2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım ben minyonum ama babası iri ve uzun, birde dayısı aşırı uzun. Onlara çekerse uzun tombik olur. Bana çekerse standartlarda kalır sağlıklı olsun yeter
Ne güzel canım uzun olma ihtimali var bizde ben kısa eşim kısa anca benim dayılarıma çekerse uzun olur yoksa standart boylarda kalır

Kızlar, bir kaç gündür çok yorulmuştum, bebeğin kıyafetlerini ütüle kontrole git vs derken çok ayakta kalmıştım. Şimdi farkettim. Sol ayağımın topuğunun altında karıncalanma ve uyuşukluk hissi var diğer ayağımda yok, sizce normal mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?

Aynen iki grupta da herkesin sıkıntısı ya sarılık ya gaz. İlkinde çok çektim kolikten lohusalığımda iyi geçmemişti zaten. İnşallah bunda öyle olmaz kendime pozitif olumlama yapıyorum hep
Kesinlikle pozitif ve sakin kalmak lazım.Bi de benim gördüğüm kadarıyla emzik tutanlar rahat

Kızlar bşy sorcam. Ben İlk yenidoğan olarak molfix pure soft almıstım. Bugün de Bi market açılışı varmıs gittik baktık sleepy cırtlı bez 3 ve 4 No cok uygundu ondan aldım.cırtlı bez normal bez mi oluo acaba

Benimde sadece sağ elim ve sağ ayağım uyuşuyor. Sol tarafta hiç yok. Normal dedi doktorum. Normal bence canım

Hayırlı geceler kızlar sampuan konusulmus ben agarta doğal içerikli markayı tercih ettim ablama aldirdim gelince getirecek kullananlar.memnun temiz içerek ve uygun fiyatlı kendime de yine cilt bakım ürünlerini aldım bakalim nasıl etki eder mi
Ctesi günü kontrolümuz var sanırım çatı muayenesi de yapar öyle söylemişti bakalım yarını da atlatalim son is günü haftanın

Devlet hastanesi günü son anda veriyo benim doktorda 38de veririm dedi günü dün gittiğimde yani 2 3 gün sonrasına vercek işte bisey olsa soylememe şansı yok canım riske atamas
Bu arada erken döllenme diye bisey yok ki geç dollenme var benimde sata göre 35+2 ama 36+2 cikiyo ultrasonda onu bebeğin bas çevresine gore veriyo cihaz

Aa ilk doğum senin demek hadi hayirlisiyla al kucağına

İnan canım yürümek ayağa kalkmak hareket etmek kaplumbağ hızında anca yapıyorum. Hareketleri bugün baya aşağıda hissediyorum. Zamanını beklesinler inşallah

İnan canım yürümek ayağa kalkmak hareket etmek kaplumbağ hızında anca yapıyorum. Hareketleri bugün baya aşağıda hissediyorum. Zamanını beklesinler inşallah
Allah yardım etsin canım bizim iki katımız senin hissettiğin ağırlık. İnşallah doğunca sakin kuzucuklar olurlar da bu yorgunluklarınızı unutursunuz rahat uyur dinlenirsiniz.. Anne olmak ne kadar zor bişey düşününce...

Evet ikiz gebelik daha zordur. Gece kac kez uyaniyorum sagdan sikistirirsa sola donuyorum onlarin iki taraftanda baski var.
Birde ilk gebelik kraliçelikmis istediğin zAman yat dinlen ama 2. De o fırsatı olmuyor cok yorucu.

Evet ikiz gebelik daha zordur. Gece kac kez uyaniyorum sagdan sikistirirsa sola donuyorum onlarin iki taraftanda baski var.
Birde ilk gebelik kraliçelikmis istediğin zAman yat dinlen ama 2. De o fırsatı olmuyor cok yorucu.
Aynen katılıyorum canım. Senden ilgi bekleyen bir bebek olunca iki kat zor.. Karnında da ikiz olunca kat kat zor.. Rabbim ona göre mükafatını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…