Hahaha gerçekten mesajım tam ulaşmış :) Doktorumun nöbetinin son günüydü ve başka doktor nöbetine denk gelmemek için o güne kadar doğmuş olsun istiyordum :) zaten 40+5 ti yani iyi kaldı içeride :)Hay maşallah evren mesajı 90a takmış:) gerçekten olumlu düşünmek gerek haklısın, ama son haftalar baya zor geçmeye başladı :/ Allah ikiz annelerine sabır versin cidden..
Düşününce bebeğin mümkün olduğunca içerse kalması her 2 taraf için de daha hayırlı tabi:) bazen ocak - şubat annelerinin yorumlarına bakıp halime şükrediyorum :)
Sağlıksız beslenmekten bence. Ve gebelikteki gerginlik diye düşünüyorum. Yani illa sorun olması değil, kaygılı pimpirikli annelerin bebeklerinin özellikle daha gazlı olduğunu gözlemliyorum son zamanlarda.İki grupta da gazsız kolik olmayan bebek yok farkettiniz mi?Bu günümüz bebekleri neden böyle acaba.Bir tane rahat olan görmedim.
Moral bozmayın. Genelde olumsuz deneyimler daha çok paylaşılıyor. Bence onunla alakalı.İki grupta da gazsız kolik olmayan bebek yok farkettiniz mi?Bu günümüz bebekleri neden böyle acaba.Bir tane rahat olan görmedim.
Sağlıksız beslenmekten bence. Ve gebelikteki gerginlik diye düşünüyorum. Yani illa sorun olması değil, kaygılı pimpirikli annelerin bebeklerinin özellikle daha gazlı olduğunu gözlemliyorum son zamanlarda.
Benim birinci de bulantılarım çoktu, hamileliğin ilk 6 ayı kustum bu durumu aşırı stres yapıyordum vs, bebeğim inanılmaz gazlı doğdu. Bunda da aynı olacak büyük ihtimalle. 6 ay kustum ama en azından ilki kadar stres yapmadım. Bakalım ne çıkacak
Moral bozmayın. Genelde olumsuz deneyimler daha çok paylaşılıyor. Bence onunla alakalı.
en iyisini yapıyorsunuz, aslında bu dönemde hamile kadına kimsenin dertlerini dökmemesi lazım.gereksiz negatif enerji yükleniyor..burda bile bazen yazılan negatif yorumlar yada anılar olumsuz etkileyebiliyor..ama maşallah annelerin çoğu bilinçliHahaha gerçekten mesajım tam ulaşmış :) Doktorumun nöbetinin son günüydü ve başka doktor nöbetine denk gelmemek için o güne kadar doğmuş olsun istiyordum :) zaten 40+5 ti yani iyi kaldı içeride :)
Benim ikinci olmasına ve iyi tecrübelerime rağmen olumsuz hiçbir şeye bakmıyorum. Ne kadar az stres o kadar rahat bir gebelik ve doğum.
Bugün komşum kahveye geldi. Biraz sıkıntılarını anlattı, üzüldüm ben de ve gerçekten kramplar girmeye başladı. Biz yaşamasak bile anne olarak aşırı empatik olduğumuz için en ufak hikaye bile etkiliyor gerçekten.
evet biraz da nazar değmesin diye kimse çocuğum cuk cuk emiyor, misler gibi uyuyor, gaz mı o da ne gibi olumlu tarafları paylaşmıyorMoral bozmayın. Genelde olumsuz deneyimler daha çok paylaşılıyor. Bence onunla alakalı.
Insallah canim. Acikcasi bende doğum rahat olsun diye iri olmasını istemedim doğunca iyice besler buyuturum ben bebisimiMasallah ideal kilo doğacak cok iri olup normal.dogum daha da zorlu geçebilir. Hayirli zamanda insallah kavusalim
Hayırlısı olsun canım, sağ salim kucağına al inşallahKızlar benim regl ağrısı gibi dediğim artık bebeğin zorlamasıymış. 3 dk da bir kasılma başladı doktorun kapısında iyice aşağı inmiş eski dikişleri patlayabilir dedi. yarın saat 3 te doğuma alacak. Fazla ayakta kalma suyun gelmesin dedi. Çok şaşkın ve heyecanlıyım.
