2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de canım doğum yaptı dediğin gibi yoksa yazardı inşallah üçü de iyidir. Tarif şu canım :1 çay bardağı pekmeze yarım çay bardağı su koyuyorsun. İçine 1 çay kaşığı çok dolu olmamak kaydıyla karabiber koyuyorsun ocağa koyuyorsun bunları içine bir tatlı kaşığı tereyağ koyup eriyene kadar karıştırıyorsun ve ocaktan alıyorsun. Pekmek kaynamayacak kuzum ılık olacak

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

neden böyle oldum bilmiyorum Steril edilecekler kaldı, birde abur cubur koyacağım bende bugün onları yaparım.
Bnm de steril edilecekler kaldı makinam yok. Camları kaynatsam bşy olur mu ki cnm bilgin var mı
Kizlar bende komposto yapayim diyorm kuru kayisi ile smdiden yapsam koysam m cantaya
Komposto süt mü yapıo. Ben yazın vişne ve şeftali yapmıştım onlar da işe yarar mı cnm
Kızlar ilki sezeryanla doğum yapanlar özellikle 2 3 gündür karnımın ici çok aciyo sizliyo sabah özellikle çok acıdı böyle olan var mı aranızda 5 sene oldu böyle sızlamasi normal mi
Canım cok bilmiom ama üşütünce falan da ağrı yapar mı acaba sadece tahmin tabi bilmiom.

Yani hepsini ocağa aldıktan sonra fokur fokur kaynatmadan ılık olunca alicaz

Ya keşke yazsa insan Cidden merak ediyor

Valla sut yaparmi blmiyorm ama sezeryan olcam icin kayisi turu seyler yemem lazim kuru yicegime komposto yapayim diye dusundum

Kuru incir, kuru kayısı, kuru dut, karanfil, rezene,hurma hepsini kaynat demle

6-7 dk demlense yetermis , karanfil çok koymamak lazım yoksa acı olur tadı

Fazla yapıp sürahiye koyarak gidip gelip de dolaptan içebiliriz

Ben bunu içemiyorum hıc aynı zamanda öksürük için birebir küçükken ben hasta olmustum hıc bi şekilde oksuruk krizleri gecmiyodu doktor vermişti bu tarifi hemen gecirmisti ama çok mide bulandirici kaç kere kustum bunu içince
Üşütme değil canım acı var ya tarifte edemiyorum ki sanki ilk sezeryan oldugumda olan acı gibi
Vakumlucam canim kavonozu
Olur o zaman canım kırılmaz inşallah hastanede onu ayrı bi çantaya koy bence sen odaya çıkınca annen yada eşin getirsin ben öyle ayrı bi çanta yaptım mesela içinde krem yedek bezler makyaj malzemelerim felan var bide kuru incir kayısı felan koycam

Süt olsun diye kuzu mecbur içtim valla tadı çok sevilesi değil ama şifası çok

Atom gibi bişey bu

Canım hoşgelmiş kızın ❤ allah analı babalı büyütsün mesajının birinde kucağımda şuan yazmışsın ya, hayal ettim, çok güzel bir duygu olmalı Sırayla bizde yaşayalım inşallah

Evet canım hap olarak yazdı bu sefer acayip kuruluk var ağzımda

canım ben sterilizatör aldım. 2. el tutumluanne uygulamasından. Camlar kaynatılıyor burda arkadaşlar yapmıştı yardımcı olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…