2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bekliyoruz bakalım kuzum hayırlı zamanda gelsin inşallah

Allah kolaylaştırsın canım...

Çok heycanlı hadi gözün aydın seninde

Canım sağlıkla gelsin güzel bir doğum nasip etsin rabbim, maşallah kilosu boyu gayet iyi

Bnmki de vermedi bugün. Haftaya kontrol var ondan sonra vericek heralde. Muhtemelen beni de tam 38 de alcak. Ben de günü belli olsun artık istiyorum yaa
Belkide, dun haftaya gel dedi carsamba randevum sonrada sezeryan icin mi cagirir artik blmiyorum

Kahvemsi cnm

Ay dogum basliyor cok heycanli sancini evde bekle hastaneye gidp panik olma hayirlisiyla al kucagina insallah

Eezoooo canımm sağ salim kavuş inşallah bebeğine
açık renk çamaşır giymenin vakti gelmiş kızlar. Anlayabilmek için nişan vs. Daha çantam hazır değil. Yarın hazırlamalıyım artık

36 haftadasin bence hemen hazirla bende sirf bu yuzden gunluk orkidlere gectim sezeryanim ama nolr nolmaz

Gece seni telaslandirmadan yazmak istedim de canim belliydi ki senin minnos hazirlik yapiyo masallah hafta kilo iyi annesi acaba doktoruna danissan mi yine de saglikla gelsin kuzucuk

Kızlar eve geldim.Nst sancım çıkmadı herşey yolundaymış şükür.33+4 üm şu anda.36.haftada bakacak çocuk hala ters ise çatı muayenesi yapmadan sezeryana karar verecek.Sezeryanı da 22 mart dedi.Ama çocuk öncesinde kendiliğinden gelirsede hemen alırız dedi.Yalnız biraz dombili olacak dedi minimum 4 kg doğar dedi .Son bir haftada 500 gr almış şu anda 2400 gr.Kaderi anası gibi tombalak olmak demek ki yavrumun.Ben 5 kg doğdum annem zorlanmış diye korkuyodum 3.5 kg iyidir yeter diyodum ama kaçış yok galiba

MaśALLAH canım hayırlısıyla al kucağına kilosunada maşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…