- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ya ben transfer olurken doktor biraz gecikmişti düşün çataldasın çırçıplak ameliyathaneler zaten soğuk malum. Alttan alttan yemiştim bir güzel soğuğu. Odaya dönünce klimayı kapatmıştık oda da soğuk diye doktor vizit yaparken geldi aa burası ısınmış yanarsınız sıcaktan diye klimayı geri açmıştı bitmedi soğukla sınavımZaten üşüyosun ameliyathaneden çıkarken ben üşüyorum demistim dolabin içinden battaniye cikarip örttüler sıcaciktı
Sağ ol kuzum hepimizin rabbim yardımcısı olsun sağlıcakla kavuşalım inşallahBen de bugün internete baktım bulamadım hiç erken başlamakla alakalı bi yazı. İşe yararmıki kızlar başlayayım ben de rezene içmeye şurda pek bişey kalmadı doğumaa
Az kaldı yaa çok az
Benim durum ortaya karışık şuan bakalım bekleyip göreceğiz yüksek ihtimal sezaryen olacak
Ayy ağırlaşmazmısın yaa biz bi tanede böyleysek Allah yardımcın olsunn canım
Çok heyecanlııı yaa gün verir muhtemelen sana da. Bana 1 martta gel dedi ama o günmü alır yoksa yarın gel filan mı der hiç bilmiyorum sormadım da heyecandan
Adaçayı çok riskli bence kızlarben adetim gecikince içiyordum hemen geliyordu. Rahim kaslarını gevşetici etkisi var baris bi şekilde dikkatli olunn
Inşallah yine çok çabuk ayaklanır iyilesirim tek istegimAynen canım normalmiş ilk defa olunca insan şok oluyor
Ameliyat önlüğüyle ilgili hiç tecrübem yok kızAy üşürüm ben orda giyineydimanladım kuzucum o zaman odada giyineceğim.
Hadi yahiç sevmiyorum şu ameliyat önlükleri ile takılmayı sonrası çok dert degil de işlem öncesi k*çı başı açılıyor insanın
Bol bol yürürsek çabuk iyileşiriz inşallah canımInşallah yine çok çabuk ayaklanır iyilesirim tek istegim
Bende üşümem yaz kış evde tişört yatarken sortYa ben transfer olurken doktor biraz gecikmişti düşün çataldasın çırçıplak ameliyathaneler zaten soğuk malum. Alttan alttan yemiştim bir güzel soğuğu. Odaya dönünce klimayı kapatmıştık oda da soğuk diye doktor vizit yaparken geldi aa burası ısınmış yanarsınız sıcaktan diye klimayı geri açmıştı bitmedi soğukla sınavımBen çok üşüyen bir tipim normalde de. Sadece ilk defa bu kış üşümedim yazlıkları üzerimden atamadım. Regl olmayınca ateş basıyor sanırım
Canım hiçbir iç çamaşırı üstünde olmuyor odada çıkırıyorsun ameliyat önlüğü veriyorlar giyiyorsun arkadan cırtlı oluyor sedye ile gitmiştim ben tabi salya sümük duygusal olarakAmeliyat önlüğüyle ilgili hiç tecrübem yok kızameliyathaneye nasıl gidicez üstümüze bişey almak gerekecekmi. Yoksa sedyeyle filanmı gidilir ayy
Yürümeden önce odada değiştirmeyecekler mi acaba arkadan dekolteli mi yürüyeceğiz
Kızlar ameliyathaneye %99 sedye ile gideriz ben 3 kere o ortama girdim hiç yürümedimAmeliyat önlüğüyle ilgili hiç tecrübem yok kızameliyathaneye nasıl gidicez üstümüze bişey almak gerekecekmi. Yoksa sedyeyle filanmı gidilir ayy
Yurumenin cok etkisi var kesinlikle yurutmeye başladıkları anda sürekli yürüdum tuvalete de çıktım hemen gazda çıktı çok rahattı bakalım şimdi nasıl olcakBol bol yürürsek çabuk iyileşiriz inşallah canım
