Koyuluk derken canim sarimsi mi kahvemsi miKizlar sabahtan beri wcde parca parca akinti geliyo beyaz renkte en son lavaboya girdgmde yine geldi ama rengi koyuydu busefer nisan olma ihtimali varmi? Buyuktu biraz
Bnmki de vermedi bugün. Haftaya kontrol var ondan sonra vericek heralde. Muhtemelen beni de tam 38 de alcak. Ben de günü belli olsun artık istiyorum yaaKizlar doktora sezeryan tarihini kesin konusalim dedim ben kesin tarih vermiyorm tam 38 de aliyorm dedi ilk degilse dedi ani bisey olablr tarihten once almak zorunda kalabliriz dedi nstdeki hemsireyede sordm kacta aliyor diye hic belli olmuyor gelisimi guzelse 36 da bile aldigi oldu dedibenle birisi dha nst deydi sancilari vardi ama hic hissetmiyordu doktor haftaya tarih vermis sezeryan icin 36+3 mus bana niye kesin bisey demiyor acaba tarihten oncemi bekliyor biseyler suphelenmeye basladm oylw bseyde olsa soylerdi heralde
Yok canim nişan pembe yada kırmızı tonları olur. Plasentadan düsüyo cünküKizlar sabahtan beri wcde parca parca akinti geliyo beyaz renkte en son lavaboya girdgmde yine geldi ama rengi koyuydu busefer nisan olma ihtimali varmi? Buyuktu biraz
Kahvemsi cnmKoyuluk derken canim sarimsi mi kahvemsi mi
Hic bilmiyorum nasil bisi oyzden panikledmYok canim nişan pembe yada kırmızı tonları olur. Plasentadan düsüyo cünkü
Bnm öyle şimdi düzeldi cok kötü bişy kanszlık sebebi kuzm pekmez ve kan ilacı kullan iyi gelyorKızlar kalbi 140 larda atan var mı yaa çok rahatsız etmeye başladı çarpıntı dedikleri bu mu diyorum normal mi bilemedim doktoruma yazdım cevapta gelmedi
Takılıyorum kuzum anladım şaka yaptığınıSagol canm kiz saka yapiyorm kilo okdr iyi bisey degil Allah korusun bebek iri dogunca hep bir kilo problemi oluyor ilerde cok ornklerni gordum 3.5 en ideali saglikli olmasida herseyden onemli dogunca zaten kilo aliyorlar bol bol oglumda 3.5 dogmustu 3 aylik oldugunda 9 kg di oyle bir kilo almistiki yurumeye basladi tig gbi kalmistismdide ne zayif ne kilolu orta halli saglik herseyin basi gerisi bos
Benimki azıcık belliTamam hadi söylesin belli olanlar tarihe göre yazayımlisteyi kaldırıyorum. Listede olup yazmayan çok var kuzu
İlk bebek geliyor resmeennKızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.
MaşallahhKızlar Zeynepim 3kilo olmuş boyu da 49 cm maşallah gelişimi iyi dedi, nstde yine sancı yokbekliyoruz bakalım sağlıkla gelmesini
Maşallah kuzucumKızlar kontrolden çıktık. Çok şükür yolunda herşey. 3150gr 51cm olmuş minnoşumnst de önemsiz minik sancı çıktı yine 30larda. önemsemedi doktor. Yüzünü azıcık gösterdi sonunda, sudan dudaklar burun şişmiş
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahkizlar bugun kontrolüm vardi gün yogun geçti bakamadım buralara. 36+4 teydim. Dr haftaya tekrar cagırdı. Cok bekletmeyin beni dedim, 10 güne alırım dedi ben şok. Önceden 39. hafta diyodu cünkü. muhtemelen tam 38 de alacak ben de subat annesi olucam
Canim nisan rahim agzini kapayan tikac vucudun salgiladigi mukuslar birikip kapatiyor rahim agzinin acilmasiyla da disari atiliyor. Agrin var mi pekiKahvemsi cnm
Hic bilmiyorum nasil bisi oyzden panikledm
Kahvemsiyse olabilir. Takip et bakalımKahvemsi cnm
Hic bilmiyorum nasil bisi oyzden panikledm
Magnezyumu artır.. sicak su torbasi iyi gelir varsaBacağım çok ağrıyorrr
38 e verir bence sana daTakılıyorum kuzum anladım şaka yaptığınıİdeal kilosunda sağlıkla doğsun yavrun inşallah iki yavruna da maşallah
Benimki azıcık belliTam belli olsun yazacağım
İlk bebek geliyor resmeennSağlıkla gelsin müsait olunca kendini iyi hissettiğin vakit haberdar et lütfen.
