Hiç kafana takmaHavalar güzel ben evde.. iki adım atayım sırtımın sıkışması kalçamin ağrısı rahat vermiyor ninelere döndüm.. 2 tur atıp sitede dönüyorum 2 gündür neysekidoğsalar da sevsek ve rahatlasak mi artık ne 35+5.. zorunlu sezaryen olucam bakalım ne güne verecek, aslında kendi isteğim de böyleydi. Dünkü sezaryen muhabbetini de okudum okumaz olaydım inş 3 güne ayaklananlardan olurum aminnnn
Teşekkür ederim canım ona da bir bakayım, elektikliler pek pahalı diye hiç bakmamıştımCanım ben elektrikli kendi kendine sallanan bir model aldım .10 kg a kadar kullanılabiliyor . Fısher prıce markası .4 moms mantığında ama daha uygun fiyatlısı tabi
Saolasin canım ben de çok para vermek istemiyorum şahsenİnsan uzulse mi kizsa mi sasirip kaliyor
Evet canim ben fiyati epey uygun bise aldim cok uzun sure kullanimi yok diye. Civilden baby force aqua markasi 100 tl suan gayet is gorur
Ben sunny baby aldim hem otomatik salıncak istersen de cıkarıp yerde duruyor. E bebekte baby plus in aynı modeli var hatta. Dolap uygulamasından cok uyguna aldim ben. Tertemizdi. Otomatiklere para vermeyi saçma buluyorum cnkü her bebek durmuyor. Eğer sallanmayı sevmezse ayırır normal anakucagı olarak kullanırım dedim titresimi de var gaza falan yardımcı olurKızlar ana kucağı aldınız mı?
Teşekkürler canım ben de karar veremiyorum hatta ebebekte dagi mi ne vardı indirimdeydi 15 dakika içinde hiç ettiler yetişemedimBen sunny baby aldim hem otomatik salıncak istersen de cıkarıp yerde duruyor. E bebekte baby plus in aynı modeli var hatta. Dolap uygulamasından cok uyguna aldim ben. Tertemizdi. Otomatiklere para vermeyi saçma buluyorum cnkü her bebek durmuyor. Eğer sallanmayı sevmezse ayırır normal anakucagı olarak kullanırım dedim titresimi de var gaza falan yardımcı olursunny baby ursula
Yaa maşallah kız arayı kapatmış artık kendilerini kurtardılar çok şükür 36ya kadar beklesinlerKızlar kontrolden geldim. Şükür her şey yolunda nst ye yine girmeye gerek yok dedisuyu iyi rahim ağzı kapalı güzel gidiyoruz ne kadar içerde tutarsak o kadar iyi dedi. Ciğer geliştiriciyi dedim şimdilik vurulmanı gerektirecek bir ekstra bir durum yok dedi kız 1730 gram erkek 1920 gram aradaki fark açılmamış bu iyi bir şey daha da açılmaz çok fazla dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı benden bu kadar Atart Masalim01 ikizdaşlarım
Bakmam lazım hemenSubat annelerinde de normal sezeryan tartismasi olmus ne cok takiliyor millet ya
Ne için zorunlu sezeryan oluyosun ayaklanirsin hıc korkmaHavalar güzel ben evde.. iki adım atayım sırtımın sıkışması kalçamin ağrısı rahat vermiyor ninelere döndüm.. 2 tur atıp sitede dönüyorum 2 gündür neysekidoğsalar da sevsek ve rahatlasak mi artık ne 35+5.. zorunlu sezaryen olucam bakalım ne güne verecek, aslında kendi isteğim de böyleydi. Dünkü sezaryen muhabbetini de okudum okumaz olaydım inş 3 güne ayaklananlardan olurum aminnnn
38 +larda veriyolarmis canım benimde 2. Ama ilki mecburi olduğu için ve ilk olduğu için kendi gelmesini bekledi doktor ki oda 38+5te geldi çok bekletmedi allahtanSezaryen olanlar genelde hangi haftaya veriyor doktorlar 38 mi?
İnşAllah canım çok isterim 36 olsun vallaYaa maşallah kız arayı kapatmış artık kendilerini kurtardılar çok şükür 36ya kadar beklesinler
Bakmam lazım hemen
Ne için zorunlu sezeryan oluyosun ayaklanirsin hıc korkma
38 +larda veriyolarmis canım benimde 2. Ama ilki mecburi olduğu için ve ilk olduğu için kendi gelmesini bekledi doktor ki oda 38+5te geldi çok bekletmedi allahtan
Bam yok bir şey yok öyle kavga mı olurAy bos yere okudum resmen şubat annelerini hani kızlar öyle polemik felan yokbizim topigin tadı baska
38+3 te alınmıştı benim canımSezaryen olanlar genelde hangi haftaya veriyor doktorlar 38 mi?
Olur olur inşallahİnşAllah canım çok isterim 36 olsun valla
Uff bencede bizim topik neler gördü 3 4 mesaj var zatenBam yok bir şey yok öyle kavga mı olur
Ben de oyle bi goz attim bir sayfasina orda kizisikti ortalik demekki cabuk durulmusAy bos yere okudum resmen şubat annelerini hani kızlar öyle polemik felan yokbizim topigin tadı baska
Bam yok bir şey yok öyle kavga mı olur
Yok yaaBen de oyle bi goz attim bir sayfasina orda kizisikti ortalik demekki cabuk durulmus
Ay tam o sayfaya mi denk gelmisimUff bencede bizim topik neler gördü 3 4 mesaj var zaten
Kolay gelsinselam kızlar, annem var yıka ütüle çanta hazırla hiç yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum
Benimki 38 +4 ya da 5 dediSezaryen olanlar genelde hangi haftaya veriyor doktorlar 38 mi?
Şükürler olsun,kuzu sana bir şey sorucamAynen canım tahminler tuttu adım adım yaklaşıyoruz çok şükür bugünlere
Yazdigim saatte heycanli anne miydi ne o biriyle polemige girmisti subat annelerindeAy bos yere okudum resmen şubat annelerini hani kızlar öyle polemik felan yokbizim topigin tadı baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?