2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

B12 ine baktı mi doktorun? Ben b12 spreyi kullanıyorum geceleri eskisi gb olmadi

Aman kızlar 1482 yazmışım 2482 olacak o

Maşallah kuzucum sağlıkla kucakla tosbiği inşallah
Sağlıklı sıhhatli doğsun da kilosu çok önemli değil. Dünyaya gelen her halükarda büyüyor zaten.
Öyle tabii doktorum da dedi zaten doğum kilosuna takılma sakın önemli olan doğduktan sonrası bu iri bir bebek olmayacak minyonuz dedi. Sağlık sorunu yok ya önemli olan o. Sezaryen doğum beni korkutuyor birde burda burda ve şubat annelerinde birkaç şey okumuştum aklımdan çıkmıyor. Yani bana yapılacak en ufak bir işlemden bile korkarım sadece sezaryen doğuma karşı değil bu korkaklıgım sağlıkla gelsin miniğim inşallah gerisi bir şekilde hallolur diyorum.
Sağlıkli olsun kilosu 2800 olarak doğacaksa az da degil canim Allah sağlıcakla.kucagimiza aldırsın.
Kayınvalideme 3 kg olmuş bebek dedim düzledim biraz. Kilosu düşük mü doğacak sanki dedi ya aslında ben 2500ü geçsin fazlasında gözüm yok diyordum ama bu tarz yorumlar art niyetli yapılmamış bile olsa beni çok üzüyor. Amiin canım sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah

Mesajin basini okuyunca korktum canim ay Allah korusun hic de ic acici olmayan bise yok oyle dusunme sagligi iyi olsun da kilo ne ki alir dogunca da alir ki 2800 dusuk bi kilo da degil

Mesajin basini okuyunca korktum canim ay Allah korusun hic de ic acici olmayan bise yok oyle dusunme sagligi iyi olsun da kilo ne ki alir dogunca da alir ki 2800 dusuk bi kilo da degil
Okuyan korkmasın diye peşine öncelikle sağlık sorunu yok diye ekledim ama kusura bakma kuzucum korkuttuğum için
Öyle tabii 2500ü geçse yeter diyordum hani ultrason aşağı yukarı yanılma payı oluyormuş ya eğer aşağı yanılırsa o zaman çok düşük oluyor inşallah 2500 altı olmasın da gerisi hallolur diyorum.

Okuma oyle.kotu paylaşımları canim.hic video bile izlemedim. Herkesin hikayesini de dinlemem. Kimi insan cok heyecanlı stresli oluyor. Benim 2. Doğumum ister istemez stres oluyorsun başına geleceği bilsen de.

İyi olsun kuzucuk da ben gecici korkayim onemli degil dogum vakti 3 kilo civari olur Allahin izniyle o zaman da gayet normal kuzu hiiiiic canini sıkma minisi de uzme

MAŞALLAH hiç takma kafana 2500kilo ideal zaten 2500 üstü olacak inşALLAH annecigini hiç uzmeyecek artık çok az bir vakit kaldı hepimiz hayırlı haberlerle dönelim

Hiçte kötü değil haberler canım şuan 2400 lerde olan kilo doğuma kadar 3 olur ki bu normal olarak çok iyi bebeğin dönmesi için hareketler varmış netten bak istersen canım geri çıkma olayını hiç takmıyorum zaten başından beri öyleydi bir sıkıntı olsa bu ara çok çok açılırdı gerilik vardı evet ama sabit bir gerilik bu da önem arz etmiyor

Beslenme düzenin nasıl canım arkadaşlar geçen gün sütlaç kaşar muz demişti avakado da çok iyiymiş her ne kadar bana göre tadı iğrenç olsa da

Aman kızlar 1482 yazmışım 2482 olacak o
Ben de okuyunca kesin yanlış yazdı demiştim. Gayet normal kilosu maşallah, kız bebekler daha narin daha nahif
Maşallah kuzucum sağlıkla kucakla tosbiği inşallah
Teşekkür ederim Umarım sona kadar hızla kilosu artmaz, doktor bu haftalardan sonra kilo alımı yavaşlar dedi, şeker sebebiyle baya tedirginim bakalım, haftaya tekrar çağırdı hem çatı muayenesi de yaparız dedi

MaşALLAH az ragmen gayet iyi çok az kaldı doğum sonrası gelsin baklavalar

Maşallah canım gayet iyi senin doğum şeklin ve günü belli mi

MaşALLAH az ragmen gayet iyi çok az kaldı doğum sonrası gelsin baklavalar
Doğurduktan sonra bi tepsi börek yapıcam üstüne baklava koyucam. Bu hayallerle hayata tutunuyorum şuan
Maşallah canım gayet iyi senin doğum şeklin ve günü belli mi
40'a kadar normal doğum için bekliycez dedi doktor, 40'tan sonra ne olur bilmiyorum onu konuşmadık, haftaya çatı muayenesi yapacakmış.

Benim 2. sezeryanim olacak ona rağmen heyecan korku var. Gerçi bende anksiyete var eskisi kadar olmasa da o da etkiliyor tabi. Bol bol dua edeceğiz işte sağlıklı sıhhatli kavuşacağız inşallah yavrularımiza

Kızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz bebeğin gaz sancısına da iyi geldiği söyleniyor.

Döner inşallah dmnmszsede sıkma canını hayırlısı olsun hakkında canım 2800 gayet iyi sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…