2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok zor ve çok güzrl kuzum dediğin gibi kızımda olunca iki katı zor eşim müdür yardımcısı okula gidiyor hergün çocuk oyun istiyor sitenin bahçesine inmek istiyor

Evet ikiz gebelik daha zordur. Gece kac kez uyaniyorum sagdan sikistirirsa sola donuyorum onlarin iki taraftanda baski var.
Birde ilk gebelik kraliçelikmis istediğin zAman yat dinlen ama 2. De o fırsatı olmuyor cok yorucu.
Kesinlikle kızım ilgi bekliyor çocukta haklı bugün siteye indirdim bisiklet sürdü sandalyede oturdum belim ağrıdı o halde oturduğum yerde

Geçen arkadaşım attı bunu kızlar. Normal veya sezeryan doğum tercihinin ne durumlarda yapılması gerektiği, aslolanın bebeğin ve annenin sağlığı olduğu ile ilgili çok güzel bilinçlendiriyor doktor. Vakti olan bi baksın derim

Canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah . Sağlıkla kucağına al . Benimde yarın çatı muayenem var. bakalım ne diyecek doktorum

Öyle demişti canım en son fikri değişmezse tabi 36 da alırız demişti ikizler yer dar olunca strese giriyormuş hayır bu yaşta me stresi yani
Benim de dün kontrolüm vardı doktor bu bebek hiç gelecek gibi değil sezaryen olacağım halde 40 haftayı doldurur bu dedi inşallah bir aksilik çıkmazsa 39+ larda alacak tabi sizinkiler o zaman emeklemeye başlar ek gıdaya falan geçmiş olurlar

Benim oglan askere gider gelir

Teşekkür ederim canım ben agartaya şimdi sen yazınca baktım yıldızlar listesinde.. Göz yakıyor diyen yorumlarda okudum ama mustela baby mr vs diğer doğaölar içinde göz yakıyor yorumunu okudum bebekten bebeğe de değişiyor galiba trendyoldaki yorumları iyi fiyatı cazip denenebilir sağ olasın randevun inşallah güzel geçer hayırlı haberlerle gel inş

Kuzu tek olsa benimki de bekleriz 39+da alırdık dedi çift olunca önceki sezeryan yerim düşün iki katı geriliyor birazda ondan 36 da istiyor almayı yoksa ben de senin gibi sıkıntı olmasa beklerdim anne karnında ne kadar çok dursa o kadar iyi senin de martın 25 i gibi olur sanırım doğumun benim de durursa 5 mart gibi olur aramızda 20 gün

Bence siz ikiz anneleri olarak 36 da doğurmakla yeterince kahraman oluyorsunuz doktor sakınca görmüyorsa alın kucağınıza koklayın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…