Canım şöyle bir şeyde var bazıları sancıyı hiç hissetmiyormuş. Yani açıklık çok oluyormuş ama sancı çok az oluyormuş o ihtimali de unutma. Ama dediğin gibi nişan gelip 1 hafta sonra doğuran da var hemen doğuran da
Normal doğumu beklemekte ayrı bir heyecan hayırlısıyla gelsin inşallah bende heyecandan 2 saat uyuyabildim. Biraz zaman geçsin yıkanıcam hazırlanıcam 1 gibi gidicez hastaneye
Normal doğumu beklemekte ayrı bir heyecan hayırlısıyla gelsin inşallah bende heyecandan 2 saat uyuyabildim. Biraz zaman geçsin yıkanıcam hazırlanıcam 1 gibi gidicez hastaneye
Topiginizin ilk dogumlari geliyor
Sağlıcakla gelsin kuzucuklar vee insallah hepinizin cok kolay dogumlari olur insallah
Bir avazda kurtarsin rabbim hepinizi
Canım merhaba tecrübeme dayanarak nacizane tavsiyem lütfen suyun gelmeden iyice agrin olmadan doktora gitme evde güzelce çek sancısı... inşallah kolay doğumlar dilerim sağ sağlık al yavrunu kucagina
Canım normal yapmadım ama sıcak suyu kovaya koyup oturabilir sin ustune duşta uzun kalmak squat ve hurma adaçayı doğumu çok tetikliyor umarım bir avazda kurtulursun ALLAHin geldi sonunda bebişlerimiz