- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Yok artık ya. Helal olsun iyi cevap vermişsin böyle anlarda zınk diye kalırım ben, cevap verebildigim nadirdir.Benim kaynana da sen doğurmadın parayla karnından aldırdık dedimadem parayla oluyor parası neyse verelim bi tane de senim karnından alsınlar dedim şey gibi kaldı öyle hayır 9 ay acısını sancısını yorgunluğunu bulantısını yaşamışım şurada bir dışarı çıkmış sezaryen miymiş normal miymiş.. Ağzına yürkele vuracaksın o konuşanların
Allahım allahımAyy ne bilincsiz bir toplum ya normali nee sezaryeni ne Allah askina annelige ilk adim normal dogumla atiliyo he diyeydin
Bide sey varya bizim "tüp bebek mi kodurttun " cumle aynen bu gecen nst cekilirken soruyo teyze
Aynen öyle kuzucum..Etkileniyoruz ister istemez canım ben yaşadığım halde etkileniyorum en iyisi konuşup muhattap olmamak böyle insanlarla
Yaa bu laflar nasıl akıllarına geliyo ben şok oluyorum gerçekten kötülüğün kaçıncı evresi acaba
Sen yazarken yüz ifadeleri gözümde canlandıBide yaş meraki var
+İlk cocuk mu
-Evet
+Yas kac
-30
+Olsun
Şunlara bak valla çok sinir bozucu. Belki bu hayatta bir tane evladım olacak çok şükür Allah sağlıklı uzun ömür versin ama hep hayalimdir kızımın da bi kız kardeşi olması. Şimdi nasip olurda 2. Kız olursa millet bana böyle diyecek ben de sinir olacağım halbuki bu zaten hayalimAy bide şey var unutmayın başıma geldiği için diyim
Cinsiyeti ne erkek ilkide erkek diyince tuh yazık bi kızın olsaymış keşke benim kizimda var oglumda kız çok farklı oluyo diye devam ediyo
Oy maşallah annesi çok güzel ilerliyorMantıklı
Benim de 2.oğlan olacakaynı şeyleri duyuyorum. İnsanları memnun etmek imkansız
Bugün kontrol vardı2800gr 46 cm olmuş bebişim. Rabbim kime ne vereceğini bilir hayırla gelsinler evlerimize
Canım benim dıdısının dıdıdısinin lafıyla buraya yazacaksak bende yazayım çocukları içinizde tutarsınız herkesin aklı kendine başkalarının aklını buraya yansıtma doğru değil 2. Gebeliğim 1. Gebeliği olan çoğu kişi etkilenir bu deprosyana sokar insanı pozitif doğum olmadıkça anlatmayın negatif hikaye isterseniz sabaha kadar yazarım ben size dmden dönüş yapılacaktır lütfen dinlemek istediğiniz negatif hikayeyi kendi kendinize ayna karşısında anlatınKız onu da söylemişler garibime kendi düşüncesi değil sakin olbiz rahime bebiş düştüğü an anneyiz ister tüp olsun ister normal olsun ister sezeryan olsun ister vajen doğum olsun hiç fark etmez milletin lafına mı bakıcaz
Ne diyim sende haklısınCanım benim dıdısının dıdıdısinin lafıyla buraya yazacaksak bende yazayım çocukları içinizde tutarsınız herkesin aklı kendine başkalarının aklını buraya yansıtma doğru değil 2. Gebeliğim 1. Gebeliği olan çoğu kişi etkilenir bu deprosyana sokar insanı pozitif doğum olmadıkça anlatmayın negatif hikaye isterseniz sabaha kadar yazarım ben size dmden dönüş yapılacaktır lütfen dinlemek istediğiniz negatif hikayeyi kendi kendinize ayna karşısında anlatın
MaşALLAH ultroson 500 gram gibi bir yanılma payı var doktoruna güveniyorsan hiç şüphe etme ne derse onu yap canım bünye meselesi kimi çocuğu çok besliyor tadını çıkar bol bol tontiskonla sağlıkli yaşam diliyorumKızlar muayeneden geldim . 36+0 dayım . Bizim minnoş 3265 kg olmuş .Doktor artık her hafta 200 gram alır, 4 kiloyu bulursa artık sen mi doğurursun ben mi doğururum bilmiyorum dediyani 1 hafta önde , dikkat edeyim diye söyledi böyle . Zaten diyet yapar gibi besleniyorum şeker yükselmesin diye .Önümüzdeki hafta cuma tam 37+0 da çatı muayenesine çağırdı ona göre karar verecek doğuma . Nst de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür . Allah hepimize güç versin. sağlıkla alalım inşallah kucağımıza minnoşları
Bebek alacaksa alıyo canım ya bünyen besliyor demekki Rabbim güc kuvvet versinKızlar muayeneden geldim . 36+0 dayım . Bizim minnoş 3265 kg olmuş .Doktor artık her hafta 200 gram alır, 4 kiloyu bulursa artık sen mi doğurursun ben mi doğururum bilmiyorum dediyani 1 hafta önde , dikkat edeyim diye söyledi böyle . Zaten diyet yapar gibi besleniyorum şeker yükselmesin diye .Önümüzdeki hafta cuma tam 37+0 da çatı muayenesine çağırdı ona göre karar verecek doğuma . Nst de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür . Allah hepimize güç versin. sağlıkla alalım inşallah kucağımıza minnoşları
Kaynanalık içgüdüsel gelişiyor. EndişelenmeHahahayok ben laf sokamam aman iyi gelinler olsunlar 2 tane gelinim olacak ya ben nasıl kaynana olcam hazır değilim
Benim arkadaşım yaptırmıştı 3000 gibi bir fiyatı sanırım geçen sene ben de nasip olursa yaptırmayı düşünüyorum.Kızlar valla ben yetişemiyorum size noluyo allah aşkına neler neler olmuş yine bir haftadao zaman konuyu değiştireyim havamız da değişsin, yenidoğan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünen ya da önceden yaptırıp memnun kalan var mı
MaşALLAH ultroson 500 gram gibi bir yanılma payı var doktoruna güveniyorsan hiç şüphe etme ne derse onu yap canım bünye meselesi kimi çocuğu çok besliyor tadını çıkar bol bol tontiskonla sağlıkli yaşam diliyorum
Bebek alacaksa alıyo canım ya bünyen besliyor demekki Rabbim güc kuvvet versin
Canım ben elektrikli kendi kendine sallanan bir model aldım .10 kg a kadar kullanılabiliyor . Fısher prıce markası .4 moms mantığında ama daha uygun fiyatlısı tabiKızlar ana kucağı aldınız mı?
