Yok zümrem 30dan 37ye 7 hafta bizim dogum oncesi +2miz varyaŞükürler olsun,kuzu sana bir şey sorucam
Şimdi ben 30 haftada çalışır raporu verdim şuan 33+5 im okullar açıldığında yani 15 Şubat'ta 35+1 oluyorum, normal gebeler 32 de alıp 37 ye kadar çalışabiliyorsa biz de 30 dan 35 e 5 hafta mı? İkinci dönem yerime biri kesin gelecek de geçen aradılar okul açıldığında ben resmi iznime ayrılmaya hak kazanmış oluyorum değil mı aktarma işi riske girmez
BEnim 2. Olcagi icin tam 38 de alicak doktor ama subat 28 de 38 oluyorm hafta sonu denk geliyor acaba cuma gununden m alicam yoksa 1 marttami yapalim dicem blmiyormSezaryen olanlar genelde hangi haftaya veriyor doktorlar 38 mi?
He biz alistikBam yok bir şey yok öyle kavga mı olur
Bizim topign yaninda hic kalir o kesinUff bencede bizim topik neler gördü 3 4 mesaj var zaten
Ben 32 yim. Ben napimBide yaş meraki var
+İlk cocuk mu
-Evet
+Yas kac
-30
+Olsun
Şimdi benim anlamadığım su normal gebeler 5 hafta çalısir raporu alabiliyorsa biz neden 30 -37 7 hafta ?Yok zümrem 30dan 37ye 7 hafta bizim dogum oncesi +2miz varya
..Kızlar bir sorum olacak anneyle bebek teması fazla olacagı ıcın annenın pijama emzırme sutyenı vs kıyafetleri de kokusuz deterjanlar ve yumusatıcısız mı yıkanması gerekır? Siz nasıl yaptınız? Ya da ne dusunuyorsunuz
Her yerde bulamazsınMükemmel cevap
Evet öyle olmuşBEnim 2. Olcagi icin tam 38 de alicak doktor ama subat 28 de 38 oluyorm hafta sonu denk geliyor acaba cuma gununden m alicam yoksa 1 marttami yapalim dicem blmiyorm
He biz alistik
Bizim topign yaninda hic kalir o kesinsaman alevi parlamis sonmus
Ben normal yikadim jeli o kadar ince ayrıntıya girmedim acikcasiKızlar bir sorum olacak anneyle bebek teması fazla olacagı ıcın annenın pijama emzırme sutyenı vs kıyafetleri de kokusuz deterjanlar ve yumusatıcısız mı yıkanması gerekır? Siz nasıl yaptınız? Ya da ne dusunuyorsunuz
OlsunBen 32 yim. Ben napim
Cunku biz 32 degil 30da ayriliyozya zumrem tek gebelik 32 37 arasi cogul gebelik 30 37 arasi. Aktarma durumunda evet 5 degil 7 aktariyoruz biz problem cikmaz zumrem mebbise isleniyor bunlarŞimdi benim anlamadığım su normal gebeler 5 hafta çalısir raporu alabiliyorsa biz neden 30 -37 7 hafta ?
Okul açıldığında ben daha 35 oluyorum ilk yine online ile başlanacak ya , yerime biri gelmiş olursa ne yapılabilir atıyorum o hafta bana yatış verdi hastane ertesi hafta da doğum oldu , aktarmada problem çıkmaz değil mı?
Bizim o zaman doğum sonrasına 5 değil 7 hafta mı eklenecek normal doğum izni dışında
Ben de normal yıkadım :))) ama bı sorım dedım bakayım kızlar napıo:)Evet öyle olmuş
Ben normal yikadim jeli o kadar ince ayrıntıya girmedim acikcasi
O kadarciktan bisey olmaz bence emzirme olayı bitene kadar bütün kıyafetlerimizi o zaman bebek deterjaniyla yikamamiz gerekir oda imkansizBen de normal yıkadım :))) ama bı sorım dedım bakayım kızlar napıo:)
Anladım kuşum yani ben şimdi 15 Şubat'ta 35 olucam ya online a devam etmem beklenir mı acaba 37 olana kadar, yeni öğretmen gelmişse nasıl olacak bunlari sormam lazımOlsun
Cunku biz 32 degil 30da ayriliyozya zumrem tek gebelik 32 37 arasi cogul gebelik 30 37 arasi. Aktarma durumunda evet 5 degil 7 aktariyoruz biz problem cikmaz zumrem mebbise isleniyor bunlar
Olsun
Cunku biz 32 degil 30da ayriliyozya zumrem tek gebelik 32 37 arasi cogul gebelik 30 37 arasi. Aktarma durumunda evet 5 degil 7 aktariyoruz biz problem cikmaz zumrem mebbise isleniyor bunlar
Bende kendimi yaprak dökümündeki hayriye hanım gibi hissediyorum artıkHavalar güzel ben evde.. iki adım atayım sırtımın sıkışması kalçamin ağrısı rahat vermiyor ninelere döndüm.. 2 tur atıp sitede dönüyorum 2 gündür neysekidoğsalar da sevsek ve rahatlasak mi artık ne 35+5.. zorunlu sezaryen olucam bakalım ne güne verecek, aslında kendi isteğim de böyleydi. Dünkü sezaryen muhabbetini de okudum okumaz olaydım inş 3 güne ayaklananlardan olurum aminnnn
Canım , bende onları bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım .en azından 1-2 ay bu şekilde yıkanırsa daha sağlıklı olur sankiKızlar bir sorum olacak anneyle bebek teması fazla olacagı ıcın annenın pijama emzırme sutyenı vs kıyafetleri de kokusuz deterjanlar ve yumusatıcısız mı yıkanması gerekır? Siz nasıl yaptınız? Ya da ne dusunuyorsunuz
Bende evde sürekli ayakta olmak istiyorum sanki . Yattığımda gözümün önünde yıldızlar uçuşmaya başlıyor . Sanırım tansiyonum yükseliyor o anlarda . Tabi evde ağır bir işte yapamıyorum öyle ufak tefek şeylerle uğraşarak ayakta vakit geçiriyorum .birkaç gündür böyleBugün kendimi bi türlü toplaryamadım çatı kemiklerim ağrıyo kalmak istemiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?