Bence pure çok pahalı. Çünkü bebek alışınca değiştirmek riskli oluyor. Cilt hemen tepkime veriyor.
Ben premium care aldım. İlk 1 yıl onu kullanıyorum. Yürümeye başladıktan sonra da külot bez. Birincide öyle yaptım. Durduramıyordum cırt cırt için. En ideali külot bez oldu :)
Premium care de gayet güzel. Elbette pure daha iyidir ama bütçeyi de düşünmektr fayda var diye düşünüyorum. Maddi olarak zorlanmayacaklar alabilir :) Biz memuruz
Aa evet bende bu markayı alacak gibiyim o dediğin adamı takip ediyorum güzel bilgiler veriyor
İslak mendilden bebek bezine bebek şampuanı herseyini yıldız olanlarını paylaşıyor
Ayrıca bende incia göğüs ucu kremi aldım ama kullanmadım hiç
Geldim kızlar yeni çıktım daha arabadayım nstde sanci yok idrar kan verdim tekrar suyu azalmış biraz dikkat et dedi
Kilomuz 2900 kusur 49 cm boyu tekrar cinsiyet sordum artık görmek imkansız dedi baktı ama göremedi bizde haberler böyle çok yorgunum nst çok uzun sürdü bunaldim
Valla kuzu benim hic acimadi jel surdu zaten burda bisuru sey okumustum belki suyun gelir dye evi flan bile temizlesmistm cok basitti 5 -10 saniye surdu
bende uzun sürüyor zannediyorum dayanılmayacak birşey yoktur öyleyse valla rahatladım neler neler yazmışlar suyunun geldiğini kanaması olduğunu yazanlar vardı
Ben de plates topunda geçen zıplıyordum. Bugün doktora sordum yapabilirsin egzersizlerini dedi. İnternetten plates topuyla olan egzersizlere bakıp egzersiz yapacağım doğuma kadar. Bugün 8000 adım atmışım. Her zaman böyke yürüyemiyorum 10 günde bir anca.
Ya masallah baya yurumussun ben apartmandan cikip cop atmaya gidiyorm anca heryere arabayla gidiyorm cnki yuruyunce sanci giriyor ve karnim cok kasiliyor yuruyemiyorm bazen asansor kullaniyorm eve cikarken bazen merdiven 4. Kata cikana kdr karnim tas gbi oluyor
Ya masallah baya yurumussun ben apartmandan cikip cop atmaya gidiyorm anca heryere arabayla gidiyorm cnki yuruyunce sanci giriyor ve karnim cok kasiliyor yuruyemiyorm bazen asansor kullaniyorm eve cikarken bazen merdiven 4. Kata cikana kdr karnim tas gbi oluyor
4.kata yürüyerek nasıl cıkıon canım zorlanmıyor musun?maşallah diyim Bizim de 5.kat hayatta çıkamam nefes nefese kalırım. Zaten nefesim daralmaya başladı
4.kata yürüyerek nasıl cıkıon canım zorlanmıyor musun?maşallah diyim Bizim de 5.kat hayatta çıkamam nefes nefese kalırım. Zaten nefesim daralmaya başladı