2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim tam tersim elimi bişeye süresim yok ev karman çorman banyo bekliyo temizlenmek için artık kocamın ellerinden öpecek su işi de biraz geç halloldu kaldı yine öyle

Maşallah canımm sağlıkla gelsin hepimizin beybileri inşallah

Benim tam tersim elimi bişeye süresim yok ev karman çorman banyo bekliyo temizlenmek için artık kocamın ellerinden öpecek su işi de biraz geç halloldu kaldı yine öyle
Ay o banyo konusuna hiç girme valla evde temizlemeye en çok erindiğim yer . Yarın bütün gücümü toplayıp girişeceğim . Biraz sıkıntılı bizim banyo . Duşakabin yok .eğimsiz yapılmış mutlaka su lekeleri kalıyor

Idolum diyosun yani
İdolüm tabeee
Gözünaydın canım tahminimde cok cok yaklaşmışım1700 1900 arası demiştim saglıcakla gelsinler

Merhaba herkese
Madlen cikolata yaptırıp tavsiyede bulunabilecek var mı? Ziyaretler yasak ama ben hastanede hemşireye doktora da ikram etmek istiyorum. Şu metal kutulardan düşünüyorum ama nerden yaptırsam bilemedim..

Dün hastaneye gttgmde bir agrı saplandinsol tartıma belim ve karnma vuran bir regl sancısı gbi dün gece hep devam etti ama nst te sancı çıkmadı cok sükr gece sanki âdet oluyordum çok korktmm ilk defa böylesine bir ağrı cektm eger bişey olsaydı dr söylerdi görür dü diye düşünüyorum

Selam bende 14+5 şim. Umarum sağsalim kucağımıza alırız. Birşey sormak istiyorum benim doktorum alman ve eşimle gidiyorum benim almancam yok. Bize harmoni testi oldu. Detaylı ultrasona da ücret alındı 230 euro. Benim daha önce çok kaybım olduğu için birazsıkıntılı süreç arlattık. Birşey sormak istitorum. Siz perintoloğa gitmek için kendiniz mi randevu aldınız. Yoksa sizi takip eden doktor mu gönderdi. Bende bir perintoloğa görünmek istiyorum. Ne yapmalıyım??

Anladım kuşum yani ben şimdi 15 Şubat'ta 35 olucam ya online a devam etmem beklenir mı acaba 37 olana kadar, yeni öğretmen gelmişse nasıl olacak bunlari sormam lazım
Calisir aldiysan devam edicen kuzum belki yeni gelirse idare ederler idaren nasil bilmiyorum da
Mebbiste nerede yazıyor ben göremedim bir şey
Gerci sen calisir aldigin icin sende yazmaz ben de izinler bolumunde yaziyor zumrem

Calisir aldiysan devam edicen kuzum belki yeni gelirse idare ederler idaren nasil bilmiyorum da

Gerci sen calisir aldigin icin sende yazmaz ben de izinler bolumunde yaziyor zumrem
Ben de şunu merak ediyorum şimdi 38 de doğurduk diyelim kalan o 2 haftayı doğum sonrasına atabiliyor muyum

Doktor öneride bulundu

Kızlar sırtım ortadan ikiye ayrilircasina ağrıyor bu hafta artık sırtım karnımı taşımıyor mu nedir bu haftanın özelliği mi yoksa bilemiyorum

Canım diyelim ki 36 da doğum yaptın o günden itibaren 18 hafta say aktarmada sıkıntı yok

Merhaba herkese
Madlen cikolata yaptırıp tavsiyede bulunabilecek var mı? Ziyaretler yasak ama ben hastanede hemşireye doktora da ikram etmek istiyorum. Şu metal kutulardan düşünüyorum ama nerden yaptırsam bilemedim..
Merhaba ben hacışerif ten yaptridim.sutlu madlen cok guzel ben kalitesine bayildm isim yazili cikolatalarda metal kutulu ilk sipariste yaninda yarim kiloda cifte kavrulmus lokum gonderdiler

Anladım kuşum yani ben şimdi 15 Şubat'ta 35 olucam ya online a devam etmem beklenir mı acaba 37 olana kadar, yeni öğretmen gelmişse nasıl olacak bunlari sormam lazım
Müdürün sana bir şey demeli canım hani ücretli gelecek veya gelmeyecek ya da sen sor duruma göre bakarsın ama sen aktarma olayını vs düşünme ne zaman doğum yaparsan veya ne zaman izin başlarsa onun üzerine 18 hafta say 5,7 yi bırak

Sen daha net aciklamissin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…