- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Bencede canim kendimi iyi hissettim hafife aldim ki uzanmadım tabure ile çıkıp sildim ama kovadan bez alıp sıkarken ağrı oldu.Ben anneme sildircem riske atamam son zamanlar kalmış surda ufak tefek işleri ben yaparım
B12 ine baktı mi doktorun? Ben b12 spreyi kullanıyorum geceleri eskisi gb olmadiTuzlu yiyordumbiraz dikkat edeyim tuz konusuna. Suyu 2 litre falan içiyorum. Yeterlidir herhalde. Bende 1 aydır falan oluyordu ama hiç bu kadar rahatsız olmamıştım, hala hafif uyuşukluk var mesela. Sağol canım, deneyeceğim
Aman kızlar 1482 yazmışım 2482 olacak oEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Doktor artık haftada bir görecekmiş haftaya gelirsin sonraki hafta tekrar gelirsin bakalım dönmezse eğer 39da bebeği alalım dedi.
Sağlık olsun nasipten öteye gidilmez ama korkumun önüne geçemiyorum. Tek mutluluğum bebeğime kavuşacak olmak.
Nstye de bağlandım bu defa orada sıkıntı çıkmadı sancılar dipteydi hep
Parmaklardaki uyuşmalar için ödem ve şişlikten kaynaklı olduğunu doğumdan sonra gideceğini söyledi ellerde his kaybı kavrayamama sorunları olabilir dedi. Elimden birşeyler düşürüp duruyordum sebebi buymuş demek
Magnezyuma devam et dedi kramplar için.
Magnezyum + maden suyu veya günde 1 magnezyum 1 maden suyu 1 muz da tüketebilirsin dedi. Haberler bu şekilde
Maşallah kuzucum sağlıkla kucakla tosbiği inşallahMuayeneden çıktım. Bebek her zamanki gibi önden gidiyor. 35+1 olması gerekirken 36+6. 12 gün kadar önden gidiyor. Boyu 48 cm kilosu 3040 olmuş maşallah
Açlık şekeriyle ilgili olarak da egzersiz yapmamı ve daha sık yemek yemem gerektiğini söyledi. Ben sadece 2 ana öğün yapıyordum aralarda yoğurt kefir vs tüketiyordum. Nst'de çok küçük önemsiz sancılar çıktı sadece, bebek hareketini de beğendi doktorum. Bizde durumlar böyle
Öyle tabii doktorum da dedi zaten doğum kilosuna takılma sakın önemli olan doğduktan sonrası bu iri bir bebek olmayacak minyonuz dedi. Sağlık sorunu yok ya önemli olan o. Sezaryen doğum beni korkutuyor birde burda burda ve şubat annelerinde birkaç şey okumuştum aklımdan çıkmıyor. Yani bana yapılacak en ufak bir işlemden bile korkarım sadece sezaryen doğuma karşı değil bu korkaklıgımSağlıklı sıhhatli doğsun da kilosu çok önemli değil. Dünyaya gelen her halükarda büyüyor zaten.
Kayınvalideme 3 kg olmuş bebek dedim düzledim biraz. Kilosu düşük mü doğacak sanki dedi ya aslında ben 2500ü geçsin fazlasında gözüm yok diyordum ama bu tarz yorumlar art niyetli yapılmamış bile olsa beni çok üzüyor. Amiin canım sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallahSağlıkli olsun kilosu 2800 olarak doğacaksa az da degil canim Allah sağlıcakla.kucagimiza aldırsın.
Mesajin basini okuyunca korktum canim ay Allah korusun hic de ic acici olmayan bise yok oyle dusunme sagligi iyi olsun da kilo ne ki alir dogunca da alir ki 2800 dusuk bi kilo da degilEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Doktor artık haftada bir görecekmiş haftaya gelirsin sonraki hafta tekrar gelirsin bakalım dönmezse eğer 39da bebeği alalım dedi.
Sağlık olsun nasipten öteye gidilmez ama korkumun önüne geçemiyorum. Tek mutluluğum bebeğime kavuşacak olmak.
Parmaklardaki uyuşmalar için ödem ve şişlikten kaynaklı olduğunu doğumdan sonra gideceğini söyledi ellerde his kaybı kavrayamama sorunları olabilir dedi. Elimden birşeyler düşürüp duruyordum sebebi buymuş demek
Magnezyum + maden suyu veya günde 1 magnezyum 1 maden suyu 1 muz da tüketebilirsin dedi. Haberler bu şekilde
Okuyan korkmasın diye peşine öncelikle sağlık sorunu yok diye ekledim ama kusura bakma kuzucum korkuttuğum içinMesajin basini okuyunca korktum canim ay Allah korusun hic de ic acici olmayan bise yok oyle dusunme sagligi iyi olsun da kilo ne ki alir dogunca da alir ki 2800 dusuk bi kilo da degil
Okuma oyle.kotu paylaşımları canim.hic video bile izlemedim. Herkesin hikayesini de dinlemem. Kimi insan cok heyecanlı stresli oluyor. Benim 2. Doğumum ister istemez stres oluyorsun başına geleceği bilsen de.Maşallah kuzucum sağlıkla kucakla tosbiği inşallah❤
Öyle tabii doktorum da dedi zaten doğum kilosuna takılma sakın önemli olan doğduktan sonrası bu iri bir bebek olmayacak minyonuz dedi. Sağlık sorunu yok ya önemli olan o. Sezaryen doğum beni korkutuyor birde burda burda ve şubat annelerinde birkaç şey okumuştum aklımdan çıkmıyor. Yani bana yapılacak en ufak bir işlemden bile korkarım sadece sezaryen doğuma karşı değil bu korkaklıgımsağlıkla gelsin miniğim inşallah gerisi bir şekilde hallolur diyorum.