Maşallah canım çok iyiKızlar Zeynepim 3kilo olmuş boyu da 49 cm maşallah gelişimi iyi dedi, nstde yine sancı yokbekliyoruz bakalım sağlıkla gelmesini
EvetBence çamaşırlardan çok sen yıprandın
Sabaha kadar koslalı çamaşırsulu suda beklettim, makineye atıp makinede de deterjanlı bir şekilde durdurup saatlerce öyle beklettim bazılarındsn lekeler gitti ama bazıları aynı kaldı.Canım çiteleyip sabunlu haliyle 1-2 saat bırakıyordum ben. Çitelemekle zaten hemen çıkmıyordu sabunlu halde bekleyince leke çıkmış oluyordu
Aynen tam denk geldiBende tam göndere bastım sen yazmışsın kuzum
Sağol canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahKızlar kontrolden çıktık. Çok şükür yolunda herşey. 3150gr 51cm olmuş minnoşumnst de önemsiz minik sancı çıktı yine 30larda. önemsemedi doktor. Yüzünü azıcık gösterdi sonunda, sudan dudaklar burun şişmiş
Hayırlısı olsun canım, sağ salim kucağına al inşallahgrubumuzun ilk bebeği olacak kısmetse
Maşallah canım çok iyiminnoşlar sağlıkla gelsinler artık zamanları geldiğinde
içine giydirirsin kuzum çift kat olarak. evde kullanırsın kendini yıpratma artıkSabaha kadar koslalı çamaşırsulu suda beklettim, makineye atıp makinede de deterjanlı bir şekilde durdurup saatlerce öyle beklettim bazılarındsn lekeler gitti ama bazıları aynı kaldı.
Dudakta tombik, ödem olduğunu düşünüyorum, umarım öyledirAynen tam denk geldimasallah minnoş kocaman olmuş bizimkilerin burnu umarim dedigin gibi ödemdir sudan sismistir sezaryen için tam gün vermiş miydi?
Ben bel fıtığı ameliyatı geçirdim ve cikolata kisti var bağırsaklardaki yapisiklik sebebiyle sezeryan önerildiEnfeksiyon çıkmadi.bende sadece kanala girdi çok aşağıda çocuk neden sezeryan dedikibaşka.doktoe görüşüde al istersen
Masallah canım bende yarın gidicemKızlar Zeynepim 3kilo olmuş boyu da 49 cm maşallah gelişimi iyi dedi, nstde yine sancı yokbekliyoruz bakalım sağlıkla gelmesini
Gozunaydin canımBende tam göndere bastım sen yazmışsın kuzum
Ay hadi bakalım heyecanlı zamanlara geldik artik sağlıkla kavuşalım inşallah ❤❤Dudakta tombik, ödem olduğunu düşünüyorum, umarım öyledirbüyüyor kuzular bugün 12 mart dedi ama ben o kadar ümitli değilim, çünkü kanalı bulmuş bu kız dedi. Kafası iyice aşağılarda artık
Amin canımSağol canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahseninki de baya iyi gelişmiş maşallah boylu poslu olacak sanırım
Aynen iki grupta da herkesin sıkıntısı ya sarılık ya gaz. İlkinde çok çektim kolikten lohusalığımda iyi geçmemişti zaten. İnşallah bunda öyle olmaz kendime pozitif olumlama yapıyorum hepİki grupta da gazsız kolik olmayan bebek yok farkettiniz mi?Bu günümüz bebekleri neden böyle acaba.Bir tane rahat olan görmedim.
Sağol canım sen de güzel haberlerle gel Ebru hanıma gideceksin di miMasallah canım bende yarın gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?