibikendinden büyük çocukları dize getiriyor yeter ki cırlamasın diye ne isterse yapıyor zavallı çocuklar şimdiden yönetici ruhları var ne güzel büyüdükçe uslanacaklar elbet
HahahaAynen bide cok normal hatta guzel olan seylere "olsun" diye tepki vermeleri yok mu
Acibademde diyorum sorularin ardi arkasi kesilmiyo doktor fiyat bilgisi e bunlarla kodurtmak kelimesini birlestirince de hic hos olmuyor
Kendini birşey sanana hayatta gelemiyorum kimse dört dörtlük değil kendi dogrunu inantla saçma salak şekilde kabul ettirene tahammül um yok yapcak birsey yok doğuma var dahaDoğurmadan bi daha banlatcan kendini zorla haa
Otur kiz oturduğun yerde
Neyse sakin ol doğuma var diye atarlanmaKendini birşey sanana hayatta gelemiyorum kimse dört dörtlük değil kendi dogrunu inantla saçma salak şekilde kabul ettirene tahammül um yok yapcak birsey yok doğuma var daha
benim doktorum 32 da bıraktırtı kan sulandırıcı iğnede kullanıyor um oda bu hafta 35 te bırakıcamKızlar iyi akşamlar. Hepiniz iyisiniz inşallah. Çok fazla giremiyorum birkaç gündür. Biraz stresli günler. Yarın özeldeki doktora kontrolüm var. 35 haftalık olduğunda coraspini kes demişti. Araştırmadaki doktorda ben 38 de kesiyorum o zaman bırakırsın deyince ben devam ettim. Ama Araştırmadaki doktora ulaşmak muayeneye gitmek çok zor. Benim doğum tarihime kadar randevusu bile görünmüyor. Aranızda kullanan varmıydı. Doktorunuz kaçıncı haftada kesmenizi istedi acaba.2 doktora takibin zararları
İnşallah dün bende biraz geçsin diye bekledim geçmedi usta da var evde girdim yattım ne yapayım en sonunda öyle geçti dinleme ile geçiyorsa sorun yok diye biliyorumUzandm smdi daha iyiyim canim. Izlemedeym bakalim insallah zamaninda gelir bebegim
Tüh bileydim siparişi öyle verirdim deseydinAy bide şey var unutmayın başıma geldiği için diyim
Cinsiyeti ne erkek ilkide erkek diyince tuh yazık bi kızın olsaymış keşke benim kizimda var oglumda kız çok farklı oluyo diye devam ediyo
Ay nerden biliyolarmis acaba erkek çocuktan hayır gelmediğini benim önümde örnek var babam 5 kardeşler 2si.kiz dedem kanser hastası yuruyemiyo tuvalete tek başına gidemiyo sırf onun için evini sattı yakınında ev aldı korona sebebiyle iş yeri.kapanmisti onlara bakan yok diye ise girmiyo şimdi tam 1 senedir her gun sabah gidiyo.kahvaltilarini hazirlıyo bulasiklarini yikiyo evini temizliyo kızları nerde yok sözde düşünüyorlar ama ortada hıc biri yokDun evden cikarken karsi komsum ve onun ustundeki komsu konusuyolrdi kapida ikiside ögretmenn biri yeni emekli.oldu ustteki beni gorunce aaa hamilemisin dedi evet dedm az kaldi son 3 haftamz var dedim sasrdi evden ckmiyoruz gorusemiyoruz dedi cinsiyet ne dedi kiz dedim oh ne guzel dedi degisik olucak onunda 1 tane oglu var digerininde 2 kizi var 2 side doktor bana dioki oglan cocuklarndan anneye hayir yok dua et kiz oldu sana arkadas olucak kiz bebek erkek bebek ayrimi en nefret ettigim sey soncta ikiside evlat erkek cocugundan hayir gormuycekmisim gbi konustu agzi olan konusyor iste
Korkma her şey olacağına varır bu çocuk bi şekilde çıkacak yani sen iyileşmek istedikten sonra önüne ne geçebilir kiMerhaba kızlar,
Ben Nisan annesi olacağım nasip olursa, sizin topigi de okuyorum her zaman tecrubelerinizden yararlanmak için..
