Kesinlikle öyle Allah korusun bebekte birşey olsa bile düşük mü yaptırcaz Allahın takdiri tabi ki dogurucaz. Zaten bu testler %100 sonuç vermez sadece ihtimali söylüyor genelde yaşı yüksek bayanlarda ihtimal yüksek çıkıyor hepsi bu. Bir tanıdığım yaşı yüksek hamile kaldı, anormallik ihtimali yüksek çıktı bebek doğana kadar öldü üzüntüden sapasağlam bebeği doğdu
Evet kesin değil olabilecek ihtimali söylüyorlar ama çok fazla olumsuz şey duyup sağlıklı doğan bebek olduğunu duydum bende. Zaten stresli bir dönem o şekilde annede baba da mahvolur stresten.
Kızlar benim de mide bulantım başladı çok erken değil mi midem ağzıma geliyor ama çıkaramıyorum kalp atışını vs duymadım daha bulantı için erken değil mi
Aman iyi ol canım. Benimde günüm günümü tutmuyor. Bugün ilaç almadım bakalım şimdilik maşallah diyorum ama benim ikindinden sonra uyuyana kadar çok zor geçiyor
Kızlar benim de mide bulantım başladı çok erken değil mi midem ağzıma geliyor ama çıkaramıyorum kalp atışını vs duymadım daha bulantı için erken değil mi
Evet gayet normal senin şu anda başlaması benimde öyle yerken sıkıntı olmuyor sonrasında oluyor. Çubuk kraker zeytin gibi tuzlu şeyler bir parça iyi gelebilir
Kizlar sizide kalp atisindan 2 hafta sonra mi cagirdi doktor ? Ve ultrasona goremi gun sayiyorsunuz yoksa adete goremi benim7+3 ama ultrasonda 7+1 cikti
Aman iyi ol canım. Benimde günüm günümü tutmuyor. Bugün ilaç almadım bakalım şimdilik maşallah diyorum ama benim ikindinden sonra uyuyana kadar çok zor geçiyor
Evet kesin değil olabilecek ihtimali söylüyorlar ama çok fazla olumsuz şey duyup sağlıklı doğan bebek olduğunu duydum bende. Zaten stresli bir dönem o şekilde annede baba da mahvolur stresten.
Kizlar sizide kalp atisindan 2 hafta sonra mi cagirdi doktor ? Ve ultrasona goremi gun sayiyorsunuz yoksa adete goremi benim7+3 ama ultrasonda 7+1 cikti
Bende son kontrolümden 2 hafta sonrasına randevu aldım tüp bebek doktoruma son muayenemi oldum ve 2 hafta sonrasına yeni doktorumdan randevu almamı istemişti. 12sinde kontrolüm var benimde ultrasonda 3 gün geride çıkmıştı doktorum hiç önemli bir durum olmadığını normal bir durum olduğunu olumsuz bir anlamı olmadığını söylemişti son adet gününe göre hesaplıyoruz