- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Maşallah kuzucumCanım gayet güzel kilosu 2400 daha ne olsun doğana kadar da 3ü bulur maşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değilarkadaşımın bebeği 2600 doğdu maşallah tosun tosun büyüdü şimdi 2 yaşında hala da tosun maşallah
Oo cidden iyi toparlamış ben de nasip olursa bol bol emziririmHiçte zayıf değil canım 2800 doğduktan sonra daha çabuk toparlar takip ettiğim bi youtuber var 2700 mu 2800 mu öyle bisey doğmuştu 5 haftada 4150 olmuş sok oldum sürekli emzirmiş önemli olan doğduktan sonraki gelisimi
Belki de kuzucum. 2500 altı olmasında yeter.❤Uykusuz Koala canim hic sorun yok bence kilosu artar daha dogumuna var hic canini skma 3 kilo bile dogabilir.
Sağlıkla gelsin inşallah canım bebişlerimiz.son anda bile dönebiliyor bebeklerEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Doktor artık haftada bir görecekmiş haftaya gelirsin sonraki hafta tekrar gelirsin bakalım dönmezse eğer 39da bebeği alalım dedi.
Sağlık olsun nasipten öteye gidilmez ama korkumun önüne geçemiyorum. Tek mutluluğum bebeğime kavuşacak olmak.
Nstye de bağlandım bu defa orada sıkıntı çıkmadı sancılar dipteydi hep
Parmaklardaki uyuşmalar için ödem ve şişlikten kaynaklı olduğunu doğumdan sonra gideceğini söyledi ellerde his kaybı kavrayamama sorunları olabilir dedi. Elimden birşeyler düşürüp duruyordum sebebi buymuş demek
Magnezyuma devam et dedi kramplar için.
Magnezyum + maden suyu veya günde 1 magnezyum 1 maden suyu 1 muz da tüketebilirsin dedi. Haberler bu şekilde
Çok az kaldı benim tarihi de verseydi biMaşallah kuzucumbu haftalardan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş ya kafamda deli deli sorular ya hiç kilo almazsa doğuma kadar ve ultrason yarım kg fazla ölçtüyse de bebeğim 2 kg doğarsa falan Ama yok kötü düşünmeyeceğim kontrolden çıkınca bi bocalıyorum sonra sizinle konuşunca düzeliyor
Ben 10 kg almışım demek hep kendime almışım
Oo cidden iyi toparlamış ben de nasip olursa bol bol emziririmBenim kızda toparlar biraz inşallah.❤ miniğim diye seve seve minik oldu çocuk Sağlıkla gelsin inşallah heyecanlandım da doktor 39da alırız falan deyince
Belki de kuzucum. 2500 altı olmasında yeter.❤
Bakalım inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım bebişlerimiz.son anda bile dönebiliyor bebekler
Evett ya şuan %100 kesin değil tarihimiz ama dedi ya 39da alırız diye aklımda dönüp duruyor 21 gün kaldı 39aÇok az kaldı benim tarihi de verseydi bi
Bi taraftanda diyorum doğum tarihine kadar uyku kalmaz geç versin
Canım senin bebeğe giden akışına bakılmış mıydı.Ya aslında özellikle bakmıyorum ama denk geliyorum ve gözümü kaçıramıyorum okumuş ya da görmüş bulunuyorum.Haklısın 2. Doğumu olanlar ne olacağını bildiğinden belki bir parça daha fazla stres yapıyor olabilir allah hepimize en az ağrılı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Haklısın kuzucum. Sağlıklı olsun önemli olan o doğduktan sonra nasipse güzelce beslenir büyür
Daha az çıkarsa ya kilo almazsa falan diye paranoya yaptım sanırım. Üzüldüm 2 haftada 300 gr almış sadece.Her bebek bir olacak diye bir kural yok sonuçta hepimizin farklı genetik özellikleri oluyor ama doktora kaç olması lazım diye sorduğumda 2800 civarı olmasını bekleriz dedi ondan canım sıkıldı sanırım. Allah daha büyük dertler vermesin diyorum çözümsüz şeyler değil çok şükür. Amin canım benim inşallah hayırlı haberler alırız
