Hiçç yemedim avakado bende biraz ön yargılı davrandım bide tadı hoşuma gitmeyen şeyler midemi bulandırıyor o yüzden hiç riske girmek istemiyorumBeslenme düzenin nasıl canım arkadaşlar geçen gün sütlaç kaşar muz demişti avakado da çok iyiymiş her ne kadar bana göre tadı iğrenç olsa da
Valla ben zorladım ama olmadı yiyemedimHiçç yemedim avakado bende biraz ön yargılı davrandım bide tadı hoşuma gitmeyen şeyler midemi bulandırıyor o yüzden hiç riske girmek istemiyorum
Hadi hayırlısı canımDoğurduktan sonra bi tepsi börek yapıcam üstüne baklava koyucam. Bu hayallerle hayata tutunuyorum şuan
40'a kadar normal doğum için bekliycez dedi doktor, 40'tan sonra ne olur bilmiyorum onu konuşmadık, haftaya çatı muayenesi yapacakmış.
Anamız bizde avakado mu yemişValla ben zorladım ama olmadı yiyemedim
Öz hakiki bulan varsa paylaşırsanız ben de sevınırımKızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz bebeğin gaz sancısına da iyi geldiği söyleniyor.
Öyle de şimdi bildiğimiz için yesek iyi olurduAnamız bizde avakado mu yemiş
Benim çoğu arkadaşım diş için kullandı baya da rahatlattığını söylüyorlar diş çıkarma aşamasında almayı planlıyorumKızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz bebeğin gaz sancısına da iyi geldiği söyleniyor.
Az da değil canım kilosu, minik kafalı, narin mi narin bir kız olacak inşAllah sağlıkla kavuşursunuz10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Doktor artık haftada bir görecekmiş haftaya gelirsin sonraki hafta tekrar gelirsin bakalım dönmezse eğer 39da bebeği alalım dedi.
Sağlık olsun nasipten öteye gidilmez ama korkumun önüne geçemiyorum. Tek mutluluğum bebeğime kavuşacak olmak.
Nstye de bağlandım bu defa orada sıkıntı çıkmadı sancılar dipteydi hep
Parmaklardaki uyuşmalar için ödem ve şişlikten kaynaklı olduğunu doğumdan sonra gideceğini söyledi ellerde his kaybı kavrayamama sorunları olabilir dedi. Elimden birşeyler düşürüp duruyordum sebebi buymuş demek
Magnezyuma devam et dedi kramplar için.
Magnezyum + maden suyu veya günde 1 magnezyum 1 maden suyu 1 muz da tüketebilirsin dedi. Haberler bu şekilde
Ben oğlumda kullanmıştım, yani özellikle çok etkisini gördüm diyemem, ama doğal bir taş sonuçta ve tipini de çok beğeniyorum bu bebeğimde yine takacağım:) Çok inanırsak olur benceKızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz bebeğin gaz sancısına da iyi geldiği söyleniyor.
Ya aslında özellikle bakmıyorum ama denk geliyorum ve gözümü kaçıramıyorum okumuş ya da görmüş bulunuyorum.Okuma oyle.kotu paylaşımları canim.hic video bile izlemedim. Herkesin hikayesini de dinlemem. Kimi insan cok heyecanlı stresli oluyor. Benim 2. Doğumum ister istemez stres oluyorsun başına geleceği bilsen de.
Haklısın kuzucum. Sağlıklı olsun önemli olan o doğduktan sonra nasipse güzelce beslenir büyürİyi olsun kuzucuk da ben gecici korkayim onemli degildogum vakti 3 kilo civari olur Allahin izniyle o zaman da gayet normal kuzu hiiiiic canini sıkma minisi de uzme
Daha az çıkarsa ya kilo almazsa falan diye paranoya yaptım sanırım. Üzüldüm 2 haftada 300 gr almış sadece.MAŞALLAH hiç takma kafana 2500kilo ideal zaten 2500 üstü olacak inşALLAH annecigini hiç uzmeyecek artık çok az bir vakit kaldı hepimiz hayırlı haberlerle dönelim
Bilmem ki kuzum 2500den az olmasın da o yeter doktor da 2800 gibi doğar dedi ben ona da razıyım. Bakayım bakalım internetten ay istemeden yanlış birşey yapmiyim sonraHiçte kötü değil haberler canım şuan 2400 lerde olan kilo doğuma kadar 3 olur ki bu normal olarak çok iyi bebeğin dönmesi için hareketler varmış netten bak istersen canım geri çıkma olayını hiç takmıyorum zaten başından beri öyleydi bir sıkıntı olsa bu ara çok çok açılırdı gerilik vardı evet ama sabit bir gerilik bu da önem arz etmiyor
Kahvaltımı güzelce yaparım meyve yemeyi de seviyorum. Gün içinde arada elma portakal mandalina muz bunlardan en az birini kesin yerim kaşar haftanın 5 günü yiyorumdur. Sütlaç bizim evde hiç eksik olmaz eşim çok sever ben de nasipleniyorumBeslenme düzenin nasıl canım arkadaşlar geçen gün sütlaç kaşar muz demişti avakado da çok iyiymiş her ne kadar bana göre tadı iğrenç olsa da
