- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
Ay çok guzel olmuş hiçte acemi işi degilTızlar bunu da ben yaptım acemi işi oldu biraz ama kendim yapmak istedimŞu kasnak vidasının olduğu yere ne yapsam bilemedim
Evlenince değişir mı kiBen kimsenin işine karışmam falan sevmem umarım huyum bozulmaz
Hahahah bilememEvlenince değişir mı kicadı olmayalim
Amin insallahHahahah bilememolmayalım ya sevsinler bizi
Teşekkür ederim canım valla başta düşünmedim onu . sonrada tüle zarar veririm diye korkup çıkarmadım geri oraya küçük bir fiyonk yapıp ilave yapacağım artıkCok guzel olmus canimfiyonku biraz yukari cikarabilirsin
Canım ilave küçük bir fiyonk yapacağım artık .diğerini geri çıkarmaya korktum . Seninde ellerine sağlık canımKurdele ile kapat onu canım az yukarı al hallolur bende doğum panosu yapıyorum etaminden adını yazdım az kaldı gerisi doğduktan sonra artık ama kapı süsü başka bakıyorum daha bulamadım hoşuma giden bişey
Teşekkür ederim canımmAy çok guzel olmuş hiçte acemi işi degil
Valla bnm kv gibi 2 oğlan olcak sende de kınama tabiLulis söyler
Yaa ben laf felan sokan bi tip olmam demeyim çünkü neyi kınasam başıma geliyo olmak istemem
Arkadasim benim dogumu kapsayan tss(Tamamlayici saglik sigortasi) var, anadolu sigorta bebekte dogar doğmaz tss anadolu sigortalı yapacağım. Dogumdan sonra15 gun icinde yaptirdiginda dogum annomalileri dahil hayat boyu tum hastalığını kapsıyor. Oglum 8 yaşında onu ve eşimi Allianz tss yaptırdık ondan da memnunum, oğlum bademcik ameliyati oldu ozel hastanede 15 lira ödeyip çıktım. Cok rahat oluyor acaba doktor tahlil isteyecek mi kac tl tutacak diye düşünmuyorsun. Sadece e nabizda tss öncesi hastalığı varsa onu karsilamiyor ona dikkat etmek lazım. Yillik 800-900 lira bir ucret ödüyorum oğlum için 9 taksit yapiyorlar onu da, hastane yatişları ücretsiz 10 tane muayene ücretsiz tahlil ve tetkikler ücretsizKızlar valla ben yetişemiyorum size noluyo allah aşkına neler neler olmuş yine bir haftadao zaman konuyu değiştireyim havamız da değişsin, yenidoğan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünen ya da önceden yaptırıp memnun kalan var mı
Aynen bende öyle oluom. Sanırım sıcakta mayışıozGündüzleri çok yorgun oluyorum uyumak istiyorum iş yapasım gelmiyor gecede canavar gibi oluyorumneden acaba
Idolum diyosun yaniValla bnm kv gibi 2 oğlan olcak sende de kınama tabiaman insan 7snde neyse 70nde de o oluo cnm. Bnm kv kendi kv ile de geçinmemiş ki. Yani sonra dan huy değişme gibi Bi durum olmuo bnm kinin değişmemiş en azından. Ben de öle Bi kv olmak istemem M Muallimezzz in kaynanası gibi olmak istiom
Aslinda once kucuk bi fiyonk yap yazmistim sonradan duzenledim mesaji minis bi fiyonk cok da tatli dururTeşekkür ederim canım valla başta düşünmedim onu . sonrada tüle zarar veririm diye korkup çıkarmadım geri oraya küçük bir fiyonk yapıp ilave yapacağım artık
Bende diyorum heralde bebek beni gece uyutmayacakAynen bende öyle oluom. Sanırım sıcakta mayışıoz
Benim arkadaşım yaptırmıştı 3000 gibi bir fiyatı sanırım geçen sene ben de nasip olursa yaptırmayı düşünüyorum.
Arkadasim benim dogumu kapsayan tss(Tamamlayici saglik sigortasi) var, anadolu sigorta bebekte dogar doğmaz tss anadolu sigortalı yapacağım. Dogumdan sonra15 gun icinde yaptirdiginda dogum annomalileri dahil hayat boyu tum hastalığını kapsıyor. Oglum 8 yaşında onu ve eşimi Allianz tss yaptırdık ondan da memnunum, oğlum bademcik ameliyati oldu ozel hastanede 15 lira ödeyip çıktım. Cok rahat oluyor acaba doktor tahlil isteyecek mi kac tl tutacak diye düşünmuyorsun. Sadece e nabizda tss öncesi hastalığı varsa onu karsilamiyor ona dikkat etmek lazım. Yillik 800-900 lira bir ucret ödüyorum oğlum için 9 taksit yapiyorlar onu da, hastane yatişları ücretsiz 10 tane muayene ücretsiz tahlil ve tetkikler ücretsiz
Bildigim kadarıyla sadece Anadolu sigorta 15 gun icimde yaptirimca doğumsal hastalıklarıda kapsıyor, diğerleri kapsamıyor onu iyice arastir canim. Anadolu diğerlerine oranla bir tik pahaliTeşekkürler kızlar ben de allianz ile axa sigorta arasında kalmıştım ama henüz fiyat teklifi almadım , anadolu sigortaya da bakayım madem. Yaptıranlar çok memnun çok öneriyor, bebiş doğduktan 15 gün içinde yaptırmak gerekiyomuş sanırım
Ohhh cok sukur kuzu gozun aydin farktan korkuyoduk sukur acilmamisKızlar kontrolden geldim. Şükür her şey yolunda nst ye yine girmeye gerek yok dedisuyu iyi rahim ağzı kapalı güzel gidiyoruz ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Ciğer geliştiriciyi dedim şimdilik vurulmanı gerektirecek bir ekstra bir durum yok dedi kız 1730 gram erkek 1920 gram aradaki fark açılmamış bu iyi bir şey daha da açılmaz çok fazla dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı benden bu kadar Atart Masalim01 ikizdaşlarım
Haydaaa merak ettim bakayimSubat annelerinde de normal sezeryan tartismasi olmus ne cok takiliyor millet ya
Aa tamam ona dikkat etmemiştim sahi, çok teşekkür ederimBildigim kadarıyla sadece Anadolu sigorta 15 gun icimde yaptirimca doğumsal hastalıklarıda kapsıyor, diğerleri kapsamıyor onu iyice arastir canim. Anadolu diğerlerine oranla bir tik pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?