2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kalıp sabunla çitiledim ama olmadı. Nasıl bir boyaysa artık. Akşam koslalı, çamaşır sulu suya bastım bakalım sabaha kadar bekleticem. Olmadı sıcak kalıp sabunlu suda kaynatıcam. İnşallah çıkar.

Kizlar muhtemelen 2 haftam kaldi benim de 37 zor dedi doktor

Bugün muydu kontrol senin de canım 36 da alacaklar o zaman benim de bu cuma kontrol muhtemel tarih netleşir, çok heyecanlanıyorum ilk olmamasına rağmen hepimizi kolay kurtarsın kolay doğumlarimiz olsun

Doğur bacım doğur tek gebelik ikize göre kolay

Aynen şuan yatamıyorum ben gecem gündüz oldu uzandığım an nefesim çıkmıyor sanki son ay kızımda da zor geçmişti ama bunlar 2 ye katladı neyse inşallah hepimiz son 3 /4 haftadayiz

İkizler topiginde durum ne oraya hıc giremiyorum artık var mı doğuran en son asli sağlıklı bı doğum yapmıştı dimi

Kızlar çantanıza neler koydunuz söyler misiniz bende ona göre eksik var mı bir daha bakayım

Bu arada kızlar hamileliği boyunca 3 kilo alan tek ben varım aranızda nasıl başardım bunu hiçbir fikrim yok

Bugün muydu kontrol senin de canım 36 da alacaklar o zaman benim de bu cuma kontrol muhtemel tarih netleşir, çok heyecanlanıyorum ilk olmamasına rağmen hepimizi kolay kurtarsın kolay doğumlarimiz olsun
Bugundu zumrem evet. Net olarak demedi de sancilara bakarsak 37 zor dedi

Aynen canım en son aslı doğurdu haftaya 37+2 de deniz doğuracakmış sanırım özlemde haftaya çok şükür haftaları çok iyi darısı bize

Selam kızlar 36+3 oldum. Aşağı baskı ve çok ayakta kalırsam aşağıda zonklama gibi oluyo. Gündüzden beri de hafif regl ağrısı gibi ağrım var. 12.30 da randevum var bakalım ne dicek. Nst de ağrılar görünecek mi acaba? Yoksa psikolojik mi? Benim gibi olan var mı?

Yalancı kasılmalar olması artık çok normal kanama su gelirse mutlaka gidin bugün benimde randevum var aynı sikayetleei yaşıyorum ama size göre haftam erken hayırlı haberle dönelim

Kızlar çantanıza neler koydunuz söyler misiniz bende ona göre eksik var mı bir daha bakayım
Bez
Islak mendili
Ağız mendili
Göğüs ucu kremi
Göğüs kalkanı ,pedi
Süt sağma makinası
Şırınga meme etmezse sahip şırınga ile vermek için
2 hastane çıkışına ek zibinli takım koydum
Bir kalın bir ince battaniye
Kalın uzun çorap
1 gecelik bir altlı üstlü takım
Çubuk kraker vs gece acıkınca yemen için
Nescafe çay kettle su küçük kahve yapma makinasından Alicam elektrikli aklıma gelen bunlar benim

Aynı ağrıları bende yaşıyorum bazen ken bile.oluyor hic nst bağlanamadım.haftaya insallah c.tesi ye kadar dogurmazssdogurmazsam

Yalancı kasılmalar olması artık çok normal kanama su gelirse mutlaka gidin bugün benimde randevum var aynı sikayetleei yaşıyorum ama size göre haftam erken hayırlı haberle dönelim
Ben doğumda operasyon geçireceğim.icin sezaryen istiyorum korkum bebeğin dogum.kanalina yerleşip.normal doğuma dönmesi. Demekki risk yokki doktorum tutuyor diye düşünüyorum artik. 40 a.kadar yolu var diyor resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…