Bilmem ki kuzum 2500den az olmasın da o yeter doktor da 2800 gibi doğar dedi ben ona da razıyım. Bakayım bakalım internetten ay istemeden yanlış birşey yapmiyim sonraAslında gerilik sabit 10 günde kamışına alıştım sorun etmiyorum ama şu baş ölçüsü 2 haftaydı 3 hafta oldu derken bu kontrolde 4 hafta geri çıktı her kontrolde eşimle hesap yapmaktan içimiz soldu ya bir doğsa minik ısırıcam bacaklarını
Kahvaltımı güzelce yaparım meyve yemeyi de seviyorum. Gün içinde arada elma portakal mandalina muz bunlardan en az birini kesin yerim kaşar haftanın 5 günü yiyorumdur. Sütlaç bizim evde hiç eksik olmaz eşim çok sever ben de nasipleniyorumKuru meyveler de atıyorum ağzıma, onların yanında fındık ceviz aklıma geldikçe tüketiyorum. Kefir çok severim sık sık içiyorum her hafta canımız çekmese de 2 haftada 1 balık yiyorum. Avakado da severim ama unuttum bayadır onu yemedim bak alayim tekrar aslında herşeyi yiyorum ya ama bebişi iyi besleyemiyor sanırım bedenim
Ya evet elim şey olmuşHaklısın kuzucum sonuçta doktorda alt sınıra yakın dedi ama alt sınırda demedi bu da birşey Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yaa haftaya yapacak demek acaba ben bu kontrolde yapar mı bana dedim ama bebek ters olunca belki de gerek duymadı belki dee 37de yapar ama sezaryen olacaksam gerekli mi ki muayeneinşallah kilosu hızla artmaz da olması gerektiği gibi kalır kuzucum.❤
Doğru söylüyorsun.Önemli olan doğum sonrası inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz şubat ayının kapanışını yapacağım galiba sezaryen kesinleşirse
İnşallah canım benim Allah korktuğumuz şeylerden en kolay şekilde üstesinden gelmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Maşallah kuzumDoğum sonrası gelişim çok fark ediyor gerçekten. Ben düşük kiloda olması doğum sonrası bebek için bir sıkıntı oluşturur mu acaba diye üzülmüştüm ama içimi çok rahatlattiniz.
Döner mi sizce dedim doktora, bi sessizlik oldudöner diyin dedim. Sen mutlu olacaksan döner diyim ama çok küçük bir ihtimal dedi. Nasip diyorum he bir de anası kılıklı diyorum bana çekmiş çocuğum ters gelecek heralde Amiin inşallah doktorun tahmin ettiği kilolarda doğar
Çok haklısın gözümün önünden gelip geçiyor herşey çok korkuyorum ama bebeğimi hayal edince de kavuşma heyecanı korkumun önüne geçiyor.böyle bir döngü hem korku içindeyim hem kavuşmaya gün sayıyorum Gerçekten doktorum bugün de benle uzun uzun konuştu korkuyorum dediğim için. Sağolsun baya iyi geldi konuşmak fakat eve gelince başa sarıyor herşey inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelir.❤
Herkesten Allah razı olsun iyi ki varsınız gerçekten❤ Bazen çok duygu dolu oluyorum mutsuz oluyorum siz rahatlatıyorsunuz sonra.
Ben de gazdan çok çektim oğlumda gaz olmasın da dişine razıyımBenim çoğu arkadaşım diş için kullandı baya da rahatlattığını söylüyorlar diş çıkarma aşamasında almayı planlıyorum
Ben instagramdan bir sayfa buldum sertifikalı ürünler satıyor ordan alıcam büyük ihtimal bayadır takip ediyorumÖz hakiki bulan varsa paylaşırsanız ben de sevınırım
Canım benim, sakın üzülme, kafaya da takma. Bebişin kilosu gayet iyi. 2800 iyi bir kilo doğum için. Bende 2800 doğmuşum, kuzenim 3800 doğmuş. Şimdi aramızda ne kilo ne boy farkı var, hemen kapanmış farkEve ancak geldik haberler çok iç açıcı değil gibi. Sağlık olarak bir sorunu yok çok şükür. Totalde
10 gün geriden geliyor sadece baş ölçüsü 4 hafta geride çıkıyor herzamanki gibi(bunun önemsiz ölçü olduğunu daha önce konuşmuştuk), kilosu alt sınıra yakın 1482 çıktı doğumda 2800 civarı olur dedi ve malesef hâlâ ters.
Doktor artık haftada bir görecekmiş haftaya gelirsin sonraki hafta tekrar gelirsin bakalım dönmezse eğer 39da bebeği alalım dedi.
Sağlık olsun nasipten öteye gidilmez ama korkumun önüne geçemiyorum. Tek mutluluğum bebeğime kavuşacak olmak.
