2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

r
Canım benim doktorum hiç öyle bişey söylemedi ya. boy kilo olarak nasıldı senin bebiş şimdiye kadar geri kaldı mı hiç
Şimdiye kadar normaldi canım ama geçen kontrolde öyle dedi 36 dan sonra belli olur dedi beni de bi korku almadı değil cuma randevum var öne çektim çarşambaya

Kız melek şunu yazmasaydın iyiydi korkutun beni benimde 2. Sezeryan
Benim bu harekete şimdiye 10 kere dogurmam lazimdi demekki olmayınca olmuyo
Bende yattım hastaneye
Doğum için mı haber et bizede
Merhaba kızlar benm randevun rutın geçti bebikonun keyfı yerınde cok sukur :) haftaya yenı kontrol sonra zaten 1 hafta kalıo ıns
Gözün aydın jelicim ilk mete senden gelcek sanirim
Benim göbek gidecek popo kalacak artık onu da çocuğun peşinden koşarken eritirim inşallah
Hahaha eritirsin canim merak etme

Eve simdi geldim ama kendimde degilim cok cok ani oldu 3 tane 100 e vuran agri cikti ben 1 tanesini hissettim 2 sni hissetmedim doktorun yanina gttm alttan muayene etti aksam sancilanirsan mutlaka hemen gel dedi carsamba sabahh 8 de ac karnina gel once nst sonra sezeryana alalim dedi sancilarn baslamia istemedigimz bisey bu dedi allahm nasl oldm anlatamam size icimde bi telas bi korku bi sevinc degisil duygular icindeyim suan

Bende normalde de kalça yoktu, hala dümdüz. Bende olsun diye bekliyordum ama olmadı
Bende yattım hastaneye
Sancın mı oldu canım? Hayırlı haberlerle gel inşallah
Bende vardı tek taraflı canım. 36.haftada aspirini kesti. Oksapar doğumdan 1gün önceye kadar devam. Çarşamba kontrolüm var. Bakalım nasıl bebiş, merak ediyorum.
100e vursa bile hissetmedin mi canım? Çarşamba geliyor yani bebiş gelişimini tamamladı zaten şükür, sağlıkla kucağına al canım

Hadi.gozun aydın sağlıkla kavusun

Hadı gozun aydınnn :) bı subat anası daha
Ahah aynen subat anasi olucam bu gidisle mart annelerin hepsi subat sonuna kdr dogurucak
Amin insallah, sadece 1 tanesni hissettim diger 2 taneyi hic hissetmedim

Hadi.gozun aydın sağlıkla kavusun
Sagol canim insallahh

Hakkında hayırlısı olsun canım
Bizleri habersiz bırakma

Suyumuz selimiz iyi nts de normal herşey yolunda bundan sonrası paşamın keyfinin gelmesi normal doğum olmaması için için hiçbir engel yok şuanlık bizden böyle 2700 dedi kilosu çok almamış ama hafta ile de uyumlu gözüküyo çok takmadım haftaya salı yine gidicem tam yüzünü görecekken kafasını geri itti bildiğin bilerek yüzünü saklıyo bu çocuk dünde karnım oyunuydu videoya çekmek istedim durdu deli ediyo beni

Yavrum herkesin aynı olacak die bşy yok ki. Korkma. Bak burda herkes sezaryen olmus ve de herkesin güzel geçti sıkıntı yok maşallah hepsine de.

Benimde yine inceden belimde sızılar oluyor sanki adet olacam gibi akşam gidicem yakın bir hastanede nst çektircem. Doktor 3-4 günde bir gir demişti bakalım bu sefer yine bir hastane serüvenim olacak mı

Benimde yine inceden belimde sızılar oluyor sanki adet olacam gibi akşam gidicem yakın bir hastanede nst çektircem. Doktor 3-4 günde bir gir demişti bakalım bu sefer yine bir hastane serüvenim olacak mı
Belden girip karnina dogru yayilan sanciysa aksami beklme benimde dun okdr sanci cektm kac saat belki bgun sezeryan olmustum gtseydim ac misin diye sordu doktorum bana belkide yatis vericekti gece sancin olr hemen gel dedi belden girip karnin kenarina yayilan agri dogm sancisiymia karnin altinda baslayan sanci yalanci sanciyms ebe soyledi bgun 2 dogm olck ama blmedgmz seyler oluyor illaki cekmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…