2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beslenme düzenin nasıl canım arkadaşlar geçen gün sütlaç kaşar muz demişti avakado da çok iyiymiş her ne kadar bana göre tadı iğrenç olsa da
Hiçç yemedim avakado bende biraz ön yargılı davrandım bide tadı hoşuma gitmeyen şeyler midemi bulandırıyor o yüzden hiç riske girmek istemiyorum

Hadi hayırlısı canım

Uykusuz Koala cnm hiç sıkma canını, bebeğinin kilosu iyi doğuma kadar 3 u dr bulur bence.
Doğum şekline de hiç takılma biz ne yollardan geçtik. Bak bunca kadın var sezeryan olup sıkıntısız bebeğini büyüten, önemli olan bebegimize kavuşma. Hem sen doktoruna çok güveniyorsun, iletişiminiz çok iyi, sezeryanda da çok iyidir eminim, saglicakla gelsin bebeğin

Az da değil canım kilosu, minik kafalı, narin mi narin bir kız olacak inşAllah sağlıkla kavuşursunuz

Kızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz bebeğin gaz sancısına da iyi geldiği söyleniyor.
Ben oğlumda kullanmıştım, yani özellikle çok etkisini gördüm diyemem, ama doğal bir taş sonuçta ve tipini de çok beğeniyorum bu bebeğimde yine takacağım:) Çok inanırsak olur bence

