2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İç Anadolu dayım aslında aman Allah sıcak yok ama anlayamadım canım. Şişkinlik vs yok ama sık sık çarpıntı oluyor. Belki dediğin gibi bebiş oynatıyordur
Kuzu hem susuzluk yapar hemde tansiyon düşüklüğü az kaldi kuzucum bitecek inşallah
Eki Görüntüle 2671077 benimkilerde Eki Görüntüle 2671078 böyle 6+4 idi rahmin nereside hiç bişey anlamadım :/
ya iki tane çok güzeller masallah sübhanallah onlara
Kızlar benim kanamam oldu durup dururken. Hem de çok fena . Şu an hastaneye gidiyorum lütfen dua edin Allah için..
Geçmiş olsun kuzucum inşallah korkulacak birşey yoktur

Ayy ben anlamamisim canim pardon yaa iyice ishal edicem seni deniyim inciri hic duymamistim sen de bol bol elma muz ye patates haslayip ye ne biliyim pilav ye bu arada ben acik 2-3 bardak cay iciyorum.

Valla ben seviyorum herkes sever aslind ama içmemek daha gzl tabi
herşeyin fazlası zarar kuzum. Az içince sıkıntı olacağını sanmıyorum
Kuzu hem susuzluk yapar hemde tansiyon düşüklüğü az kaldi kuzucum bitecek inşallah
inşallah kuzum inşallah yavaş yavaş kendime geliyorum ama
Ben de normalde gunde 4 litre su icerdim ama bu bulantilar zar zor iciyorum ama icmeye calisiyorum. Su cok onemli icmek lazim..
Ay evet herkes aynı dertten muzdarip

Bana da Allahın verdiği canı almak o atan kalbi durdurmak felaket geliyo. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bebeğim ölmüş karnimda kürtaj oldum hâlâ narkoxun etkisindeyim. Cok kötüyüm ağlama krizleri tutuyor nasıl dayancam bilmiyorum
Çok üzüldüm kendini koyverme lütfen doğduktan sonra kaybettiğini düşün yine hamile kalırsın üzülme

Bebeğim ölmüş karnimda kürtaj oldum hâlâ narkoxun etkisindeyim. Cok kötüyüm ağlama krizleri tutuyor nasıl dayancam bilmiyorum
Allah yardimcin olsun canim, Allah sana guc kuvvet versin, insallah en kisa zamanda saglikli kucagina aldigin zamanlari gostersin

Allah yardımcın olsun canım. Simdi kim ne dese boş senin için biliyorum. Gecen sene bende 30 agustosta kurtaj olmuştum yanimda da yeni dogum yapmış bir anne vardı o an bende senin gibi dusundum keşke...seni o kadar iyi anlıyorum ki...İlk hic geçmeyecek bir aci gibi gelsede zaman insanın acısını ilk günkü gibi bırakmıyor. Allah korusun doğup sıkıntılı bir çocuk olsaydı omur boyu üzülürdün öyle düşün. Suanda yanında olup geçecek deyip sarılabilmek isterdim sana

Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.ben alamicam kucağıma ama insaAllah siz hayırla sağlıkla alırsınız kulaklarınıza... Rabbim bebislerinizi size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…