2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hiç kullanmadım göğüs ucu kremini incia olan markayı doğal diye önermişti o mühendisoglu çok memnunum başladım kullanmaya.
Aqua pure ve premium care ayrı

aqua pure turkıyeye yenı geldı bır ust segment
Sonra premuım care
Sonra aktıf bebe dıye sınıflara ayrılıyıror ben tercıgımı aqua pure den yana kullandım..
Bumu bahsettiginiz ben ilk kez Alicam çevrem de her telden var kararsız kaldim

Foto attysan gorunmuyor cnm

Ben egzersiz yapamıyorum hiç, yürüyüş yapim dedim bugün, karnım aşırı sertleşti alt kısımları yırtılır gibi ağrıdı kendimi arabaya zor attım. Dün biraz daha iyiydim koşu bandında yürüdüm 1 saat ama her zaman düzenli yapamıyorum bu sebeple.

Annem bana paket paket unibaby almış ama yenidoğan için değil, en iyisi bir dahaki gidişimde civilden unibaby yenidoğan da alayım. Birde bebek temizleme pamuğu da alayım da senin gibi yaparım. Hatta ilk zamanlar sadece temizleme pamuğu kullanırım diye düşünüyorum. Ben dışarıda bir yerde wc gittiğimde bir kaç kere ıslak mendil kullanmak zorunda kalmıştım rahatsız edici bir his bıraktı. En iyisi pamuk ve ılık su.

Bende bugün 6 bin atmışım. Ama.yurudum anneme gittim evde yürüdüğüm adım sayısı degil.

Evet yenidoğan al. Diğeri günlük kullanım için falan uygun ama yenidoğan a uygun değil bence.

Bu arada mühendisinoğlunn önerdiği babyturco dan ben aldım. Oğlum kreşe giderken çok lazım oluyor diye. Hiç memnun kalmadım çok ince.

Ya kusura bakma çok bilmiyorum bebek bezi ile ilgili birşey çeşit çokmuş kafam karıştı eğer doğal şeyleri incelemek isterssn instada adam paylaşıyor yıldız ürünlri var çok iyi ben depend aldım memnun olan çokmuş

Anladımmm, kim o paylaşan adam ben de depend düşündüm, her yerde rahat bulunuyor birde.

Evet bu primanin pampers pure olan doğalmis içerik olan
Aa evet bende bu markayı alacak gibiyim o dediğin adamı takip ediyorum güzel bilgiler veriyor
İslak mendilden bebek bezine bebek şampuanı herseyini yıldız olanlarını paylaşıyor
Ayrıca bende incia göğüs ucu kremi aldım ama kullanmadım hiç

İnsallah canim sagol sirt ustu yatmam nerdeyse imkansiz direkt nefesim kesiliyo bakalim zaten doktor ancak 2 hafta daha dayanirsin dedi hayirlisi
2 hafta dayanırsan super olur canim.bende sancim çıkacak diye 3.5 atiyorum. Bebek irilestikce igne batırıyor sanki ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…