2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok zümrem 30dan 37ye 7 hafta bizim dogum oncesi +2miz varya

Sezaryen olanlar genelde hangi haftaya veriyor doktorlar 38 mi?
BEnim 2. Olcagi icin tam 38 de alicak doktor ama subat 28 de 38 oluyorm hafta sonu denk geliyor acaba cuma gununden m alicam yoksa 1 marttami yapalim dicem blmiyorm

Bam yok bir şey yok öyle kavga mı olur
He biz alistik

Uff bencede bizim topik neler gördü 3 4 mesaj var zaten
Bizim topign yaninda hic kalir o kesin saman alevi parlamis sonmus

Yok zümrem 30dan 37ye 7 hafta bizim dogum oncesi +2miz varya
Şimdi benim anlamadığım su normal gebeler 5 hafta çalısir raporu alabiliyorsa biz neden 30 -37 7 hafta ?

Okul açıldığında ben daha 35 oluyorum ilk yine online ile başlanacak ya , yerime biri gelmiş olursa ne yapılabilir atıyorum o hafta bana yatış verdi hastane ertesi hafta da doğum oldu , aktarmada problem çıkmaz değil mı?

Bizim o zaman doğum sonrasına 5 değil 7 hafta mı eklenecek normal doğum izni dışında

..

Evet öyle olmuş
Ben normal yikadim jeli o kadar ince ayrıntıya girmedim acikcasi

Ben 32 yim. Ben napim
Olsun
Cunku biz 32 degil 30da ayriliyozya zumrem tek gebelik 32 37 arasi cogul gebelik 30 37 arasi. Aktarma durumunda evet 5 degil 7 aktariyoruz biz problem cikmaz zumrem mebbise isleniyor bunlar

Olsun
Cunku biz 32 degil 30da ayriliyozya zumrem tek gebelik 32 37 arasi cogul gebelik 30 37 arasi. Aktarma durumunda evet 5 degil 7 aktariyoruz biz problem cikmaz zumrem mebbise isleniyor bunlar
Anladım kuşum yani ben şimdi 15 Şubat'ta 35 olucam ya online a devam etmem beklenir mı acaba 37 olana kadar, yeni öğretmen gelmişse nasıl olacak bunlari sormam lazım

Olsun

Mebbiste nerede yazıyor ben göremedim bir şey

Bende kendimi yaprak dökümündeki hayriye hanım gibi hissediyorum artık oda sürekli oturup kalkarken , en ufak birşeyde ayh , vayh sesleri çıkarıyordu

Canım , bende onları bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım .en azından 1-2 ay bu şekilde yıkanırsa daha sağlıklı olur sanki

Bugün kendimi bi türlü toplaryamadım çatı kemiklerim ağrıyo kalmak istemiyorum hiç

Bugün kendimi bi türlü toplaryamadım çatı kemiklerim ağrıyo kalmak istemiyorum hiç
Bende evde sürekli ayakta olmak istiyorum sanki . Yattığımda gözümün önünde yıldızlar uçuşmaya başlıyor . Sanırım tansiyonum yükseliyor o anlarda . Tabi evde ağır bir işte yapamıyorum öyle ufak tefek şeylerle uğraşarak ayakta vakit geçiriyorum .birkaç gündür böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…