Mesela az önceki sezeryan muhabbetini okuyunca o kadar korktum ki.. normal doğumdan başından beri korkuyorum, sezeryandan da böyle şeyler söylenince korkuyorum ben bu çocuğu nasıl doguracagim diye uykularım kaçıyor..
Keşke böyle şeyler söylenmese, benim arkadaşım sezeryan oldu çok rahattı mesela görümcem normal doğum yaptı çok ağrısı vardı mesela, ya da bir arkadaşım normal doğurdu iyiki böyle olmuş diyor.. yani diyeceğim kişiden kişiye değişiyor ama insanlar neden böyle yapıyor illaki şunu yap bunu yap anlamıyorum.. rabbim yardımcımiz olsun hepinize selamlar ve sevgiler..
Kız onu da söylemişler garibime kendi düşüncesi değil sakin olYaaa ne boş beleş insansınız yaaa banlatin isterseniz normal dogurunca ana sezeryan olunca yarım ana mi brlki normalde korktu sezeryan oldu belki sağlık sorunu yüzünden sana veya size mi düştü iyi kötü demek ezikliginizi başkalarının üstüne basarak sindirmeye çalışmayın ilk baş insan olun sonra anne olursunuz mesela ben bu ayrımı yapana insan muamelesi yapamıyorum ne olcak normal dogursa ne değişecek
Öyle bi imkanım olsa verirdim tabiTüh bileydim siparişi öyle verirdim deseydin
İnsan etkileniyor ister istemez valla ya. Zaten mecbur iyileşeceksin sana muhtaç bir can var belki ağrıdan gebereceksin ama sesin çıkmayacak. Her doğumun iyi örneği ya da kötü örneği elbette var. Sagsalim kucaklarimiza alalım da gerisi boşKorkma her şey olacağına varır bu çocuk bi şekilde çıkacak yani sen iyileşmek istedikten sonra önüne ne geçebilir ki
Benim dedem de alzaymır geçen sene yasaklar başlayınca da çok arttı aynı binada oturuyoruz hiç evini bırakmak istemedi babaannem yok vefat etti yıllar önce ben küçükken halam da karşısında oturuyo ikisi beraber kalıyorlar yanında sadece eve yemeğe kahvaltıya çıkıyo orda yatıyo çünkü ne yapacağı hiç belli olmuyo bazen tehlikeli şeyler yapıyo biraz uzakta Bi halam daha var oda torununa bakıyo hafta sonları da buraya geliyo babam yine evde duramıyor iniyo yanlarına emekli oldu abim evlenecek is teklifi geldi reddedi ben babama bakıyorum dedi ihtiyacıda vardı evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur noktaaaaAy nerden biliyolarmis acaba erkek çocuktan hayır gelmediğini benim önümde örnek var babam 5 kardeşler 2si.kiz dedem kanser hastası yuruyemiyo tuvalete tek başına gidemiyo sırf onun için evini sattı yakınında ev aldı korona sebebiyle iş yeri.kapanmisti onlara bakan yok diye ise girmiyo şimdi tam 1 senedir her gun sabah gidiyo.kahvaltilarini hazirlıyo bulasiklarini yikiyo evini temizliyo kızları nerde yok sözde düşünüyorlar ama ortada hıc biri yok
Sacma sapan konusuyolar iste Allah herseyin hayirlisini versinAy nerden biliyolarmis acaba erkek çocuktan hayır gelmediğini benim önümde örnek var babam 5 kardeşler 2si.kiz dedem kanser hastası yuruyemiyo tuvalete tek başına gidemiyo sırf onun için evini sattı yakınında ev aldı korona sebebiyle iş yeri.kapanmisti onlara bakan yok diye ise girmiyo şimdi tam 1 senedir her gun sabah gidiyo.kahvaltilarini hazirlıyo bulasiklarini yikiyo evini temizliyo kızları nerde yok sözde düşünüyorlar ama ortada hıc biri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?