Hahahha bizde birşey anlamadık. Ben 2020 mart ayında polip ameliyatı olmuştum 3 ay sonra hamile kaldım. Ama temmuzun ilk haftası test yaptığımda negatif çıkmıştı testler birde kan tahlilimde negatiftş temmuzun ikinci haftasında tekrsr test yaptım adet olmayınca bu seferde silik çizgi çıktı, ardından tahlil yaptırdığımda da 170lerde bir değerde çıkmıştı. Doktorum daha yeni yeni oluşmaya başlamış geç döllenme olabilir demişti. Son adet tarihi ile uyumsuzluk var adete göre 7 mart doğum ultrasona göre ise 17 24 mart arası çıkıyor yani 10 14 gün fark ver demişlerdi. O yüzden karıştı herşeyAy çok karışık inşallah 2022 ye kalmazsın kız hiç bişey anlamadım
Zaten benim stresten bacsklarım tutmaz sedyeyle götürmezlerse sürüyerek götürmek zorunda kalabilirlerKızlar ameliyathaneye %99 sedye ile gideriz ben 3 kere o ortama girdim hiç yürümedim
Ben de çok çok yürüdüm hatta hemşire tebrik ederim dedi ama onun sayesinde çok çabuk toparladımYurumenin cok etkisi var kesinlikle yurutmeye başladıkları anda sürekli yürüdum tuvalete de çıktım hemen gazda çıktı çok rahattı bakalım şimdi nasıl olcak
Yaa ben aşırı üşürüm normaldeBende üşümem yaz kış evde tişört yatarken sorthastane çantasına yelek koydum kendim için ama.kesin giymicem ardayı ocakta doğurdum hastanede kısa kolluyla gezdim
Anlatma şöyle şeyler gözümde canlanıyor deli gibi gülüyorum kocam korkuyorZaten benim stresten bacsklarım tutmaz sedyeyle götürmezlerse sürüyerek götürmek zorunda kalabilirler
Bol bol yürüyoruz o zaman yineBen de çok çok yürüdüm hatta hemşire tebrik ederim dedi ama onun sayesinde çok çabuk toparladım
Yürümeye korkarım dıye dusunuodum ama sızden duydukcaa yürücemm dedımmmBol bol yürüyoruz o zaman yineay kvde bugün dedi.gorumcem çok Aciyo diye ağlamış sürekli doğumdan çıkınca ben öyle çok fazla aci hatırlamıyorum aglamadim da korktum ama ay valla kimsenin kötü biseyini duymak istemiyorum
HahahaYaa ben aşırı üşürüm normaldeyazları mesela gündüz şort giyerim ama akşam üzerine doğru bacaklarım üşür hemen uzun giyerim kışın hayatımda ilk defa bu kış kısa kollu ile takıldım sen böyle anlatınca bi içim titremedi değil
Benim de çok ağrım olmadı canım inşallah yine aynı olurBol bol yürüyoruz o zaman yineay kvde bugün dedi.gorumcem çok Aciyo diye ağlamış sürekli doğumdan çıkınca ben öyle çok fazla aci hatırlamıyorum aglamadim da korktum ama ay valla kimsenin kötü biseyini duymak istemiyorum
Yürümezsen atamazsın o uyuşukluk hissini üstünden ne kadar çok yurursen o kadar çabuk toparlarsin bebişim emzir yatır kalk yuru zaten yürürken acı olmuyo sadece yatıp kalkarken yatağa dönerken hapşırma gülme öksürme gibi şeylerde anlık bi acı oluyo o zamanlarda karnını tutarak öksür hapsir daha az aciyoYürümeye korkarım dıye dusunuodum ama sızden duydukcaa yürücemm dedımmmkoşma koşacam koridorlar da
Canım süt de yapıyordu dimi rezene?Gaz sancisiina iyi geliyor canim bebeğe de sütten geçsin gaz olmaması icin iciyorum
Evet çok soğuk oluyormuş yaaÇok üşümüştüm ben ya tştremiştim
Ay bian öyle düşününce çok güldğm yaaYürümeden önce odada değiştirmeyecekler mi acaba arkadan dekolteli mi yürüyeceğiz
Ayy duygusal olarak nasıl oluruz acaba şimdi bile ağlayacak gibi oluyorummCanım hiçbir iç çamaşırı üstünde olmuyor odada çıkırıyorsun ameliyat önlüğü veriyorlar giyiyorsun arkadan cırtlı oluyor sedye ile gitmiştim ben tabi salya sümük duygusal olarak
Aman aman yürümek çok sakıncalı ve tehlikeli olabilir o önlükleeKızlar ameliyathaneye %99 sedye ile gideriz ben 3 kere o ortama girdim hiç yürümedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?