Okuma oyle.kotu paylaşımları canim.hic video bile izlemedim. Herkesin hikayesini de dinlemem. Kimi insan cok heyecanlı stresli oluyor. Benim 2. Doğumum ister istemez stres oluyorsun başına geleceği bilsen de.
Ya aslında özellikle bakmıyorum ama denk geliyorum ve gözümü kaçıramıyorum okumuş ya da görmüş bulunuyorum. Haklısın 2. Doğumu olanlar ne olacağını bildiğinden belki bir parça daha fazla stres yapıyor olabilir allah hepimize en az ağrılı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
İyi olsun kuzucuk da ben gecici korkayim onemli degil dogum vakti 3 kilo civari olur Allahin izniyle o zaman da gayet normal kuzu hiiiiic canini sıkma minisi de uzme
Haklısın kuzucum. Sağlıklı olsun önemli olan o doğduktan sonra nasipse güzelce beslenir büyür
MAŞALLAH hiç takma kafana 2500kilo ideal zaten 2500 üstü olacak inşALLAH annecigini hiç uzmeyecek artık çok az bir vakit kaldı hepimiz hayırlı haberlerle dönelim
Daha az çıkarsa ya kilo almazsa falan diye paranoya yaptım sanırım. Üzüldüm 2 haftada 300 gr almış sadece. Her bebek bir olacak diye bir kural yok sonuçta hepimizin farklı genetik özellikleri oluyor ama doktora kaç olması lazım diye sorduğumda 2800 civarı olmasını bekleriz dedi ondan canım sıkıldı sanırım. Allah daha büyük dertler vermesin diyorum çözümsüz şeyler değil çok şükür. Amin canım benim inşallah hayırlı haberler alırız
Bilmem ki kuzum 2500den az olmasın da o yeter doktor da 2800 gibi doğar dedi ben ona da razıyım. Bakayım bakalım internetten ay istemeden yanlış birşey yapmiyim sonra Aslında gerilik sabit 10 günde kamışına alıştım sorun etmiyorum ama şu baş ölçüsü 2 haftaydı 3 hafta oldu derken bu kontrolde 4 hafta geri çıktı her kontrolde eşimle hesap yapmaktan içimiz soldu ya bir doğsa minik ısırıcam bacaklarını
Beslenme düzenin nasıl canım arkadaşlar geçen gün sütlaç kaşar muz demişti avakado da çok iyiymiş her ne kadar bana göre tadı iğrenç olsa da
Kahvaltımı güzelce yaparım meyve yemeyi de seviyorum. Gün içinde arada elma portakal mandalina muz bunlardan en az birini kesin yerim kaşar haftanın 5 günü yiyorumdur. Sütlaç bizim evde hiç eksik olmaz eşim çok sever ben de nasipleniyorum Kuru meyveler de atıyorum ağzıma, onların yanında fındık ceviz aklıma geldikçe tüketiyorum. Kefir çok severim sık sık içiyorum her hafta canımız çekmese de 2 haftada 1 balık yiyorum. Avakado da severim ama unuttum bayadır onu yemedim bak alayim tekrar aslında herşeyi yiyorum ya ama bebişi iyi besleyemiyor sanırım bedenim
Ya evet elim şey olmuş Haklısın kuzucum sonuçta doktorda alt sınıra yakın dedi ama alt sınırda demedi bu da birşey Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yaa haftaya yapacak demek acaba ben bu kontrolde yapar mı bana dedim ama bebek ters olunca belki de gerek duymadı belki dee 37de yapar ama sezaryen olacaksam gerekli mi ki muayene inşallah kilosu hızla artmaz da olması gerektiği gibi kalır kuzucum.❤
Ee iyi cnm kılosu masallah dogduktan snra da alacakk ki hıc canını sıkmaaa sağlıkla dogsun mınnoş kız
Doğru söylüyorsun. Önemli olan doğum sonrası inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz şubat ayının kapanışını yapacağım galiba sezaryen kesinleşirse
Benim 2. sezeryanim olacak ona rağmen heyecan korku var. Gerçi bende anksiyete var eskisi kadar olmasa da o da etkiliyor tabi. Bol bol dua edeceğiz işte sağlıklı sıhhatli kavuşacağız inşallah yavrularımiza
İnşallah canım benim Allah korktuğumuz şeylerden en kolay şekilde üstesinden gelmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Uykusuz Koala canım benim yeğenim 2800 civarı 48 cmdi doğduğunda ama şimdi maşallah bütün yaşıtlarını geçmiş durumda. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
Maşallah kuzum Doğum sonrası gelişim çok fark ediyor gerçekten. Ben düşük kiloda olması doğum sonrası bebek için bir sıkıntı oluşturur mu acaba diye üzülmüştüm ama içimi çok rahatlattiniz.
Döner inşallah dmnmszsede sıkma canını hayırlısı olsun hakkında canım 2800 gayet iyi sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah
Döner mi sizce dedim doktora, bi sessizlik oldu döner diyin dedim. Sen mutlu olacaksan döner diyim ama çok küçük bir ihtimal dedi. Nasip diyorum he bir de anası kılıklı diyorum bana çekmiş çocuğum ters gelecek heralde Amiin inşallah doktorun tahmin ettiği kilolarda doğar
Çok haklısın gözümün önünden gelip geçiyor herşey çok korkuyorum ama bebeğimi hayal edince de kavuşma heyecanı korkumun önüne geçiyor. böyle bir döngü hem korku içindeyim hem kavuşmaya gün sayıyorum Gerçekten doktorum bugün de benle uzun uzun konuştu korkuyorum dediğim için. Sağolsun baya iyi geldi konuşmak fakat eve gelince başa sarıyor herşey inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir.❤

Herkesten Allah razı olsun iyi ki varsınız gerçekten ❤ Bazen çok duygu dolu oluyorum mutsuz oluyorum siz rahatlatıyorsunuz sonra.

Canım gayet güzel kilosu 2400 daha ne olsun doğana kadar da 3ü bulur maşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değil arkadaşımın bebeği 2600 doğdu maşallah tosun tosun büyüdü şimdi 2 yaşında hala da tosun maşallah

Hiçte zayıf değil canım 2800 doğduktan sonra daha çabuk toparlar takip ettiğim bi youtuber var 2700 mu 2800 mu öyle bisey doğmuştu 5 haftada 4150 olmuş sok oldum sürekli emzirmiş önemli olan doğduktan sonraki gelisimi
Valla ben zorladım ama olmadı yiyemedim
Ben en çok tost içinde beğendim süzme peyniri bol koydum ama avakadoyu ezdim iyice içine süzme peynir toz biber zeytinyağı azıcık limon sıktım karistirdim ekmegin arasına sürüp tost yaptım

Yaratıcı olmuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…