2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman yüksek ihtimalle odada giyineceğim demekki
Bende kollarimi hıc unutmuyorum bildiğin aşağı yukari firliyodu annem kapıdan beni öyle gördü doktor cagiriyo koşarak ama normalmis
Niye öyle oluyormuş
Zaten benim stresten bacsklarım tutmaz sedyeyle götürmezlerse sürüyerek götürmek zorunda kalabilirler
Hahaha kesinlikle katılıyorumm
Hahaha ay yok ben sıcağı sevmiyorum evde.gezerken kisin çoraplarımı arada bi çıkarır öyle giyerim daraliyorum
Bak sıcağı da sevmem ben ilkbahar ve sonbahar insanıyım tam olarak

Kendini teslim ediyorsun ya artık o andan sonra hatlar kopuyor

Anlatma diyosunda bak ne diyolar bol bol kalkıp yürümek iyi geliyomuş ben daha yeni dikilmişim kalkıp yürüyemem fenalık basar beni.Beni sedyeyle ite ite gezdirsinler koridorda
Valla kocam telefonu yutturacak bana sonunda bir de ninni söylesinler horlaya horlaya gezersin ağzın açık karizma yerlerde

Annemin boynu tutulmuştu ameliyattan çıkınca. Kadın ameliyat acısını değil boyun acısından çekti. Soğuk ortamda ters bir şekilde kaldığından oldu
Keşke o kadar soğuk olmasa bebelerimizi de götürecekler soğuk diye amannn

Annemin boynu tutulmuştu ameliyattan çıkınca. Kadın ameliyat acısını değil boyun acısından çekti. Soğuk ortamda ters bir şekilde kaldığından oldu
Ben en iyisi odamda doğurayım o kdar soğuk madem geçen bi kadın odasında doğurdu valla ama o normal doğumdu sezeryan olsa olmazdı herhalde oda da benim çocukta ters normalde doğmaz şimdi

Ben en iyisi odamda doğurayım o kdar soğuk madem geçen bi kadın odasında doğurdu valla ama o normal doğumdu sezeryan olsa olmazdı herhalde oda da benim çocukta ters normalde doğmaz şimdi
Allah bilir hangisi hayırlısıysa o şekilde olsun canım. Şimdi genel anestezi olmayacağı için rahatsızlık durumunda doktora görevlilere söylenir. Boynum ağrıdı vs diye

Hepsi geçecek bebişim. Odaya gelince sıkı sıkı ısıtırlar. Sıcak su torbası koymak lazım. O baya iş görür
Oo evet baya ısıtır o Ameliyathanede bebeği ısıtıcılı yerde bakım yapıyorlar ya ameliyat bitene kadar orada dursa beraber odaya çıksak olmuyor mu ki acaba ya

Oo evet baya ısıtır o Ameliyathanede bebeği ısıtıcılı yerde bakım yapıyorlar ya ameliyat bitene kadar orada dursa beraber odaya çıksak olmuyor mu ki acaba ya
Bilmiyorum hiçbir fikrim yok. En doğrusunu yapacaklardır. Biz çıkana kadar babası ile tanışmaya gidebilir ya. Ordada bekleyenler olacak sonuçta yalnız olmayacak

Hurmayı yemezdim canim ama.38 den sonra yenilebilir heralde . Rezene nin zararı yoktur ssanirim.doktor bana bitki caylari önerdi sadece adaçayı kekik yesilcay içmiyorum.
38 den sonra günde 1 tane demi canım
Bende havlu eklicem hem doğum öncesi hem sonrası için
Evet canım 3 saat uyudu yarım saat önce uyandı. Zabaha kadar burdayız artık
bizimki de kaç gündür gündüz uyumuyordu 2-3 gndr uyuyor sabah 6 da araba oynayalım diye kalkıyor luli

Bak çok mantıklı konuştun yürü oraya gidelimilk doğururuz
Yok yok biz bırakmayız sizi ya da bırakmayın bizi
Gaz sancisiina iyi geliyor canim bebeğe de sütten geçsin gaz olmaması icin iciyorum
Anladım canım bende süt için içmiştim ama uyku yapıyordu Bnde gaz için iyiymiş ana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…