Bursa doruk tıp merkeziCanım sen medarda mı doğum yapmıştınbence de kapı süsü ve yastık olmasa da olur benim için mühim olan fotoğraf çekimşydi sezaryen hakkındaki olumlu yorumlarınız su serpiyor resmennn içimee inşallahh kolay olur yaa
oh oh ne güzel yorumlar bunlarr inşallah sandığımızdan kolay geçer
Hangi hastaneydi canım senin
Amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsuhuletle ferahlıkla inşallah
Hayırla kucağına al yavrunu canımgüzel haberlerini bekliypruz
Ayy evet ya ben de napcam diye düşünüyorum ama kuaföre gidecek cesaretim de yoken kötü eşimden yardım istiycem sanırım
Ayy beni de tahmin etttvalla tutuyomuş hepimizinki bi de. Önümüzdeki haftaya sen de doğurursun kız senin kadar gün belirterek tahmin edemiycem hiç iyi değilimdir
Maşallahhhhsağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu canım. Rabbim ömrünü uzun aklını çok rızkını bol eylesin darısı bize
Marta kimse kalmayacak heralde Bi ben
e yine Bi ben tek mi kalcam yaaaherkes bebelerinin gazını uykusunu konuşurken bende bebek hala gelmedi die atlarım topiğe artık
Bana da gün ver canımAhahah usenmedin ona mı baktindur doğum tarihine bakiyim senin kide haftaya çarşamba diyomusum oluyomus bide
Marta kimse kalmayacak heralde Bi ben
e yine Bi ben tek mi kalcam yaaaherkes bebelerinin gazını uykusunu konuşurken bende bebek hala gelmedi die atlarım topiğe artık
Aman allahım beni de tahmin ettiler bende sanki doktor tarih vermeden kendi gelcek gibi hissediyorum ama bakalımCanım sen medarda mı doğum yapmıştınbence de kapı süsü ve yastık olmasa da olur benim için mühim olan fotoğraf çekimşydi sezaryen hakkındaki olumlu yorumlarınız su serpiyor resmennn içimee inşallahh kolay olur yaa
oh oh ne güzel yorumlar bunlarr inşallah sandığımızdan kolay geçer
Hangi hastaneydi canım senin
Amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsuhuletle ferahlıkla inşallah
Hayırla kucağına al yavrunu canımgüzel haberlerini bekliypruz
Ayy evet ya ben de napcam diye düşünüyorum ama kuaföre gidecek cesaretim de yoken kötü eşimden yardım istiycem sanırım
Ayy beni de tahmin etttvalla tutuyomuş hepimizinki bi de. Önümüzdeki haftaya sen de doğurursun kız senin kadar gün belirterek tahmin edemiycem hiç iyi değilimdir
Maşallahhhhsağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu canım. Rabbim ömrünü uzun aklını çok rızkını bol eylesin darısı bize
Yaaaa gerçekten mi grup mart anaları olmaktan çıktıBen de dün doğum yaptım arkadaşlar. Kızım yanımdaDün kontrole gidince bebek kanala girmişti suyu da biraz gelmeye başlamıştı, doktor yatış verdi sonra zaten sancılar da artmaya başladı, 8 gibi sancılar çok sıklaşmıştı akşam 9.30 da doğdu minişim çok şükür ikimiz de iyiyiz, herkese hayırlı doğumlar dilerim
Benim karnım burnumda ama yinede kuaföre gitmiyorum bunun içinAhahahah bakalım doktora gidince ne diyecek bende tırsıyorum ne yalan söyleyim baksana belli olmuyo bu işlerdün de kuaföre gittim ilk defa özel bölgeyi aldırdım göbekten göremeyince utanmayı falan evde bıraktım doğum falan der ne me lazım dedim
Gözün aydın hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah canımKızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
Kombine anestezi yapıldı, hem spinal hem epidural. Sorununuz yoksa hiç korkmayın o anı yasamak çok güzel.
Ağrılarım evet var, ama her şeye değer. 6 gibi yürütecekler yatıyorum hala, aşı için kızımı götürdüler o arada size yazayım dedim.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasi etsin sizede
Ahahaha sekreterlikten ödemeyi yapın önceBana da gün ver canım
Bende gitcem kuafore kendim alabiliyorum ama jiletle ağdayı asla yapamam hamile olmasamda yapamam yaniBenim karnım burnumda ama yinede kuaföre gitmiyorum bunun içinkendim evde alabiliyorum, aynaya bakarak yapıyoruz birşeyler
AyyyBen de dün doğum yaptım arkadaşlar. Kızım yanımdaDün kontrole gidince bebek kanala girmişti suyu da biraz gelmeye başlamıştı, doktor yatış verdi sonra zaten sancılar da artmaya başladı, 8 gibi sancılar çok sıklaşmıştı akşam 9.30 da doğdu minişim çok şükür ikimiz de iyiyiz, herkese hayırlı doğumlar dilerim
Hem de 6. aydan beriÇatı ağrısı çeken var mı pişik olmuş gibi yürüyorum
Canım maşAllah ikinize de sağlıkla büyüsün bebiş. Darısı bizlerin başınaKızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
Kombine anestezi yapıldı, hem spinal hem epidural. Sorununuz yoksa hiç korkmayın o anı yasamak çok güzel.
Ağrılarım evet var, ama her şeye değer. 6 gibi yürütecekler yatıyorum hala, aşı için kızımı götürdüler o arada size yazayım dedim.
Ben yapamıyorum vallaha bugün yataktan zor kalktım benBende gitcem kuafore kendim alabiliyorum ama jiletle ağdayı asla yapamam hamile olmasamda yapamam yani
Bende altları çok göremiyorum jileti gezdiriyorum öyle napiyim ama alıyorum yinede benim aldırma amacım doğumdan sonra da biraz rahat etmek sezeryan dikisiyle bide orayla ugrasmayimBen yapamıyorum vallaha bugün yataktan zor kalktım ben
Hem de 6. aydan beri
Vallaha utanıyodum ama yapacak bir şey yokBende altları çok göremiyorum jileti gezdiriyorum öyle napiyim ama alıyorum yinede benim aldırma amacım doğumdan sonra da biraz rahat etmek sezeryan dikisiyle bide orayla ugrasmayim
Hayırlı olsun canım bebeğin Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba öğlen 12 de kızım doğdu, 12 buçuk gibi bnmde isim bitti 1 saat filan bakım odasında bekledim sonra odaya çıktım, sonra kızım geldi ama yanlış anlaşılma olmuş biz bebeği bekliyoruz soruyoruz filan ne zaman gelicek birazdan gelir diyorlar. Sonra geldi kızım niye haber vermediniz dedi bebek hemsiresi, boşuna bekledik yani. Çok şükür hemen sütüm geldi emzirme için uğraşıyoruz, biraz tembel kızım uyuyor, emmekte zorlanıyor. Kan şekerine bakıldı sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?