Doktorum psikolog gibi davranıyor herzaman, acaba daha rahat olurum diye mi böyle yaptı diye düşünmüyor değilim. Belkide dediğin gibi sadece sancılarımı kontrol edebilmek için çağırmıştır, umarım öyledir
Eşleri hic sorma ya benimki de dun dis çektirdi hayatında ilk kez nasil naz yapıyor bu halimle pervane oluyorum etrafında yüksek ihtimalle onlar hamile kalsaydı benim ki doğurmazdi canım yanar diye off zaten duygular cok hassas cok normal hissettiklerin. Zaten herseyin hazirdi dimi kuaförü halledebildin mi?
Doğum yapacak arkadaşlar inşallah saglıcakla kucagınıza alın sabah komsum pişi vermişti 4 5 tane ondan yedim. Normalde pişi hiç yemezdim. Ölüom midem den. Rennie içtim yok bana mısın demio. Yazılanları okuom yazmaya hiç dermanım yok.bnm de cumartesi kontrol. Kontrole giden doğuruo korkmuo değilim bende.
Doğum yapacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim sağlıkla yavrunuza kavuşun banada dua edin bende dogurayim yürüyüşten geldim burda bokuşunu gazını konuşalım hep birlikte güzel günler görelim müslüman müslümanın duasına muhtaçtır birbirimizi eksik etmeyelim dualarda
Doğum yapacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim sağlıkla yavrunuza kavuşun banada dua edin bende dogurayim yürüyüşten geldim burda bokuşunu gazını konuşalım hep birlikte güzel günler görelim müslüman müslümanın duasına muhtaçtır birbirimizi eksik etmeyelim dualarda
Amin canım ne güzel dua bu böyleee hepimiz kolay sağlıkla doğuralımm inşallahhhh amiinnn
Yürüyüşlerimizin emeklerimizin karşılığını en güzel bi şekilde versin yüce Rabbimm
Iste Allah kimi kadin kimi erkek yaratacağını biliyor. Sonradan pişman olucami biliyorum ama hiç gebeliğin avantajlarını kullanmadım of püf demedim sıkıntı cikartmadim eşime nazlanmadim ama sorarsan bir daha gebelik düşünmeyen kişi eşim benim ki göbek bile yaptı hatta onun ki benimkinden daha büyük suan ona garip gelmiyor ama doğumdan sonra gorucem onu benim ki gidecek onun ki kalacak
Doktorum psikolog gibi davranıyor herzaman, acaba daha rahat olurum diye mi böyle yaptı diye düşünmüyor değilim. Belkide dediğin gibi sadece sancılarımı kontrol edebilmek için çağırmıştır, umarım öyledir
Yine de söylerdi bence . Baksana bu sefer iyice tereddüte düştün . Hem acaba doğum mu yapacağım diye düşünüyorsun hem de tedbir amaçlı mı acaba diye . Ne olursa olsun hakkınızda en hayırlısı olsun . Yarın bizi haberdar et
Kızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce
Kızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Kizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
te Allah kimi kadin kimi erkek yaratacağını biliyor. Sonradan pişman olucami biliyorum ama hiç gebeliğin avantajlarını kullanmadım of püf demedim sıkıntı cikartmadim eşime nazlanmadim ama sorarsan bir daha gebelik düşünmeyen kişi eşim benim ki göbek bile yaptı hatta onun ki benimkinden daha büyük suan ona garip gelmiyor ama doğumdan sonra gorucem onu benim ki gidecek onun ki kalacak
Dua edin nolur cok stresliyim bi yanim aglamakli bi yanim mutlu degsik bi duygu unutmusum ne olucak nasil olucak stresini yasiyorm insallah yarin sabah saglikla kucagima aliirim kizimi sorunsuz bir sekilde
Kizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Kızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.