- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.606
- 158
Hee pure serisini diyorsun sen. Pure serisi için dememiştim. Genel olarak dedim. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarım geldiğinde primalarının üstünde hep pampers yazardı. Klasik olanı kullanırlardı. O yüzden dedim ben. Pure serisini kullanmadım ama fiyatı nasıl acaba merak ettim. Doğalı severimAynı marka ama o pampers içeriği olarak doğalmis ekliyorum hemen incelemesini
Onuda atma seroGebelikte sakat at zararlı diye biliyorum canım
İyi yürüyormuşun. Ben belki 100 adım atmıyorumdur evin içinde
Oturma odası wc mutfak arası o kadar ediyo napıyımOnuda atma sero100 adim ne kız sacmalama
Doktorum bana hiçbir zararı yok yiyebilirsin dedi. O yüzden yiyorum hatta kurban bayramı zamanında gittiğimde bol bol yiyebilirsin demişti. Bir zararı yok dedi bana aslında paketli ürünler dışında her şeyi serbest bıraktı.Gebelikte sakat at zararlı diye biliyorum canım
3310 adım atmısım sabahtan beriOturma odası wc mutfak arası o kadar ediyo napıyım
Kontrole gittiğim için yürüdümGebelikte sakat at zararlı diye biliyorum canım
Şırdan şu tipi değişik olan mıydıDoktorum bana hiçbir zararı yok yiyebilirsin dedi. O yüzden yiyorum hatta kurban bayramı zamanında gittiğimde bol bol yiyebilirsin demişti. Bir zararı yok dedi bana aslında paketli ürünler dışında her şeyi serbest bıraktı.
Ben ıslak mendil dalin aldım ama en azından 40ı çıkana kadar sadece pamuk ve suyla temizlerim yani niyetim öyleBenim tüm tanıdıklarım prima kullandı, hepsi de çok memnun. Deneme yanılma yoluyla bulursun ancak. Ben bugün Civil de indirim gördüm Prima Premium Care 1 numara 70'li Yenidoğan paketi 64.90 dı ben Prima tercih ettim. Bi al dene beğenmezsen eğer Sleepy alırsın. Ben memnun kalmazsam eğer Sleepy Bio Naturale geçerim diye düşünüyorum. Islak mendil olarak da şuan Unibaby'nin ıslak mendilini aldım ama yenidoğan için ayrı bir ıslak mendil gösteriyoe karar veremedim. Acaba ilk zamanlar ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuklarından mı kullansam ıslatıp diye düşünüyorum.
Adanalı mısın?Doktorum bana hiçbir zararı yok yiyebilirsin dedi. O yüzden yiyorum hatta kurban bayramı zamanında gittiğimde bol bol yiyebilirsin demişti. Bir zararı yok dedi bana aslında paketli ürünler dışında her şeyi serbest bıraktı.
Çok mu az3310 adım atmısım sabahtan bericok az
Dalinin yenidoğan ıslak mendılı cıkmıs o zararsızmıs ondan alsaydın..Ben ıslak mendil dalin aldım ama en azından 40ı çıkana kadar sadece pamuk ve suyla temizlerim yani niyetim öyleilk çocuğumda öyle yapmıştım tabi şimdi dayanabilir miyim bilmiyorım
HahahhaŞırdan şu tipi değişik olan mıydı
Yanıı az bence:)Çok mu az
Yenidoğan olanı almıştımAnladım, peki unibabynin yenidoğan için olanı mı aldın yoksa normalini mi? Yenidoğan için özel ıslak mendil çıkarmışlar ya ondan sordum. Ayrıca pampers ile prima aynı marka canım. Yurtdışında bazı yerlerde prima pampers adıyla satılıyor. Aynı ürün aynı marka sıkıntı yok yani.
Ben ilk oğlumda unibaby yenidoğan pamuk mendil kullandım. Hatta tuvaletini öğrendikten sonra bile kullandım. O diğerlerinden daha iyi tahriş yapmıyor.Anladım, peki unibabynin yenidoğan için olanı mı aldın yoksa normalini mi? Yenidoğan için özel ıslak mendil çıkarmışlar ya ondan sordum. Ayrıca pampers ile prima aynı marka canım. Yurtdışında bazı yerlerde prima pampers adıyla satılıyor. Aynı ürün aynı marka sıkıntı yok yani.
Bundan sonra onlarada kalkmaOturma odası wc mutfak arası o kadar ediyo napıyım
Değilim, hatta tam tersi Karadenizliyim ama sakatat türlerini severim. Ciğer, dalak, yürek, kokoreç, şırdan, işkembeAdanalı mısın?
Anladım canım.Yenidoğan olanı almıştım
Prima pampers aynı evet ama içerikleri aynı değil pampers pure Doğal olan sleepy gibi bio natural çıkardı o da ya da turco baby yeni cikartan bezi gibi bu da Prima nin doğal olan ürünü pampers
O taraflarda mı yasıyorsun? Her yerde bulunmaz her doktor da tavsıye etmıo ya yöreyi merak ettımDeğilim, hatta tam tersi Karadenizliyim ama sakatat türlerini severim. Ciğer, dalak, yürek, kokoreç, şırdan, işkembe
Benim eşimde aynı bende Pamir istiyorum. Pamir ismini koyabildiniz mimerhaba bende Pamir koyacağım inşallahevlenmeden önce aklımda 1 kız 1 erkek ismi vardı. Oğlum olacağını öğrenince benm kafamda netleşti. Ama gıcık eşimde biliyordu bu ismi 1 aydır bu ne köpek ismi gibi diyip canımı sıkıyor. Hayır arkadaşlarımda hep laf ediyor o ne öyle yok şunu koy yok nunu koy. Gıcık oluyorum herkesin yorum yapmasına çoğuna daha karr vermedik düşünüyoruz diyorum. Ama en yakınlarım hep laf ediyorlar ve eşimde onların lafıyla daha da zevkleniyor. Net değildim ama senn bu tavrın yüzünden. Netleşti kesin Pamir koyacağım senn inadına dedm!
Siz nasıl tepkiler alıyorsunuz etrafınızdakilerden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?