2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel ya hiç öyle biri olamadim birde ben buz gibi su icerim çoğu kişi hasta olur öyle içse bana dediler ki hamilelikte o kadar soğuk su çokta faydalı olmuyor falan. Bunu duyunca iyice sudan soğudum
Hani şu kesenin içindeki suyu etkiliyormuş ya bizim içtiğimiz su. Ben biraz o yüzden tedirgin oluyorum aslında

Hani şu kesenin içindeki suyu etkiliyormuş ya bizim içtiğimiz su. Ben biraz o yüzden tedirgin oluyorum aslında
Kuzum bende o yüzden tedirginim birde bağırsak sorunu yaşıyorum 3 4 gündür çok fazla çalışıyor o da sıvı kaybına neden oluyormuş. Ne yediysem geçmedi

Dr lar öneriyor genelde. Önermeyen de cok. Karar sana kalmis cnm dr una güvenirsen yaptırırsın

Yemek yedikten sonra şişlik hissi uzun saatler gitmiyor. Eskiden sislik nedir bilmezdim. Maden suyu falan da iciyorum ama.. sanırım tuzu azaltmamız lazım

Aaa hiç aklıma gelmedi ya aklınla bin yaşa. Deneyeyim kuzum işe yarar inşallah. Hamilelikten önce hayatımda hiç böyle sıkıntım olmazdı o yüzden aklıma çok fazla şey gelmiyor
Patates ve muz iyi gelir diye biliyorum kuzum inşallah işe yarar

Canim ben icmiyorum kahve, kafein zararli bebise suanda, gunde 1 taneye izin verdi doktor ama ben yine de icmiyorum. Ben de cok kabizik bu arada hergun duphalac iciyorum, biz progestan kullandigimiz icin o ciddi kabiz yapiyor. Ben de kayisi falan da ise yaramiyor maalesef..

Son günler kabızlık değilde tam tersi ile sorunum var. Anneme anlattım şey dedi et yemekte bağırsakları çalıştırır benim öyle olurdu dedi ona da dikkat edeceğim. Kabızlık için hergün 1 gün boyunca zeytinyağında bekletilmiş incir yemek iyi gelir diyorlar hamilelikte sakıncası yoksa bi dene bence. Haklısın kafein zararlı hatta son günlerde hergün 2 bardak çay içer oldum misafirler vardı çünkü. Şimdi onu yeniden bıraktım

Ayni fikirdeyim.. Insallah saglikli eli ayagi duzgun olur bebelerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…