2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim gün içinde sık sık kalbim çarpıyor hızlı hızlı. Bu niye olur. Troid vs diyorlar ama tsh normal çıktı. Kafam karıştı

Hamilelikle birlikte organlarda yukarı çekiliyor çocuğa yer açılıyor ondan olabilir, birde hava çok sıcak canım senin bulunduğun yer nasıl ? Stres yapmamaya çalış o da çarpıntı yapabilir.
Benimde nefes alamıyorum sanki çok şişkinlik hissediyorum sanki regli öncesi yaşanan şişkinlik gb.

İç Anadolu dayım aslında aman Allah sıcak yok ama anlayamadım canım. Şişkinlik vs yok ama sık sık çarpıntı oluyor. Belki dediğin gibi bebiş oynatıyordur

Kizlar sizide kalp atisindan 2 hafta sonra mi cagirdi doktor ? Ve ultrasona goremi gun sayiyorsunuz yoksa adete goremi benim7+3 ama ultrasonda 7+1 cikti
Evet benide 2hafta sonra çağırdı bi sıkıntı olmazsa ayda bir gelirsin dedi.ilk aylar böyle sanırım ilk hamileligimdede basta sık gitmiştim.Benim adetine göre 1hafta geriden geliyor doktora göre takip ediyorum ben

Iyi bari icim rahtladi diyorum niye 2 haft snra cagirdi son adete gore 7+3 ultrasonda 7+1 acaba hangisine gore devam etsem

Iyi bari icim rahtladi diyorum niye 2 haft snra cagirdi son adete gore 7+3 ultrasonda 7+1 acaba hangisine gore devam etsem
Korkma kuzum sanırım ilk başta daha sık kontrol olması gerekiyor olabilir ben son adete göre devam ediyorum gününü yakalar diye düşünüyorum çünkü. 12sinde gideceğim nasipse doktora. Bende merak ediyorum haftasıyla tam uyumlu olacak mı

Anladim cnm progesteron fitil vermeside dusundurdu ama kahve leke var dedim diye vermis . Yuruyus konusunds onceden yap diyorfu simdi kendini cok yormadan yap dedi yuryus bandim var onda yuuruyorum en iyisi baya tempo azaltiyim napiyim

Anladim cnm progesteron fitil vermeside dusundurdu ama kahve leke var dedim diye vermis . Yuruyus konusunds onceden yap diyorfu simdi kendini cok yormadan yap dedi yuryus bandim var onda yuuruyorum en iyisi baya tempo azaltiyim napiyim
Kanama alanı varmış demiştin o yüzden kendini çok yormamanı istemiş olabilir. İyi olmuş fitil vermesi endişe etme, belkide kanama alanı geçmiş mi diye bakmak istiyordur. Ben tüp bebekle hamile kaldığım için hem progestan içerikli jel kullanıyorum sabah akşam, hem de gün aşırı progestan iğne vuruluyorum canım yanıyor ama alıştım sonuçta düşük önleyici ilaç ve iğneler bunlar. Sanırım bırakırken tedirgin olacağım bana güvence sağlıyor gibiler

Bende kan sulandirci ignw kullnıyorum bende jeli soracaktim sabah 2 tane dedi .cok garp bisiy nasil yapicm onu ya bilemedim. Yan etki yaptımi sizde ben yarın basliycam yan etkilrde kasik agrisi vs diyorda

Kızlar benim de mide bulantım başladı çok erken değil mi midem ağzıma geliyor ama çıkaramıyorum kalp atışını vs duymadım daha bulantı için erken değil mi

ben mide bulantısından hamile miyim acaba dedim de öyle test yapıp anladım 5-6 hafta civarıydı

çok sevindim sağlıkla devam eder inşallah:)

yaa benim de sanırım böyle oluyor, ben de dün dışarı çıkarken pantolon giydim ama hani lastikli geniş ama beni nasıl darladı karnımı rahatsız etti, halbuki yukarı da çekmiştim göbeğimde de değildi. heralde dedim bu gebelikte sadece elbise giyebileceğim daha şimdiden böyleyse ilk hamileliğimde hiç böyle hatırlamıyorum

Kizlar sizide kalp atisindan 2 hafta sonra mi cagirdi doktor ? Ve ultrasona goremi gun sayiyorsunuz yoksa adete goremi benim7+3 ama ultrasonda 7+1 cikti
Canım kalp atışlarını duymana çok sevindim gözünaydın benim kese rahimin ortasında değilde köşedeymiş onu takip etmek için çağırdı.

Bende kan sulandirci ignw kullnıyorum bende jeli soracaktim sabah 2 tane dedi .cok garp bisiy nasil yapicm onu ya bilemedim. Yan etki yaptımi sizde ben yarın basliycam yan etkilrde kasik agrisi vs diyorda
Allah kolaylık versin.
Jelin ucunu kırıp ince uzun kısmı iyice yerleştirip dışta kalan büyük kısmı sıkıyorsun ve orayı bırakmadan geri çıkarıyorsun. Bırakınca ilacı geri içine çekebiliyor bazen. Birde jeli kırınca bazen bir kısmı çıkıyor onun olmaması için de ilacı sıkma kısmına iğneyle delik açmak gerekiyor. 5 dakika yatıp 15 dakika yürüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…