2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı marka ama o pampers içeriği olarak doğalmis ekliyorum hemen incelemesini
Hee pure serisini diyorsun sen. Pure serisi için dememiştim. Genel olarak dedim. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarım geldiğinde primalarının üstünde hep pampers yazardı. Klasik olanı kullanırlardı. O yüzden dedim ben. Pure serisini kullanmadım ama fiyatı nasıl acaba merak ettim. Doğalı severim Ped alırken bile çok seçerek alırım. Peki doğuma depend mi alacaksın yoksa kotexin regl için gece külodunu mu alacaksın?

Gebelikte sakat at zararlı diye biliyorum canım

İyi yürüyormuşun. Ben belki 100 adım atmıyorumdur evin içinde
Doktorum bana hiçbir zararı yok yiyebilirsin dedi. O yüzden yiyorum hatta kurban bayramı zamanında gittiğimde bol bol yiyebilirsin demişti. Bir zararı yok dedi bana aslında paketli ürünler dışında her şeyi serbest bıraktı.

Şırdan şu tipi değişik olan mıydı

Ben ıslak mendil dalin aldım ama en azından 40ı çıkana kadar sadece pamuk ve suyla temizlerim yani niyetim öyle ilk çocuğumda öyle yapmıştım tabi şimdi dayanabilir miyim bilmiyorım

Ben ıslak mendil dalin aldım ama en azından 40ı çıkana kadar sadece pamuk ve suyla temizlerim yani niyetim öyle ilk çocuğumda öyle yapmıştım tabi şimdi dayanabilir miyim bilmiyorım
Dalinin yenidoğan ıslak mendılı cıkmıs o zararsızmıs ondan alsaydın..

Yenidoğan olanı almıştım
Prima pampers aynı evet ama içerikleri aynı değil pampers pure Doğal olan sleepy gibi bio natural çıkardı o da ya da turco baby yeni cikartan bezi gibi bu da Prima nin doğal olan ürünü pampers

Ben ilk oğlumda unibaby yenidoğan pamuk mendil kullandım. Hatta tuvaletini öğrendikten sonra bile kullandım. O diğerlerinden daha iyi tahriş yapmıyor.
Prima vs kullandım kızarıklıklar oldu hemen bıraktım.
Şimdi de yine yenidoğan pamuk mendil aldım.
Diğerlerini kullanmaya cesaret edemeyeceğim malesef. Çünkü pişik olayı gerçekten çok fena.
Bir de ilk zamanlar ben ıslak mendille sildikten sonra yanımda ılık su bulundurularak pamuğu batırıp ıslak mendil kalıntısını da siliyordum. Eğer yıkama şansım varsa da yıkıyordum.
Tabi bu havaya göre değişir.

Benim eşimde aynı bende Pamir istiyorum. Pamir ismini koyabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…