2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rahatladım biraz ya çok sağol
Marta kimse kalmayacak heralde Bi ben
e yine Bi ben tek mi kalcam yaaaherkes bebelerinin gazını uykusunu konuşurken bende bebek hala gelmedi die atlarım topiğe artık
Ben varım kuşum nasipse 12 martta

Masallah gozun aydın canım

Rahatladım biraz ya çok sağol

Ben varım kuşum nasipse 12 martta
Canım senin tansiyon ne alemde. Dahileye gittin mi. Stres yapma sen stres yaptıkça da çıkar. Sakin olmaya çalış. Bnm martın sonu görünüyor ya normal doğum olursa bide bnm oğlan gelmezse nisanı buluruz artık ondan dedim Bi ben kalcam heralde die

Canım sen medarda mı doğum yapmıştın bence de kapı süsü ve yastık olmasa da olur benim için mühim olan fotoğraf çekimşydi sezaryen hakkındaki olumlu yorumlarınız su serpiyor resmennn içimee inşallahh kolay olur yaa
oh oh ne güzel yorumlar bunlarr inşallah sandığımızdan kolay geçer
Hangi hastaneydi canım senin
Kızlarr günaydın . Doktorum sezeryan doğumu uygun gördü. 25 şubata gün verdi nasipse . Spinal anestezi uygulanıyormuş genel olarak .Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Amin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin suhuletle ferahlıkla inşallah
Mesaj ve alıntılara bakamadım.
muayene diye geldik sezaryene karar verdik suyu bitmiş yavrumun bekliyorum kızlar kan falan alındı dua edin
Hayırla kucağına al yavrunu canım güzel haberlerini bekliypruz
Ayy evet ya ben de napcam diye düşünüyorum ama kuaföre gidecek cesaretim de yok en kötü eşimden yardım istiycem sanırım
Hahaha kız çıkarsa bana sormayın ha öyle bi tahminde bulundum benide biriniz tahmin edin doktor tarih vermeden doğar mi
Ayy beni de tahmin ettt valla tutuyomuş hepimizinki bi de. Önümüzdeki haftaya sen de doğurursun kız senin kadar gün belirterek tahmin edemiycem hiç iyi değilimdir
Maşallahhhh sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu canım. Rabbim ömrünü uzun aklını çok rızkını bol eylesin darısı bize

Kızlar epidural normal doğum düşünüyordum artık sonlara yaklaştıkça bir korku başladı o güven gitti korkmaya başladım hala karar veremiyorum son anda vazgeçebiliyormuyuz sezeryana alın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…