2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sabahtan beri wcde parca parca akinti geliyo beyaz renkte en son lavaboya girdgmde yine geldi ama rengi koyuydu busefer nisan olma ihtimali varmi? Buyuktu biraz

Bnmki de vermedi bugün. Haftaya kontrol var ondan sonra vericek heralde. Muhtemelen beni de tam 38 de alcak. Ben de günü belli olsun artık istiyorum yaa

Kızlar kalbi 140 larda atan var mı yaa çok rahatsız etmeye başladı çarpıntı dedikleri bu mu diyorum normal mi bilemedim doktoruma yazdım cevapta gelmedi
Bnm öyle şimdi düzeldi cok kötü bişy kanszlık sebebi kuzm pekmez ve kan ilacı kullan iyi gelyor

Takılıyorum kuzum anladım şaka yaptığını İdeal kilosunda sağlıkla doğsun yavrun inşallah iki yavruna da maşallah
Tamam hadi söylesin belli olanlar tarihe göre yazayım listeyi kaldırıyorum. Listede olup yazmayan çok var kuzu
Benimki azıcık belli Tam belli olsun yazacağım
İlk bebek geliyor resmeenn Sağlıkla gelsin müsait olunca kendini iyi hissettiğin vakit haberdar et lütfen.
Kızlar Zeynepim 3kilo olmuş boyu da 49 cm maşallah gelişimi iyi dedi, nstde yine sancı yok bekliyoruz bakalım sağlıkla gelmesini
Maşallahh Bakalım ne zaman gelecek
Maşallah kuzucum Sağlıkla gelsin inşallah
Dünyaya gelmeden son bir bakış atmış demek
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah Bana da 39 demişti doktor ama bakalım pazartesi netleşir birşeyler

38 e verir bence sana da genelde sezaryenleri 38. Haftada alıyorlar bakıyorum da.

Bacağım çok ağrıyorrr
Insallah doğumla birlikte ağrıların gider insallah bir sen bir de ben uyuamıyoruz canim ya.
ellerimdeki uyuşma gündüzde olusmaya başladı b12 iyi seviyede insallah doğumla birlikte geçer diyorum.

Sizler dogum .icin gun alip doğurun da sıra bize gelsin.. benim de ağrılarım.oluyor.gun içinde yatmam laZım o anda bıçak.kesigi gb ama.nst de ne çıkacak bilmiyorum.

Annesinin istediği gb olacak insallah 39 larda savcısıyla

Kizlar sabahtan beri wcde parca parca akinti geliyo beyaz renkte en son lavaboya girdgmde yine geldi ama rengi koyuydu busefer nisan olma ihtimali varmi? Buyuktu biraz
Doktorunla görüştün mu belki yarına randevu verir parça parça gelmesi biraz tuhaf.

Canim nisan rahim agzini kapayan tikac vucudun salgiladigi mukuslar birikip kapatiyor rahim agzinin acilmasiyla da disari atiliyor. Agrin var mi peki
Agrim var kasiklarimda karnim tas gbi oldu dusa girdm biraz rahatladm izlemedeyim su gelirse veya sancim artarsa gidecegim

Çok zor ve çok güzrl kuzum dediğin gibi kızımda olunca iki katı zor eşim müdür yardımcısı okula gidiyor hergün çocuk oyun istiyor sitenin bahçesine inmek istiyor
Kiyamam ya dinlenme ihtimalin yok hafta atlatabilmek içind e dinlenmem şart. Samimi bir komşum olsa kızını da kendi çocuğu ile birlikte indirebilecegin.sagolsun benim kızımla yasit çocukları.olan guvenebilecegim komşularım var bazen sen gelme.diiyorlar alıp indiriyorlar yarin saat bile iyi geliyor ccuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…