2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok artık ya. Helal olsun iyi cevap vermişsin böyle anlarda zınk diye kalırım ben, cevap verebildigim nadirdir. gece yatarken aklıma gelir hep keşke böyle deseydim diye
Ayy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydin

Bide sey varya bizim "tüp bebek mi kodurttun " cumle aynen bu gecen nst cekilirken soruyo teyze
Allahım allahım valla bu millete laf olsun. Çatlayacaklar meraktan
Aynen öyle kuzucum..
Bide yaş meraki var
+İlk cocuk mu
-Evet
+Yas kac
-30
+Olsun
Sen yazarken yüz ifadeleri gözümde canlandı görümcem 6. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı 33 yaşında aynen bu yazdığını yaşamış bana anlatıyordu da o aklıma geldi. Patavatsız insanlar
Ay bide şey var unutmayın başıma geldiği için diyim
Cinsiyeti ne erkek ilkide erkek diyince tuh yazık bi kızın olsaymış keşke benim kizimda var oglumda kız çok farklı oluyo diye devam ediyo
Şunlara bak valla çok sinir bozucu. Belki bu hayatta bir tane evladım olacak çok şükür Allah sağlıklı uzun ömür versin ama hep hayalimdir kızımın da bi kız kardeşi olması. Şimdi nasip olurda 2. Kız olursa millet bana böyle diyecek ben de sinir olacağım halbuki bu zaten hayalim
Mantıklı

Benim de 2.oğlan olacak aynı şeyleri duyuyorum. İnsanları memnun etmek imkansız
Bugün kontrol vardı 2800gr 46 cm olmuş bebişim. Rabbim kime ne vereceğini bilir hayırla gelsinler evlerimize
Oy maşallah annesi çok güzel ilerliyor ❤❤ sağlıkla gelsin inşallah

Canım benim dıdısının dıdıdısinin lafıyla buraya yazacaksak bende yazayım çocukları içinizde tutarsınız herkesin aklı kendine başkalarının aklını buraya yansıtma doğru değil 2. Gebeliğim 1. Gebeliği olan çoğu kişi etkilenir bu deprosyana sokar insanı pozitif doğum olmadıkça anlatmayın negatif hikaye isterseniz sabaha kadar yazarım ben size dmden dönüş yapılacaktır lütfen dinlemek istediğiniz negatif hikayeyi kendi kendinize ayna karşısında anlatın

Kızlar muayeneden geldim . 36+0 dayım . Bizim minnoş 3265 kg olmuş .Doktor artık her hafta 200 gram alır, 4 kiloyu bulursa artık sen mi doğurursun ben mi doğururum bilmiyorum dedi yani 1 hafta önde , dikkat edeyim diye söyledi böyle . Zaten diyet yapar gibi besleniyorum şeker yükselmesin diye .Önümüzdeki hafta cuma tam 37+0 da çatı muayenesine çağırdı ona göre karar verecek doğuma . Nst de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür . Allah hepimize güç versin. sağlıkla alalım inşallah kucağımıza minnoşları

Ne diyim sende haklısın insanlar düşünmeden bunları yüzümüze yüzümüze söylüyorlar bide Pandemi olunca görüşemiyoruz ya biraz iyi oluyo benim için hiç değilse böyle yorumlar az duyuyorsun

MaşALLAH ultroson 500 gram gibi bir yanılma payı var doktoruna güveniyorsan hiç şüphe etme ne derse onu yap canım bünye meselesi kimi çocuğu çok besliyor tadını çıkar bol bol tontiskonla sağlıkli yaşam diliyorum

Kızlar valla ben yetişemiyorum size noluyo allah aşkına neler neler olmuş yine bir haftada o zaman konuyu değiştireyim havamız da değişsin, yenidoğan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünen ya da önceden yaptırıp memnun kalan var mı

Bebek alacaksa alıyo canım ya bünyen besliyor demekki Rabbim güc kuvvet versin

Benim arkadaşım yaptırmıştı 3000 gibi bir fiyatı sanırım geçen sene ben de nasip olursa yaptırmayı düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim canım . Biraz korkmadım değil açıkçası . Haftaya tekrar ölçsün bakalım . Haftalık ne kadar alıyor en azından onu görmüş olurum .amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla yavrumuza kavuşuruz
Bebek alacaksa alıyo canım ya bünyen besliyor demekki Rabbim güc kuvvet versin

Amin canım rabbim hepimize güç versin . Sağlıkla gelsin minnoşlar

Sen yazarken yüz ifadeleri gözümde canlandı görümcem 6. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı 33 yaşında aynen bu yazdığını yaşamış bana anlatıyordu da o aklıma geldi. Patavatsız insanlar
İnsan uzulse mi kizsa mi sasirip kaliyor
Kızlar ana kucağı aldınız mı?
Evet canim ben fiyati epey uygun bise aldim cok uzun sure kullanimi yok diye. Civilden baby force aqua markasi 100 tl suan gayet is gorur

Vanayı kapattı eşimi uyandırdım Allahtan gece vardiyasında değil onun da musluğunu çalmışlar zar zor kapattı
İnsanlar iyice kafayı yemiş o musluktan ne istediler yani çok geçmiş olsun kuzm

İnsanlar iyice kafayı yemiş o musluktan ne istediler yani çok geçmiş olsun kuzm
Ah bilsem yangın merdiveninde saat almışlar bende anlamdım inşallah bugün hallolur hava güzel de su olmayınca kötü banyoda kaldı temizlenecek daha

Maşallah canım bebiş tontik olmuş❤ Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

ya bende sezeryan oldum ama 2 saat içinde sütüm geldi . sağma makinesi ile getiremedik.bebekte çok ememedi sanırım. ama büyük enjektörün ucunu kestiler ve onunla hemşire vargücüyle her gelişinde uğraştı çeke çeke getirdi :) şimdi il değiştirdim hastane hemşireleri ne derece ilgileniyordur bu konuyla bilmediğim için olası durumda kendim uğraşcam bu yöntemle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…