MaşallahhBakalım ne zaman gelecek
Maşallah kuzucumSağlıkla gelsin inşallah
Dünyaya gelmeden son bir bakış atmış demek
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahBana da 39 demişti doktor ama bakalım pazartesi netleşir birşeyler
Insallah doğumla birlikte ağrıların gider insallah bir sen bir de ben uyuamıyoruz canim ya.Bacağım çok ağrıyorrr
Sizler dogum .icin gun alip doğurun da sıra bize gelsin.. benim de ağrılarım.oluyor.gun içinde yatmam laZım o anda bıçak.kesigi gb ama.nst de ne çıkacak bilmiyorum.Takılıyorum kuzum anladım şaka yaptığınıİdeal kilosunda sağlıkla doğsun yavrun inşallah iki yavruna da maşallah
Benimki azıcık belliTam belli olsun yazacağım
İlk bebek geliyor resmeennSağlıkla gelsin müsait olunca kendini iyi hissettiğin vakit haberdar et lütfen.
MaşallahhBakalım ne zaman gelecek
Maşallah kuzucumSağlıkla gelsin inşallah
Dünyaya gelmeden son bir bakış atmış demek
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahBana da 39 demişti doktor ama bakalım pazartesi netleşir birşeyler
Annesinin istediği gb olacak insallah 39 larda savcısıylaBenim de dün kontrolüm vardı doktor bu bebek hiç gelecek gibi değil sezaryen olacağım halde 40 haftayı doldurur bu dediinşallah bir aksilik çıkmazsa 39+ larda alacak tabi sizinkiler o zaman emeklemeye başlar ek gıdaya falan geçmiş olurlar
Doktorunla görüştün mu belki yarına randevu verir parça parça gelmesi biraz tuhaf.Kizlar sabahtan beri wcde parca parca akinti geliyo beyaz renkte en son lavaboya girdgmde yine geldi ama rengi koyuydu busefer nisan olma ihtimali varmi? Buyuktu biraz
Agrim var kasiklarimda karnim tas gbi oldu dusa girdm biraz rahatladm izlemedeyim su gelirse veya sancim artarsa gidecegimCanim nisan rahim agzini kapayan tikac vucudun salgiladigi mukuslar birikip kapatiyor rahim agzinin acilmasiyla da disari atiliyor. Agrin var mi peki
Kiyamam ya dinlenme ihtimalin yok hafta atlatabilmek içind e dinlenmem şart. Samimi bir komşum olsa kızını da kendi çocuğu ile birlikte indirebilecegin.sagolsun benim kızımla yasit çocukları.olan guvenebilecegim komşularım var bazen sen gelme.diiyorlar alıp indiriyorlar yarin saat bile iyi geliyor ccuklaraÇok zor ve çok güzrl kuzum dediğin gibi kızımda olunca iki katı zor eşim müdür yardımcısı okula gidiyor hergün çocuk oyun istiyor sitenin bahçesine inmek istiyor
Kimisinin ağrısını hissetmeden suyu gelebiliyormuş hadi bakalim.hayirlisi canim sağlıklı haberlerini bekliyoruzAgrim var kasiklarimda karnim tas gbi oldu dusa girdm biraz rahatladm izlemedeyim su gelirse veya sancim artarsa gidecegim
Saol canim bekleyip gorcez bakalm belki yalanci sancidirKimisinin ağrısını hissetmeden suyu gelebiliyormuş hadi bakalim.hayirlisi canim sağlıklı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?