2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ultrason resmine bakınca keseyi nerede görüyorsunuz? Rahimin tam ortasında mı yoksa köşelerde falan mı..
Benim kese sağ taraf köşede. Doktor tek sıkıntının bu oldugunu söylüyor her seferinde valla korkmaya başladım..ablamın 3 çocuğu var her 3nunde ultrason resmini attı tüm bebişleri sol köşede.. çok şükür sağlıklı bir şekilde doğdular.. var mı bilgisi olan, bazen tedirgin oluyorum

Çok akinti olmus herkesde sendede varmi cnm gunde sabah aksam 2 kez verenler varmis bana doktor sabah 2 adet dedi

Kuzum fotoğraf koyabilir misin? Doktor bana ilk kontrolde herşey çok güzel demişti ama sen böyle diyince düşündüm de benimde solda gibi duruyor fakat doktor birşey demedi ters birşey olsa söylerdi diye düşünüyorum sende kendini panikleme lütfen

bnm bugun ilkkez boyle
Bnce bisey olmazya

Çok akinti olmus herkesde sendede varmi cnm gunde sabah aksam 2 kez verenler varmis bana doktor sabah 2 adet dedi
Akıntı oluyor ve jel bir süre sonra tortulu bir şekilde geri geliyor zaten. Biraz hareket etmeye bağlıyorum bunu. Gün içinde aktif olunca daha iyi emiliyor sanırım jel. Gece yapınca çok aktif olamıyorum haliyle. Hatta bende 1 defa jel siyah olarak geri geldi uzun zamandır ilk defa öyle olmuştu normalmiş içeride birikip havayla temas ettiğinde rengi değişebiliyor öyle birşey yaşarsan korkma

Tamam cok sagol bilgiler için ne kadar sure kullanilcak acaba doktor 2 haftaya cagirdi 15 tane 2 kutu var amca biter sanrm o gune kdr

Eki Görüntüle 2671010
Benimkinin ilk ultrasonu da böyle görünüyor vallahi ben birşey anlamadım
Doktor demediyse bir sıkıntınız yoktur insaAllah.. benim dr keseyi görür görmez biraz köşede duruyor ilerleyen zamanlarda ortalara gelir falan dedi bekliyoruz..cuma günü kontrole gideceğim tekrar bakalım

Benim doktorum yurtdışındaymış 13 ağustos a randevu bulabildim. 2. hamilelik olunca deneyimli olup rahatlık mı oluyor anlamadım. Oturduğum yere yakın bir hastanenin kadın doğum doktoruna göründüm 6 haftalıkken, kalp atışını duyduk çok şükür, kan tahlili de verdim, düşük riskin yok, kese sağlıklı gözüküyor, yediklerine dikkat et demişti. Şimdi kendi doktorumu bekliyorum muhtemelen o da 2 li tarama isteyecektir. Hayırlısıyla taramaları atlatmayı bekliyorum.
Bu aralar Annem Bir Psikolog Kitabını okumaya başladım çok eğlenceli, kızlar kitap okumak isteyene tavsye edebilirim.. Hepimiz pozitif düşünelim bebişlerimizi mutlu büyütelim içimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…