2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 3 kilo verdim ama seninde dediğin gibi aşırı şiş hissediyorum canım
Yavaş yavaş şişmeye başlayacağız anlaşılan keşke bende verebilseydim ama iş işten geçti artık evlenirken 47 kiloydum şuan 67 kiloyum 3 buçuk yıl olacak evleneli. Bu kadar zamanda nasıl bunca kiloyu aldım diye diye düşünüp duruyorum hâlâ hamileliği bari normal kilolarla kapatsam derdindeyim

Yine de normal sınırlarda kapatırsın merak etme evlilik kilo aldıran birşey bide ben işi bırakıp başka şehire geldim kpss çalıştım hep oturdum falan iyice aldım iştahım açık ama mide bulantisindan yiyemiyorum onda da bir hikmet var demekki

Amin ya inşallah Vardır tabi bir hikmeti
Yaa bizim de kendi iş yerimiz var aileme ait ben sürekli orda dururdum evlenince daha az gitmeye başladım dükkana sanırım onunda etkisi var ve evlenince değişen hormonlar sebebiyle ne yesem yaradı sanırım. Evliliğimin ilk yılında kilo almadığımı sanıyordum ama sonra bir anda çıktı acısı. Eskiden ne yersem yiyim vücudum tutmazdı işin garibi çok iştahlı biriyimdir ama sofraya oturunca kesiliveriyor iştahım. Bu da hamilelikle çıkan bi durum oldu bende de

Evet evde olmak çok farkettiriyo yemek yapmak yemek ayrı bi keyif olmuştu bana tabi şimdi işler değişti yemek bile yapamıyorum

Hayır fetal dna da tanı testi değil istatistik sadece doğru oranı daha yüksek. Tanıyı sdce amniyosentez koyuyor. Fetal de risk cikarsa da amniyo öneriyolar mesela..

Bebek de bi sey olsa belki anne karnında düzeltilebilen bi sey olabilir o yüzden testler önemli. Diğeri de kisiye kalmıs bir sey bu teknoloji tıp varken allahın takdiri demek bana göre değil mesela. Kendimi değil dogacak cocugu hayatı boyunca cekecegi sıkıntıyı düsündügümden. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin insallah bu streslere gerek kalmasin.

Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum sadece şeker yükleme testinde kafam karışıyor yapılması gereken bütün testleri yaptıracağım şeker yükleme yerine kandan da bakılabiliyor galiba böyle birşey duydun mu sende

Cnm o söyle oluyor, kan seker ölcme aleti alıp sabah aksam kendin ölcüp not ediyorsun dr kontrol ediyor 1 hafta sonra. Ben de öyle yaptırmayı düsünüyorum. Dr a eğer içemem kusarım falan dersen o yöntemi önerebilir

Babamın şeker aletlerinden birini alıp kendim takip yapabilirim eğer doktor böyle birşey önerirse. Kusmaktan korkmuyorum çünkü kusabilen biri değilim. Yemeklerden aldığımız şeker gibi değil çok zararlı direk bebeğe geçiyor falan diyorlar ya o yüzden tedirgin oluyorum ben

Kuzu benim babam dr oldugu icin cok bilgim var kusunca ya da sıvı almayınca cok carpıntı yapar. Vucut su istiyor, sıvı istiyor senden. İcemiyorsan da serumla desteklemen lazım kendini..
500 ml ne kız sabah uyaninca içiyorum ben onu hamilelikte su cok önemli 3-4 lt dedi bnm dr
kuzum doktor da 3 litre iç en az dedi ama midemi bulandırıyor. Yudum yudum da anca bu kadar oluyor
Aa bu resmen ben. Su ile hiç aram yok sadece ilaç içerken içtim bugün.. Ne olacak bu halim bilmiyorumm
suyun tadı çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…