2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uyguna bulursam ben de alırım ileriki zamanlarda. Şuan premium care aldık bakalım. Pure olan yoktu gittiğim yerde bulursam alırım.
Bence pure çok pahalı. Çünkü bebek alışınca değiştirmek riskli oluyor. Cilt hemen tepkime veriyor.
Ben premium care aldım. İlk 1 yıl onu kullanıyorum. Yürümeye başladıktan sonra da külot bez. Birincide öyle yaptım. Durduramıyordum cırt cırt için. En ideali külot bez oldu :)
Premium care de gayet güzel. Elbette pure daha iyidir ama bütçeyi de düşünmektr fayda var diye düşünüyorum. Maddi olarak zorlanmayacaklar alabilir :) Biz memuruz

Evet firmalarla bile görüşüyor takipteyim hep

Kiloyu tutturmusum canim kilosu boyuna masallah. Suyu da son amanlardayız artik cok çok sorun olmazdır insallah

Bu arada Nst ücreti konusulmustu bi ara bugun fatura da Nst Ücretini 106 Tl görünce aklım şaştı Bu kdr yuksek olmamalıydı
Abow o ne ücret öyle. Muane ücreti gibi. Bende ilk cumartesi gircem bakalım ne kadar ödicez
3310 adım atmısım sabahtan beri cok az
Hahaha az mı bnm de şimdi baktım tlfna 59 adım yazıo

Valla kuzu benim hic acimadi jel surdu zaten burda bisuru sey okumustum belki suyun gelir dye evi flan bile temizlesmistm cok basitti 5 -10 saniye surdu
bende uzun sürüyor zannediyorum dayanılmayacak birşey yoktur öyleyse valla rahatladım neler neler yazmışlar suyunun geldiğini kanaması olduğunu yazanlar vardı

Ya masallah baya yurumussun ben apartmandan cikip cop atmaya gidiyorm anca heryere arabayla gidiyorm cnki yuruyunce sanci giriyor ve karnim cok kasiliyor yuruyemiyorm bazen asansor kullaniyorm eve cikarken bazen merdiven 4. Kata cikana kdr karnim tas gbi oluyor

4.kata yürüyerek nasıl cıkıon canım zorlanmıyor musun?maşallah diyim Bizim de 5.kat hayatta çıkamam nefes nefese kalırım. Zaten nefesim daralmaya başladı

Bana doktor merdiven in çık dedi. Bende haftada bi iniyom sonra asansörle çıkıyom. 2.kat
4.kata yürüyerek nasıl cıkıon canım zorlanmıyor musun?maşallah diyim Bizim de 5.kat hayatta çıkamam nefes nefese kalırım. Zaten nefesim daralmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…