Ben bunu içemiyorum hıc aynı zamanda öksürük için birebir küçükken ben hasta olmustum hıc bi şekilde oksuruk krizleri gecmiyodu doktor vermişti bu tarifi hemen gecirmisti ama çok mide bulandirici kaç kere kustum bunu içince
Üşütme değil canım acı var ya tarifte edemiyorum ki sanki ilk sezeryan oldugumda olan acı gibi
Olur o zaman canım kırılmaz inşallah hastanede onu ayrı bi çantaya koy bence sen odaya çıkınca annen yada eşin getirsin ben öyle ayrı bi çanta yaptım mesela içinde krem yedek bezler makyaj malzemelerim felan var bide kuru incir kayısı felan koycam
Kız daha 14 gün varmış yine de sen bilirsin tabi. Bence komposto yapmak için çok erken. Neticede sezaryen de hemen içmeye yemeye başlanmıyor. 1 gün önceden bile yapsan yeter. Ama dediğim gibi sen bilirsin. Sonra hoşafım nerdeeeee deme
Kız daha 14 gün varmış yine de sen bilirsin tabi. Bence komposto yapmak için çok erken. Neticede sezaryen de hemen içmeye yemeye başlanmıyor. 1 gün önceden bile yapsan yeter. Ama dediğim gibi sen bilirsin. Sonra hoşafım nerdeeeee deme
Kizlar bende anca yazaniliyorum bu sabah dogum gerceklesti sanci cok ams acilma yavasti bebegimi saglikla kucagima aldim. 3 kiloydu ama 2700 dogdu. Gecmise donup okuycam zaman bulursam darisi herkesin basina @Atart canim gozun aydin seninde Allah anali babali buyutsun