2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mide bulantısının başlaması kalp atışını başladığını gösterir mi?tabi hiç bulantı çekmeyen de olabilir de

Kalp atışını duyamadınız mı ? Doktruna sordun mu canım, ben ilk gebeliğimde aile hekminin kan tahlili sonucunda değerim yüksek çıkınca hemen gidiyordun kalbi oluşmuş mu öğren diye bana stres yaşattı, ilk randevu bulduğum doktora h.sonu gittim normal kontrolle keseyi göremedi aşağıdan muayene ettiğinde keseyi gördü 5 haftalıktı yaşadığım üzüntü, kaygıyı tarfif edemem ki kalbini dinleyemedik.

Tesekkur ederim cnm

Doktor demediyse bir sıkıntınız yoktur insaAllah.. benim dr keseyi görür görmez biraz köşede duruyor ilerleyen zamanlarda ortalara gelir falan dedi bekliyoruz..cuma günü kontrole gideceğim tekrar bakalım
Yok kuzum birsey demedi valla herşey iyi demişti.
İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin

Kesesi baya büyük maşallah annecim ben ole kucuk keselere sığmam yerimi genis tut demis minnak bence gayet normal sag sol orta bence fark etmezya
Ayy insaAllah valla buradan birileri güzel şeyler yazınca rahatlıyorum. Bence de bir farkı yok resmini attığım kese 1 hafta önceki hali bizimkide büyümüştür umarım

Canım doktorum 11 agustosta çağırdı o zaman 6+4 olacam o zaman duyarız dedi inşallah

Her hamilelik farklı olur derler, inşallah kalbi duyunca için rahat eder
İnşAllah canım valla zaman geçmiyor ya daha haftaya bugün gidecem ooo:) bu arada ben cinsiyeti 10+5te öğrenmiştim doktor 3 çizgi var büyük ihtimalle kız demişti yakınlarda siz de öğrenirsiniz :)

İnşAllah canım valla zaman geçmiyor ya daha haftaya bugün gidecem ooo:) bu arada ben cinsiyeti 10+5te öğrenmiştim doktor 3 çizgi var büyük ihtimalle kız demişti yakınlarda siz de öğrenirsiniz :)
Ooo çok erken öğrenmişsinnn o kadar erken söylerse yanılma payı olabilir ama dimii? Benimde haftaya çarşamba kontrolüm ve dediğin gibi zaman geçmiyor gittiğimde 10+4 olacağım nasipse

Ooo çok erken öğrenmişsinnn o kadar erken söylerse yanılma payı olabilir ama dimii? Benimde haftaya çarşamba kontrolüm ve dediğin gibi zaman geçmiyor gittiğimde 10+4 olacağım nasipse
Tabi canım yanılma payı olabilir ama kemik yapısından vs biliyorlar artık biz de yanılma olmamıştı :)

Tabi canım yanılma payı olabilir ama kemik yapısından vs biliyorlar artık biz de yanılma olmamıştı :)
Heyecanlandım acaba doktorum tahminde bulunur mu ama emin olmadan söylemeyin demeyi düşünüyorum çünkü duygu karmaşası yaşamak istemiyorum

Kafein hic tüketme cnm ara ara takip et cok carpintin olursa acile bi git gostr bence onemli değildir bence ya aklina kötüyü getirme vucut üretimde yeni insan yapiyor hehe cok calisiyor herseyimiz
Yok kuzum kahve çay vs en başından beri hiç içmiyorum zaten tiksindim. Bi ayran ahah aynen ya olacak şeylerdir de bilmediğimizden işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…