2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bursa doruk tıp merkezi

Birer birer masadan eksiliyor dostlar
Doğuran zaten topiğe vakit bulamıyor baya sessizleşecek buralar

Kızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
Kombine anestezi yapıldı, hem spinal hem epidural. Sorununuz yoksa hiç korkmayın o anı yasamak çok güzel.
Ağrılarım evet var, ama her şeye değer. 6 gibi yürütecekler yatıyorum hala, aşı için kızımı götürdüler o arada size yazayım dedim.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasi etsin sizede

Aman allahım beni de tahmin ettiler bende sanki doktor tarih vermeden kendi gelcek gibi hissediyorum ama bakalım
Öylesine atıyorum bak tarih tutarsa tutar
Sezeryan mıydı seninki 5 mart diyorum hakkimi bu yonde kullaniyorum hıc kimseninki tutmuyomus hahaa

Yaaaa gerçekten mi grup mart anaları olmaktan çıktı gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ikinizin de iyi olmasına çok sevindim

Benim karnım burnumda ama yinede kuaföre gitmiyorum bunun için kendim evde alabiliyorum, aynaya bakarak yapıyoruz birşeyler

Gözün aydın hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah canım ❤ Miniğinde dünyaya alışmaya çalışıyor öğrenir emer annesi Maşallah size.

Ayyy doktora gitmeye korkar oldum gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Canım maşAllah ikinize de sağlıkla büyüsün bebiş. Darısı bizlerin başına

Ben yapamıyorum vallaha bugün yataktan zor kalktım ben
Bende altları çok göremiyorum jileti gezdiriyorum öyle napiyim ama alıyorum yinede benim aldırma amacım doğumdan sonra da biraz rahat etmek sezeryan dikisiyle bide orayla ugrasmayim

Hem de 6. aydan beri
wiha02
Bende hiç öyle ağrılar olmuyor. Arkadaşım da soruyor var mı ağrın diye yok diyorum. Herhalde normal doğuramıcam bu gidişle Ya da ben çok yoğurt süt tüketiyorum Ondan olabilir mi Günde 3 bardak süt, 3 kase yoğurt yiyorum içim yanıyor iyi geliyor

Hayırlı olsun canım bebeğin Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…