2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tansiyonu ölçen ebeye sanırım düşük çıkacak biraz kötü oldum dedim . Aksine yükselmiş dedi .Nst de sırt üstü yattığımız için olduğunu söyledi

Slm kizlar bugun kan idrar tahlili verdim eve geldim 4 odanın camını sildim egilemedim resmen iğne batar gb sancilarim.oldu.. uzanmadım da . Temizlik yapacaklar aman dikkat edin hatta yapmayın. Salon camları eşime kaldi biraktim

Ben anneme sildircem riske atamam son zamanlar kalmış surda ufak tefek işleri ben yaparım

Son haftalarda cam silinir mi hiç ya

Agir is yapma canim

Aslında sevmiyorum böyle seyleri tabi paylaşıp paylaşmamak kendilerine kalmış ama bunu yapan insanlar genelde en ufak biseyini paylasan her şeyi ortada olan kisiklikler
Ben de severım paylaşmayı ama dedıgın gıbı herkesın kı kıymetlı bızımkı mı kıymetsız o mantıga burundum :) bı de cevrem zaten kısıtlı kımden ne saklacam aslında

Muayeneden çıktım. Bebek her zamanki gibi önden gidiyor. 35+1 olması gerekirken 36+6. 12 gün kadar önden gidiyor. Boyu 48 cm kilosu 3040 olmuş maşallah

Açlık şekeriyle ilgili olarak da egzersiz yapmamı ve daha sık yemek yemem gerektiğini söyledi. Ben sadece 2 ana öğün yapıyordum aralarda yoğurt kefir vs tüketiyordum. Nst'de çok küçük önemsiz sancılar çıktı sadece, bebek hareketini de beğendi doktorum. Bizde durumlar böyle

Ben de severım paylaşmayı ama dedıgın gıbı herkesın kı kıymetlı bızımkı mı kıymetsız o mantıga burundum :) bı de cevrem zaten kısıtlı kımden ne saklacam aslında
Bende onun için paylaşmıcam ama kesin su olay olcak mesela teyzemin gelini eşimin memleketinden biz nisanliyken onlarda bizim sayemizde tanışmış oldu şimdi annem teyzelerime illaki atacak ee teyzem de gelinine göstercek ee o da kesin kendi samimi olduklarına atcak ki samimi olduğu kişiler de eşimin kuzenleri hep yani aslında herkes görmüş olcak

Maşallah gözün aydın

Konuşmalarına baktım bulamadım o konuyu. Mascara Canım sana ne dedi doktorun, tahlil falan istedi mi? Geçmiyor sabit kaldı uyuşma bugün
Şimdi gördüm canım. Doktor ödemden dolayı sinirler sıkışıyor normal dedi. Tuzu kes bol su iç dedi. Tuzu tamamen kesince rahatladım biraz. Ben geceleri ağlayarak uyanıyordum. Ne yapsam geçmiyordu.

Şimdi gördüm canım. Doktor ödemden dolayı sinirler sıkışıyor normal dedi. Tuzu kes bol su iç dedi. Tuzu tamamen kesince rahatladım biraz. Ben geceleri ağlayarak uyanıyordum. Ne yapsam geçmiyordu.
Tuzlu yiyordum biraz dikkat edeyim tuz konusuna. Suyu 2 litre falan içiyorum. Yeterlidir herhalde. Bende 1 aydır falan oluyordu ama hiç bu kadar rahatsız olmamıştım, hala hafif uyuşukluk var mesela. Sağol canım, deneyeceğim

Valla ben evi bile süpüremiyorum eğildiğim anda dünyam değişiyor yere düşen eşyalar benim için hiç yok hükmünde o derece yani
Dikkat et kendine son zamanlar

Benimde bir iki haftadır ellerimde parmak uçlarımda sık sık uyuşma oluyor.normalmis

Bende tansiyonu ölçen ebeye sanırım düşük çıkacak biraz kötü oldum dedim . Aksine yükselmiş dedi .Nst de sırt üstü yattığımız için olduğunu söyledi
Doğrudur canım bebiş de başka türlü oyamamdı maalesef katlandım

Dün bende hiç kalkmadım ama bugün kalktım mutfak almış başını gidiyordu  sende kendine çok dikkat et silme camları ya canından kıymetli mi

Eve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Doktor artık haftada bir görecekmiş haftaya gelirsin sonraki hafta tekrar gelirsin bakalım dönmezse eğer 39da bebeği alalım dedi.
Sağlık olsun nasipten öteye gidilmez ama korkumun önüne geçemiyorum. Tek mutluluğum bebeğime kavuşacak olmak.
Nstye de bağlandım bu defa orada sıkıntı çıkmadı sancılar dipteydi hep
Parmaklardaki uyuşmalar için ödem ve şişlikten kaynaklı olduğunu doğumdan sonra gideceğini söyledi ellerde his kaybı kavrayamama sorunları olabilir dedi. Elimden birşeyler düşürüp duruyordum sebebi buymuş demek
Magnezyuma devam et dedi kramplar için.
Magnezyum + maden suyu veya günde 1 magnezyum 1 maden suyu 1 muz da tüketebilirsin dedi. Haberler bu şekilde

Yaz çıkınca bak geç yazma
Geldim kuzucum
Bence de sadece sorduğu için olmaması gerekir.
Yaa bende alışmıştım 1 aydır, dinlendirince geçiyordu, bugün geçmedi. Sor bakalım kuzum ne diyecek doktorun, haber verirsin banada
Sordum canım doğum sonrası geçer normal dedi şişlik ve ödemden oluyormuş
Evet kuzum kullanıyorum uzun zamandır kramp olmuyordu diye içmiyordum ama yine başlayınca içeceğim tekrar. Bende de suda eriyenden var aslında o fayda etmişti bana

Sağlıklı sıhhatli doğsun da kilosu çok önemli değil. Dünyaya gelen her halükarda büyüyor zaten.

Sağlıkli olsun kilosu 2800 olarak doğacaksa az da degil canim Allah sağlıcakla.kucagimiza aldırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…