Nstye de bağlandım bu defa orada sıkıntı çıkmadı sancılar dipteydi hep
Parmaklardaki uyuşmalar için ödem ve şişlikten kaynaklı olduğunu doğumdan sonra gideceğini söyledi ellerde his kaybı kavrayamama sorunları olabilir dedi. Elimden birşeyler düşürüp duruyordum sebebi buymuş demek
Magnezyuma devam et dedi kramplar için.
Magnezyum + maden suyu veya günde 1 magnezyum 1 maden suyu 1 muz da tüketebilirsin dedi. Haberler bu şekilde
Sağol canım, uyuşukluk devam. Bugün çok sık oldu. Ama normalmiş şükürGeldim kuzucum
Sordum canım doğum sonrası geçer normal dedi şişlik ve ödemden oluyormuş
Evet kuzum kullanıyorum uzun zamandır kramp olmuyordu diye içmiyordum ama yine başlayınca içeceğim tekrar. Bende de suda eriyenden var aslında o fayda etmişti bana
B12ye uzun süredir baktırmadım ama en son baktırdığımda normalin 2katı fazlaydı. Bebeğim hepsini kullandıysa bilemeyeceğim tabiB12 ine baktı mi doktorun? Ben b12 spreyi kullanıyorum geceleri eskisi gb olmadi
Yok tatlım olur mu onun eşi var suyu var plasentası var doğumda bi 6kilosu gider net, 40gün kanaman olacak o zaman da 3 4ü gitse al sana eski kilonMaşallah kuzucumbu haftalardan sonra kilo alımı yavaşlıyormuş ya kafamda deli deli sorular ya hiç kilo almazsa doğuma kadar ve ultrason yarım kg fazla ölçtüyse de bebeğim 2 kg doğarsa falan Ama yok kötü düşünmeyeceğim kontrolden çıkınca bi bocalıyorum sonra sizinle konuşunca düzeliyor
Ben 10 kg almışım demek hep kendime almışım
Oo cidden iyi toparlamış ben de nasip olursa bol bol emziririmBenim kızda toparlar biraz inşallah.❤ miniğim diye seve seve minik oldu çocuk Sağlıkla gelsin inşallah heyecanlandım da doktor 39da alırız falan deyince
Belki de kuzucum. 2500 altı olmasında yeter.❤
Güzel dua et canım hepsi kolay olsun inşallahBen de gazdan çok çektim oğlumda gaz olmasın da dişine razıyım
Ay senin daha az çok heycanliBakalım inşallah2 hafta içinde dönmezse tam doğum günü belirlenecek artık Hayırlısı olsun herşeyin
Evett ya şuan %100 kesin değil tarihimiz ama dedi ya 39da alırız diye aklımda dönüp duruyor 21 gün kaldı 39a
Evet kuzum sorun yoktuCanım senin bebeğe giden akışına bakılmış mıydı.
Maşallah❤ Tabii kuzum hele büyüdüğümüz zaman hiç fark kalmıyorCanım benim, sakın üzülme, kafaya da takma. Bebişin kilosu gayet iyi. 2800 iyi bir kilo doğum için. Bende 2800 doğmuşum, kuzenim 3800 doğmuş. Şimdi aramızda ne kilo ne boy farkı var, hemen kapanmış farksen güzel güzel beslersin yavrunu, hemen kapatır minnoş. Sezeryan içinde korkma, ben bile isteye sezeryan olacağım, birazcık korku var ama, bebeğimi ilk göreceğim anı düşündükçe aşırı heyecanlanıyorum ❤ herşeyin hayırlısı olsun kuzum, sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Sağol canım, uyuşukluk devam. Bugün çok sık oldu. Ama normalmiş şükür
Benim kilolar gitmese de olur da bebeğe gitseydi keşke biraz da dedimYok tatlım olur mu onun eşi var suyu var plasentası var doğumda bi 6kilosu gider net, 40gün kanaman olacak o zaman da 3 4ü gitse al sana eski kilonasıl son haftalarda bebek daha çok kilo alıyo canım haftada 200 400 gr arası alırlar artık hiç canını sıkma gayet iyi minnoşun
Benden önce doğuracaklar için ayrı kendim için ayrı heyecanlıyım ben deAy senin daha az çok heycanli
Evet canım 11. Gün dikiş aldırmaya gidiyosun dikiş dediğim zaten yapıştırma yapıyolar artık sadece iki ucunda bi ip oluyo bağlı gittiğinde bi ucunu kesip çekiyorlar ipi sonra ultrasondan bakıyorlar karnına o ipi çekme felanda acı verici bisey değil ben o zaman burda okuyup çok korkmuştumEvet kuzum sorun yoktu
Maşallah❤ Tabii kuzum hele büyüdüğümüz zaman hiç fark kalmıyorEşime diyorum bana bebek zayıf küçük muhabbeti yapan olmasın bak kırarım kim derse diyorum. Hiç kimsenin bebeğine zayıf doğmuş gibi bir yorum yapmadim yapmam kimse de yapmasin bugün kayınvalideme 2500 kg dedim düzeldim biraz zayıf doğacak sanırım dedi gülerek dedi ama moralim bozuluyor ben böyle şeyleri takmayan biriydim de insan hassaslaşıyor sanırım. Kimse bebişime laf etmesin istiyorum
Bende doktor fobisi var genel olarak korkum ondanAma biliyorum ki hepsi bir süreç ve geçecek yakında yanımda olacak miniğim inşallah hepimiz sağ sağlim alırız kucağımıza.