Kayınvalideme 3 kg olmuş bebek dedim düzledim biraz. Kilosu düşük mü doğacak sanki dedi ya aslında ben 2500ü geçsin fazlasında gözüm yok diyordum ama bu tarz yorumlar art niyetli yapılmamış bile olsa beni çok üzüyor. Amiin canım sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah
İyi olsun kuzucuk da ben gecici korkayim onemli degilOkuyan korkmasın diye peşine öncelikle sağlık sorunu yok diye ekledim ama kusura bakma kuzucum korkuttuğum için
Öyle tabii 2500ü geçse yeter diyordum hani ultrason aşağı yukarı yanılma payı oluyormuş ya eğer aşağı yanılırsa o zaman çok düşük oluyorinşallah 2500 altı olmasın da gerisi hallolur diyorum.
MAŞALLAH hiç takma kafana 2500kilo ideal zaten 2500 üstü olacak inşALLAH annecigini hiç uzmeyecek artık çok az bir vakit kaldı hepimiz hayırlı haberlerle dönelimEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
Hiçte kötü değil haberler canım şuan 2400 lerde olan kilo doğuma kadar 3 olur ki bu normal olarak çok iyi bebeğin dönmesi için hareketler varmış netten bak istersen canım geri çıkma olayını hiç takmıyorum zaten başından beri öyleydi bir sıkıntı olsa bu ara çok çok açılırdı gerilik vardı evet ama sabit bir gerilik bu da önem arz etmiyorEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
Beslenme düzenin nasıl canım arkadaşlar geçen gün sütlaç kaşar muz demişti avakado da çok iyiymiş her ne kadar bana göre tadı iğrenç olsa daOkuyan korkmasın diye peşine öncelikle sağlık sorunu yok diye ekledim ama kusura bakma kuzucum korkuttuğum için
Öyle tabii 2500ü geçse yeter diyordum hani ultrason aşağı yukarı yanılma payı oluyormuş ya eğer aşağı yanılırsa o zaman çok düşük oluyorinşallah 2500 altı olmasın da gerisi hallolur diyorum.
Ben de okuyunca kesin yanlış yazdı demiştim. Gayet normal kilosu maşallah, kız bebekler daha narin daha nahifAman kızlar 1482 yazmışım 2482 olacak o
Teşekkür ederimMaşallah kuzucum sağlıkla kucakla tosbiği inşallah❤
MaşALLAH az ragmen gayet iyi çok az kaldı doğum sonrası gelsin baklavalarMuayeneden çıktım. Bebek her zamanki gibi önden gidiyor. 35+1 olması gerekirken 36+6. 12 gün kadar önden gidiyor. Boyu 48 cm kilosu 3040 olmuş maşallah
Açlık şekeriyle ilgili olarak da egzersiz yapmamı ve daha sık yemek yemem gerektiğini söyledi. Ben sadece 2 ana öğün yapıyordum aralarda yoğurt kefir vs tüketiyordum. Nst'de çok küçük önemsiz sancılar çıktı sadece, bebek hareketini de beğendi doktorum. Bizde durumlar böyle
Maşallah canım gayet iyi senin doğum şeklin ve günü belli miMuayeneden çıktım. Bebek her zamanki gibi önden gidiyor. 35+1 olması gerekirken 36+6. 12 gün kadar önden gidiyor. Boyu 48 cm kilosu 3040 olmuş maşallah
Ee iyi cnm kılosu masallah dogduktan snra da alacakk ki hıc canını sıkmaaaAman kızlar 1482 yazmışım 2482 olacak o
Doğurduktan sonra bi tepsi börek yapıcam üstüne baklava koyucam. Bu hayallerle hayata tutunuyorum şuanMaşALLAH az ragmen gayet iyi çok az kaldı doğum sonrası gelsin baklavalar
40'a kadar normal doğum için bekliycez dedi doktor, 40'tan sonra ne olur bilmiyorum onu konuşmadık, haftaya çatı muayenesi yapacakmış.Maşallah canım gayet iyi senin doğum şeklin ve günü belli mi
Benim 2. sezeryanim olacak ona rağmen heyecan korku var. Gerçi bende anksiyete var eskisi kadar olmasa da o da etkiliyor tabi. Bol bol dua edeceğiz işte sağlıklı sıhhatli kavuşacağız inşallah yavrularımizaMaşallah kuzucum sağlıkla kucakla tosbiği inşallah❤
Öyle tabii doktorum da dedi zaten doğum kilosuna takılma sakın önemli olan doğduktan sonrası bu iri bir bebek olmayacak minyonuz dedi. Sağlık sorunu yok ya önemli olan o. Sezaryen doğum beni korkutuyor birde burda burda ve şubat annelerinde birkaç şey okumuştum aklımdan çıkmıyor. Yani bana yapılacak en ufak bir işlemden bile korkarım sadece sezaryen doğuma karşı değil bu korkaklıgımsağlıkla gelsin miniğim inşallah gerisi bir şekilde hallolur diyorum.
Kayınvalideme 3 kg olmuş bebek dedim düzledim biraz. Kilosu düşük mü doğacak sanki dedi ya aslında ben 2500ü geçsin fazlasında gözüm yok diyordum ama bu tarz yorumlar art niyetli yapılmamış bile olsa beni çok üzüyor. Amiin canım sağlıkla kucaklayalım hepimiz inşallah
Döner inşallah dmnmszsede sıkma canını hayırlısı olsun hakkında canım 2800 gayet iyi sağlıkla kavuşursun bebişine inşallahEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?