2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İkili test için kan veriyorsun sadece ense ölçüsünü ultrason ile ölçüyor tehlikeli bi işlem değil. Aksine bi anormallik varsa öncede bilmiş oluyorsun.
Ben ilk gebelikte ense kalinligindan cinsiyetin erkek oldugunu soylemisti doktorum 11 haftalikti 2.icin ikili tarama gununu iple cekiyorm

Evet kesin değil olabilecek ihtimali söylüyorlar ama çok fazla olumsuz şey duyup sağlıklı doğan bebek olduğunu duydum bende. Zaten stresli bir dönem o şekilde annede baba da mahvolur stresten.

Kızlar benim de mide bulantım başladı çok erken değil mi midem ağzıma geliyor ama çıkaramıyorum kalp atışını vs duymadım daha bulantı için erken değil mi

Kızlar benim de mide bulantım başladı çok erken değil mi midem ağzıma geliyor ama çıkaramıyorum kalp atışını vs duymadım daha bulantı için erken değil mi
Gayet normal bende 5. haftanın sonlarına doğru başlamıştı birçok arkadaşta 6. hafta başladı

Benim 5+3 te başladı
Aman iyi ol canım. Benimde günüm günümü tutmuyor. Bugün ilaç almadım bakalım şimdilik maşallah diyorum ama benim ikindinden sonra uyuyana kadar çok zor geçiyor
Ay çok şükür diyorum bu halime. O ilk zamanlar neydi yaaa

Selam kızlar. Benim ne bulantım ne kusmam var ama acayip belim ağrıyor . Var mı bel ağrısı sizde de.

Selam kızlar. Benim ne bulantım ne kusmam var ama acayip belim ağrıyor . Var mı bel ağrısı sizde de.
Var kuzum bende de var bel ağrısı. Ama sürekli sırt üstü yatıyorum yan yatınca midem bulanıyor, ondandır diye düşünüyorum

Kizlar sizide kalp atisindan 2 hafta sonra mi cagirdi doktor ? Ve ultrasona goremi gun sayiyorsunuz yoksa adete goremi benim7+3 ama ultrasonda 7+1 cikti
Bende son kontrolümden 2 hafta sonrasına randevu aldım tüp bebek doktoruma son muayenemi oldum ve 2 hafta sonrasına yeni doktorumdan randevu almamı istemişti. 12sinde kontrolüm var benimde ultrasonda 3 gün geride çıkmıştı doktorum hiç önemli bir durum olmadığını normal bir durum olduğunu olumsuz bir anlamı olmadığını söylemişti son adet gününe göre hesaplıyoruz

Kizlar sizide kalp atisindan 2 hafta sonra mi cagirdi doktor ? Ve ultrasona goremi gun sayiyorsunuz yoksa adete goremi benim7+3 ama ultrasonda 7+1 cikti
Ultrasonda bebeğim boyuna göre veriyo benim anladığım ultrason kağıdına bak sağ altta 7w1d yazıyordur. Beni 12. haftada çağırdı ense kalınlığı için
Bende oluyor özellikle ayakta kaldığımda birde az bi is yapsam nasıl bor yorgunluk oluyor anlatamam sanko dünyanın işini yaptım

Kızlar benim gün içinde sık sık kalbim çarpıyor hızlı hızlı. Bu niye olur. Troid vs diyorlar ama tsh normal çıktı. Kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…