Çok garip bir hismiş cidden el uyuşması ağrıması bende yeni başladı sayılırdoğumdan sonra rahatlarız kuzucum umarım.
Benim kilolar gitmese de olur da bebeğe gitseydi keşke biraz da dedimhaklısın doğumdan sonra biraz gider sonra süt olsun diye yerim çok az kaldı ve çok garip duygular içine girdim
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah❤
Teşekkür ederim desteğin için
Benden önce doğuracaklar için ayrı kendim için ayrı heyecanlıyım ben depeki madem sezaryen ile ilgili bir sorum olacak dikişler için kontrole gitmek gerekiyor mu gerekiyorsa ne zaman gidiliyor
Merhaba, karaciğer enzimleriniz ile ilgili kan verecektiniz galiba sonuçlar çıktı mı merak ettim ben de yediklerime dikkat ediyorum ilaçları da bıraktımSlm kizlar bugun kan idrar tahlili verdim eve geldim 4 odanın camını sildim egilemedim resmen iğne batar gb sancilarim.oldu.. uzanmadım da . Temizlik yapacaklar aman dikkat edin hatta yapmayın. Salon camları eşime kaldi biraktim
Biz tüp bebek anneleriyiz, çook doktor muayene ultrason iğne gördük yaşadık. Bunun da üstesinden geliriz kuzum inşallahEvet kuzum sorun yoktu
Maşallah❤ Tabii kuzum hele büyüdüğümüz zaman hiç fark kalmıyorEşime diyorum bana bebek zayıf küçük muhabbeti yapan olmasın bak kırarım kim derse diyorum. Hiç kimsenin bebeğine zayıf doğmuş gibi bir yorum yapmadim yapmam kimse de yapmasin bugün kayınvalideme 2500 kg dedim düzeldim biraz zayıf doğacak sanırım dedi gülerek dedi ama moralim bozuluyor ben böyle şeyleri takmayan biriydim de insan hassaslaşıyor sanırım. Kimse bebişime laf etmesin istiyorum
Bende doktor fobisi var genel olarak korkum ondanAma biliyorum ki hepsi bir süreç ve geçecek yakında yanımda olacak miniğim inşallah hepimiz sağ sağlim alırız kucağımıza.
Çok garip bir hismiş cidden el uyuşması ağrıması bende yeni başladı sayılırdoğumdan sonra rahatlarız kuzucum umarım.
Benim kilolar gitmese de olur da bebeğe gitseydi keşke biraz da dedimhaklısın doğumdan sonra biraz gider sonra süt olsun diye yerim çok az kaldı ve çok garip duygular içine girdim
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah❤
Teşekkür ederim desteğin için
Benden önce doğuracaklar için ayrı kendim için ayrı heyecanlıyım ben depeki madem sezaryen ile ilgili bir sorum olacak dikişler için kontrole gitmek gerekiyor mu gerekiyorsa ne zaman gidiliyor
Ne güzel dedin gerçekten Kendimi tutmaya çalışıyorum hamilelik hormonlarından sanırım ağzımdan çok ağır laflar çıkabiliyor susuyum dedikçede üzerine geliyorlar insanınBen zevk alıyorum bu durumdan deseydin canım çok tuhaf insanlar ya
Bol su icip bi uzan bakalim canim yarim saat kadar hafiflwyecek mi takip etKızlar yaklaşık 1-1 buçuk saattir agrım var belimde karnimda ve bebegimde fazlaca hareketli, bu süreçte nerdeyse hiç durmadı. Doktora gitmek istemiyorum, haber versem hacettepe dogumhaneye git diyecek orda asistanlar var. Bir de çok hastaneye gitmelik değilim sanki, Oyle düzenli, sabit sancılar değil. Degisik yerlerde ağrılar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?