2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç kafana takma

Canım ben elektrikli kendi kendine sallanan bir model aldım .10 kg a kadar kullanılabiliyor . Fısher prıce markası .4 moms mantığında ama daha uygun fiyatlısı tabi
Teşekkür ederim canım ona da bir bakayım, elektikliler pek pahalı diye hiç bakmamıştım
İnsan uzulse mi kizsa mi sasirip kaliyor

Evet canim ben fiyati epey uygun bise aldim cok uzun sure kullanimi yok diye. Civilden baby force aqua markasi 100 tl suan gayet is gorur
Saolasin canım ben de çok para vermek istemiyorum şahsen ona da bakayım.

Kızlar ana kucağı aldınız mı?
Ben sunny baby aldim hem otomatik salıncak istersen de cıkarıp yerde duruyor. E bebekte baby plus in aynı modeli var hatta. Dolap uygulamasından cok uyguna aldim ben. Tertemizdi. Otomatiklere para vermeyi saçma buluyorum cnkü her bebek durmuyor. Eğer sallanmayı sevmezse ayırır normal anakucagı olarak kullanırım dedim titresimi de var gaza falan yardımcı olur sunny baby ursula

Teşekkürler canım ben de karar veremiyorum hatta ebebekte dagi mi ne vardı indirimdeydi 15 dakika içinde hiç ettiler yetişemedim

Yaa maşallah kız arayı kapatmış artık kendilerini kurtardılar çok şükür 36ya kadar beklesinler
Subat annelerinde de normal sezeryan tartismasi olmus ne cok takiliyor millet ya
Bakmam lazım hemen
Ne için zorunlu sezeryan oluyosun ayaklanirsin hıc korkma
Sezaryen olanlar genelde hangi haftaya veriyor doktorlar 38 mi?
38 +larda veriyolarmis canım benimde 2. Ama ilki mecburi olduğu için ve ilk olduğu için kendi gelmesini bekledi doktor ki oda 38+5te geldi çok bekletmedi allahtan

İnşAllah canım çok isterim 36 olsun valla

Aynen canım tahminler tuttu adım adım yaklaşıyoruz çok şükür bugünlere
Şükürler olsun,kuzu sana bir şey sorucam
Şimdi ben 30 haftada çalışır raporu verdim şuan 33+5 im okullar açıldığında yani 15 Şubat'ta 35+1 oluyorum, normal gebeler 32 de alıp 37 ye kadar çalışabiliyorsa biz de 30 dan 35 e 5 hafta mı? İkinci dönem yerime biri kesin gelecek de geçen aradılar okul açıldığında ben resmi iznime ayrılmaya hak kazanmış oluyorum değil mı aktarma işi riske girmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…