2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Size hayatımı kurtaranı söylüyorum mutlaka sezaryan olanlar yanında götürsüm. Owli dogum sonrası cırtcırtlı korse. İlk kalkarken ve diğer kalktıklarımda hep onu taktım. İnanılmaz iyi geldi karnıma. Doktorum da kullan dedi iyi ki almısım. Karın kendini saldıgı icin tutmak gerekiyor korse o isi görüyor zaten dikise falan değmiyor

Cok sagolun yavas yavas kendime geliyorum valla dogum yaptıgıma inanıcam heralde cıkınca

Hyrlı olsunnnn Allah analı babalı. Büyütsün :) heyecanın cok normal :) her sey gönlununuzce olaın

Aynı bennnngercekten inanamıyorum

R reddress gozun aydın canım bizde seninle aynı güne denk geldikrabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin insan inanamıyorum gerçekten çok baska duygular yasıyoruz

Kızlar su gelince, nişan gelince direk hastaneye mi koşuyoruz evde beklenilecek durumlar değil demi bu ikisi
Benim doktorum su gelirse ya da kanama olursa hiç vakit kaybetmeden beni arıyorsun hastanede buluşuyoruz dedi. Sadece sancı olursa 5 dk da 1 e indiğinde hastane için yola çıkabilirsin dedi.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canım
Hosgeldin cnm. En son banlanmıştın die hatırlıom

Kızlar su gelince, nişan gelince direk hastaneye mi koşuyoruz evde beklenilecek durumlar değil demi bu ikisi
Bence evet riske atmamak gerekir bir bayanın nişan geldikten sonra hastaneye gittiğinde açıklığı 8 cmmiş. Bazen belli etmiyor böyle durumlar

Kizlar ben genel anestezi oldugumda narkoz oncesi ameliyathanede gogus altimdan dizlerime kdr baticon surmuslerdi, spinalde de okdr cok suruyolar mi
Spinalde bana sürerken huylanmıştım batikon sürüyoruz demişti karnımdan ayaklarıma kadar sürdüler valla

Dediğin gibi aniden olunca belki şokundasın yoksa 1-2 gün geçsin yer bitirirsin sen onu

Benim ilk çantaya koyduklarımdan valla. İlkimde korsem yoktu anam babam usulü eşarpla bağlamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…