2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 37+0 bugün . Sabah kontrolüm vardı ,doktor çatı muayenesi yapacağını söylemişti geçen hafta . Sabah giriş yaptım kapıda beklerken yardımcısı geldi .doktor ameliyatta ,önce nst ye çıkacaksınız sonra çatı muayenesine geçin dedi . Bende çatı muayenesinden korktuğumu , doktorumun yapmasını istediğimi söyledim . Genellikle ebelerin yaptığını korkacak bişey olmadığını söyledi . Sonra nst ye çıktım . Çok az sancım çıktı . Nst den sonra belki doktor gelmiştir diye baktım odasındaydı . Çatı muayenesini yaptırıp yaptırmadığımı sordu . Bende sizin yapmanızı istiyorum dedim .sen normal doğum istemiyor musun dedi . Bende buna kendi kendime karar verecek psikoloji içinde olmadığımı söyledim .siz ne derseniz öyle olacak dedim . O zaman 38. Haftada tekrar gel , bebeğin kilosuna bakalım zaten önden gidiyor ,iyice artarsa çatı muayenesi yapmaya da gerek yok dedi . Yani bugün ne ultrasonla baktı ne de çatı muayenesini yaptı . Haftaya cuma tekrar gideceğim . Allahım hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Hakkınızda hayırlısı hangisiyse o olsun canım

Acaba bu sertleşmenin olması iyi bişey mi. Yani doğum için hazırlık gibi mi. Eğer öyleyse dayana dayana 1 saat yürümen güzel. Bende azcık yürüsem sertleşiyor. Bilsem de ona göre devam etsem
Doktorun yaptığı şey doğru mu yanlış mı ben anlayamadım.

Doktorun tutumunu pek anlamadım açıkcası canım insan bir bakar yani o kadar gitmişsin

Ben konuya yeni hakim oldum asli nda mart annesiydim ama kimyasaldi neyse nisan annesi oluverdim.. başta oxapar yok işte kilo resim olayalri girince Allah var bu grubuda uğramaz oldum okudum çıktım vs neyse

Ben bugün 30+4 im altimda bir uyuşma gibi ağrı bir tuhaf bisiler oluyo4 bu normal mi

Normal istiyorsan haftab uygunsa toplamda yürümen gerekiyor bundan sonra böyle olur ama çok a zamanımız kaldı inśALLAH

İlk paragrafta ne demek istediğini anlamadım canım.
Vajinada uyuşukluğu diyorsan evet bende de oluyordu ama saatler sürmüyordu. 1-2 dk falan

Acaba bu sertleşmenin olması iyi bişey mi. Yani doğum için hazırlık gibi mi. Eğer öyleyse dayana dayana 1 saat yürümen güzel. Bende azcık yürüsem sertleşiyor. Bilsem de ona göre devam etsem
Yarın gittiğimde sorucam doktora bakalım ne dicek, benim karnımda sürekli sertleşme oluyor 1 haftadır
Normal istiyorsan haftab uygunsa toplamda yürümen gerekiyor bundan sonra böyle olur ama çok a zamanımız kaldı inśALLAH
Zorlayarak yürüyorum ama çok ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil baya çok yemek yemişim de karnım çok şişmiş gibi bi ağrı

Evet görmek isterdim bende.Eliyle ağzını kapatmıştı yüzünü de tam göstermedi bu sefer
Oyy Ben de 2 kontrolüdür hiç yüzünü göremedim en son ayağı ve eli vardı bir öncekinde de eli vardı çekmedi hiç Birdahakine görürüz artık böyle diye diye doğuracağız
Biz severiz de kocalara korkudan inme iner
Kesinlikle bence de öyle olur
Benimde kontrol vardı
33 haftalık 2300 gram 48 cm dedi uzun bacaklı olacak dedi
Cok rahatına düşkün uyuyordu poz vermedi
Maşallahh
Kizlar subat annelerine bakiomusunuz malum kisi orayi istila etmis subat annelerinde dogum kalmadi sanirim cogu kisi dogurdu
Ben uzun zamandır takip ediyorum doğumlar başladığı için merak ediyorum kim nasıl doğurdu soruna cevap veriyorum evet gördüm ve tatsız anılar canlandı gözümde
Kızlar benim de kontrol günümdü doktor hareketi az dedi iki kez nst ye soktu çok şükür bir sorun yokmuş 2400 gr 48 cm olmuş tam bir ay sonraya gün verdi doğum için 12 Mart sero beni de ekle kuzum
Sorun olmamasına sevindim canım maşallah bebişe ❤ Sağlıkla vaktinde gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…