Ya evet elim şey olmuşBen de okuyunca kesin yanlış yazdı demiştim. Gayet normal kilosu maşallah, kız bebekler daha narin daha nahif
Teşekkür ederimUmarım sona kadar hızla kilosu artmaz, doktor bu haftalardan sonra kilo alımı yavaşlar dedi, şeker sebebiyle baya tedirginim bakalım, haftaya tekrar çağırdı hem çatı muayenesi de yaparız dedi
Doğru söylüyorsun.Ee iyi cnm kılosu masallah dogduktan snra da alacakk ki hıc canını sıkmaaasağlıkla dogsun mınnoş kız
İnşallah canım benim Allah korktuğumuz şeylerden en kolay şekilde üstesinden gelmeyi nasip etsin inşallah hepimizeBenim 2. sezeryanim olacak ona rağmen heyecan korku var. Gerçi bende anksiyete var eskisi kadar olmasa da o da etkiliyor tabi. Bol bol dua edeceğiz işte sağlıklı sıhhatli kavuşacağız inşallah yavrularımiza
Maşallah kuzumUykusuz Koala canım benim yeğenim 2800 civarı 48 cmdi doğduğunda ama şimdi maşallah bütün yaşıtlarını geçmiş durumda. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
Döner mi sizce dedim doktora, bi sessizlik olduDöner inşallah dmnmszsede sıkma canını hayırlısı olsun hakkında canım 2800 gayet iyi sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah
Çok haklısın gözümün önünden gelip geçiyor herşey çok korkuyorum ama bebeğimi hayal edince de kavuşma heyecanı korkumun önüne geçiyor.Uykusuz Koala cnm hiç sıkma canını, bebeğinin kilosu iyi doğuma kadar 3 u dr bulur bence.
Doğum şekline de hiç takılma biz ne yollardan geçtik. Bak bunca kadın var sezeryan olup sıkıntısız bebeğini büyüten, önemli olan bebegimize kavuşma. Hem sen doktoruna çok güveniyorsun, iletişiminiz çok iyi, sezeryanda da çok iyidir eminim, saglicakla gelsin bebeğin
Güldürdün benii inşallah canımAz da değil canım kilosu, minik kafalı, narin mi narin bir kız olacak inşAllah sağlıkla kavuşursunuz
Canım gayet güzel kilosu 2400 daha ne olsun doğana kadar da 3ü bulur maşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değilEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Doktor artık haftada bir görecekmiş haftaya gelirsin sonraki hafta tekrar gelirsin bakalım dönmezse eğer 39da bebeği alalım dedi.
Sağlık olsun nasipten öteye gidilmez ama korkumun önüne geçemiyorum. Tek mutluluğum bebeğime kavuşacak olmak.
Parmaklardaki uyuşmalar için ödem ve şişlikten kaynaklı olduğunu doğumdan sonra gideceğini söyledi ellerde his kaybı kavrayamama sorunları olabilir dedi. Elimden birşeyler düşürüp duruyordum sebebi buymuş demek
Magnezyum + maden suyu veya günde 1 magnezyum 1 maden suyu 1 muz da tüketebilirsin dedi. Haberler bu şekilde
Ay bide tabureyle mı sildin kız allah korusun kaysa tabure düşsen yapma bi daha yaaBencede canim kendimi iyi hissettim hafife aldim ki uzanmadım tabure ile çıkıp sildim ama kovadan bez alıp sıkarken ağrı oldu.
Hiçte zayıf değil canım 2800 doğduktan sonra daha çabuk toparlar takip ettiğim bi youtuber var 2700 mu 2800 mu öyle bisey doğmuştu 5 haftada 4150 olmuş sok oldum sürekli emzirmiş önemli olan doğduktan sonraki gelisimiEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Ben en çok tost içinde beğendim süzme peyniri bol koydum amaValla ben zorladım ama olmadı yiyemedim
Yaratıcı olmuş vallaHiçte zayıf değil canım 2800 doğduktan sonra daha çabuk toparlar takip ettiğim bi youtuber var 2700 mu 2800 mu öyle bisey doğmuştu 5 haftada 4150 olmuş sok oldum sürekli emzirmiş önemli olan doğduktan sonraki gelisimi
Ben en çok tost içinde beğendim süzme peyniri bol koydum amaavakadoyu ezdim iyice içine süzme peynir toz biber zeytinyağı azıcık limon sıktım karistirdim ekmegin arasına sürüp tost yaptım
Yok kız ne yaratıcı internette gördüm bendeYaratıcı olmuş valla
Çürüdü ziyan oldu az para da değilYok kız ne yaratıcı internette gördüm bende
Ama bi avakadoyu bitirene kadar canım çıktı bi daha da almadimzirvede bıraktım bana göre degil
Çürüdü ziyan oldu az para da değil
[/QUOTE
Sorma yaa hayır igrenç bi tadı olan şeye niye o.kadar para veriyim kisağlıklı şeyler sevmem zaten ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?