2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ama hic sancim yok suyumda gelmedi suan hastaneye gtmek anlamsz
Canım hayırlısıyla al kucagına inşallah nişan geldiyse güzelce duş falan al. Açılmanı sağlar o da. Ay ne güzel doğumlar gelmeye başladı.
Amin canim dusumu aldim hazir cantamda bekleyip gorucez:)
Eezoooo canım evde bekleyecek misin yoksa doktora gidecek misin? Herşey kolay ve güzel geçer inşallah
Evdeyim suan cnm bir degisiklik olirsa gidicem

Eğer başka çocuk yoksa bir doktora görün derim nolur nolmaz her ihtimale karşı

Normal doğumu beklemekte ayrı bir heyecan hayırlısıyla gelsin inşallah bende heyecandan 2 saat uyuyabildim. Biraz zaman geçsin yıkanıcam hazırlanıcam 1 gibi gidicez hastaneye
Saat 3 e kdr aç mı duracaksın peki?

Yurt dışında nasıl ilerliyor bilmiyorum ama doktora sorsa mıydın acaba
Beni en basa yazabilirsin bugün 3 te doğum erkek 12.02.2021
Çok heyecanlı

Normal doğumu beklemekte ayrı bir heyecan hayırlısıyla gelsin inşallah bende heyecandan 2 saat uyuyabildim. Biraz zaman geçsin yıkanıcam hazırlanıcam 1 gibi gidicez hastaneye
Canim Allah guzel dogumlar versin ilk bebis geliyor sonunda kizlarrrr. Dogumdan sonra bize yaz cnm

Canim Allah guzel dogumlar versin ilk bebis geliyor sonunda kizlarrrr. Dogumdan sonra bize yaz cnm
Canım merhaba tecrübeme dayanarak nacizane tavsiyem lütfen suyun gelmeden iyice agrin olmadan doktora gitme evde güzelce çek sancısı... inşallah kolay doğumlar dilerim sağ sağlık al yavrunu kucagina

Canım normal yapmadım ama sıcak suyu kovaya koyup oturabilir sin ustune duşta uzun kalmak squat ve hurma adaçayı doğumu çok tetikliyor umarım bir avazda kurtulursun ALLAHin geldi sonunda bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…