İnsan uzulse mi kizsa mi sasirip kaliyorSen yazarken yüz ifadeleri gözümde canlandıgörümcem 6. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı 33 yaşında aynen bu yazdığını yaşamış bana anlatıyordu da o aklıma geldi. Patavatsız insanlar
Evet canim ben fiyati epey uygun bise aldim cok uzun sure kullanimi yok diye. Civilden baby force aqua markasi 100 tl suan gayet is gorurKızlar ana kucağı aldınız mı?
İnsanlar iyice kafayı yemiş o musluktan ne istediler yani çok geçmiş olsun kuzmVanayı kapattı eşimi uyandırdım Allahtan gece vardiyasında değil onun da musluğunu çalmışlar zar zor kapattı
Saol kuzmEvet canım gayet normal . Haftası ile uyumlu zaten .tahmini değerlere bakılınca
İnsanlar iyice kafayı yemiş o musluktan ne istediler yani çok geçmiş olsun kuzm
Sağlık olsun ne diyelmAh bilsem yangın merdiveninde saat almışlar bende anlamdım inşallah bugün hallolur hava güzel de su olmayınca kötü banyoda kaldı temizlenecek daha
Maşallah canım bebiş tontik olmuşKızlar muayeneden geldim . 36+0 dayım . Bizim minnoş 3265 kg olmuş .Doktor artık her hafta 200 gram alır, 4 kiloyu bulursa artık sen mi doğurursun ben mi doğururum bilmiyorum dediyani 1 hafta önde , dikkat edeyim diye söyledi böyle . Zaten diyet yapar gibi besleniyorum şeker yükselmesin diye .Önümüzdeki hafta cuma tam 37+0 da çatı muayenesine çağırdı ona göre karar verecek doğuma . Nst de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür . Allah hepimize güç versin. sağlıkla alalım inşallah kucağımıza minnoşları
Öyle canım yapacak bir şey yokSağlık olsun ne diyelm
Aferim onlara alkış ne oldu plaket mi verdiler 4 kg doğurunca allahım yarabbimbu kıyas olayı hiçbir zaman bitmeyecek baş etmeyi öğrenmek zorundayız.
İnanmıyorum yaa. İnsanların kalbi ne kadar kötü birşey derken nasıl olurda karşılarındakini düşünmezler söyleyeceklerini süzgeçten geçirmeden pat diye söylerler. Halbuki bizlere bunları yapan insanlar da bu yollardan geçti kendilerine kötü davranıldığı için mi aynılarını yapıyorlar..
Güldürdün beni
Garip oldu valla hiç böyle olmasını beklemiyordum
Aa senin arkadaşın aynı benim arkadaşım. Ama tam tersi olmuş normal doğum yapmıştı bana normal doğurma sezaryen ol dedi defalarca ama sanane diyemiyorsun bazen.
Her kelimene katılıyorum insanlara kabus gibi gelen bebek ağlamalarına ben kavuşmak için o kadar çaba verdim millet çocuğundan bebeğinden şikayet ederken keşke benim de olsa da durmasa derdim. Gerçekten karşıdaki kişiye kendimi ifade etmekte zorlaniyorum bu konularda. Öyle bir duvar örmüşler ki şu herşeyi ben bilirimciler. O duvarın arkasına geçilmiyor. Ben seni anlıyorum canım alınganlık falan da yaptığın yok kim olsa aynısını hisseder.
Kuzucum burada içimi çok rahatlatıyorsunuz ben de öğrendim artık doğum şeklinin sütle alakalı olmadığını e zaten en yakın örnek kendi annem. Sezaryen ile doğmuşum dönmemişim diye. Doğum sonrası da gayet sütü gelmiş annemin. Aslında bildiğim birşey ama nebileyim biri kötü birşey deyince uyuz oluyorum demesinler istiyorum
Maşallahhhyine aynısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?